موز میوهای شادیبخش سرشار از پتاسیم است که مصرف روزانه آن خواص زیادی برای بدن دارد. بهعلاوه کالری بالای موز، آن را به جایگزینی برای یک وعده غذایی نیز تبدیل میکند. سیاه شدن موز اگرچه در طعم آن تفاوتی ایجاد نمیکند اما باعث پژمرده بهنظر رسیدن این میوه شاداب میشود. علاوه بر آن موزهای سیاه برای پذیرایی از مهمان مناسب نخواهند بود. با ما در مجله اینترنتی دلتا همراه شوید تا روشهایی برای جلوگیری از سیاه شدن موز در منزل را یاد بگیرید.
علت سیاه شدن موز
سیاهی موز به دلیل گازی است به نام اتیلن که از ساقه آن ساطع میشود. این گاز که در حالت عادی باعث رسیده شدن میوه میشود اگر از اندازهای بگذرد باعث سیاه شدن آن میشود. تأثیر این گاز به حدی است که اگر میوههای دیگری در نزدیکی موز باشد باعث رسیدن یا گندیده شدن آنها میشود. برای جلوگیری از سیاه شدن موز به روشهایی نیاز است که سرعت انتشار این گاز را کمتر کند.
توصیههای مهم
۱. جدا کردن موز از سایر میوهها در جامیوهای
برای جلوگیری از سیاه شدن موز، بهتر است آن را جدا از باقی میوهها نگهداری کرد، چراکه همجواری میوههای دیگر با موز میتواند کیفیت موز را تغییر دهد.
۲. نشستن موز
برای جلوگیری از سیاه شدن موز اولین و مهمترین قدم آن است که پیش از مصرف یا سرو، آن را بشویید. با شستن موز فرآیند سیاه شدن روندی شتابزده به خود میگیرد.
۳. استفاده از سلفون
اگر ساقه چوبی موز با سلفون پوشانده شود، نشر اتیلن با سرعت کمتری اتفاق میافتد و در نتیجه موز برای مدت بیشتری رنگ اولیه خود را حفظ میکند.
۴. آویزان نگه داشتن موز
اگر عجلهای در مصرف موز ندارید میتوانید موزهایی را که ساقههای آنها با سلفون پوشانده شده، از جایی آویزان کنید که این روش مانع از سیاه شدن زودهنگام موزها خواهد بود.
۵. روزنامهپیچ کردن موز
یکی دیگر از راههای جلوگیری از سیاه شدن موز، پیچیدن دانه دانه موزها در روزنامه است که اگرچه زمان زیادی به خود اختصای میدهد اما روش در دسترسی است که موز را مثل روز اول حفظ میکند.
۶. استفاده از فویل و یا زیپکیپ
مهمترین عامل برای جلوگیری از سیاه شدن موز، پوششی است که موز را از پخش بیشتر گاز اتیلن محفوظ میدارد. فویل و زیپکیپ انتخابی ایدهآل برای پوشاندن موز پیش از گذاشتن آن در یخچال است.
پیشنهاد مطالعه: ۶ فایده موز سیاه شده که نمیدانید، را بخوانید.
ناشناس
۳۰ فروردین ۱۴۰۲ در ۰:۵۹ ق٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۲ در ۹:۳۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۲ در ۴:۲۷ ق٫ظ
ناشناس
۲۰ فروردین ۱۴۰۲ در ۲:۱۹ ب٫ظ
مطلب بسیارخوب وکاربردی ،سپاسگزارم
مونا اصفهانی
۲۰ فروردین ۱۴۰۲ در ۲:۴۹ ب٫ظ
درود بر شما و ممنون از حضورتون🌹
عاطفه
۲۰ فروردین ۱۴۰۲ در ۱۲:۴۷ ب٫ظ
منکه آویزون میکنم به در کابینت مدت بیشتری سالم میمونه جلو چشمم هست خورده میشه به سیاهی نمیرسه 👍
مونا اصفهانی
۲۰ فروردین ۱۴۰۲ در ۳:۲۳ ب٫ظ
الهی عزیزم. خیلی هم خوبه که😍😋
ناشناس
۲۰ فروردین ۱۴۰۲ در ۰:۲۱ ق٫ظ
ناشناس
۲۰ فروردین ۱۴۰۲ در ۰:۰۰ ق٫ظ
ناشناس
۱۹ فروردین ۱۴۰۲ در ۱۰:۱۰ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ فروردین ۱۴۰۲ در ۷:۴۴ ب٫ظ
مطلب خوبی بود