۵ غذای ممنوعه و خطرناک در کشورهای مختلف را بشناسید

۷
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
این روزها تولید مواد غذایی در سراسر جهان به شدت تنظیم می‌شود. به حدی که بسیاری از دولت‌ها خوراکی‌های خاصی را به طور رسمی ممنوع اعلام کرده‌اند.
غذای ممنوعه در کشورهای مختلف

۵ غذای ممنوعه در کشورهای مختلف را در این مطلب از مجله دلتا بشناسید. علت این ممنوعیت گاهی اوقات برای این است که مصرف کنندگان را سالم‌تر نگه دارند با این که بعضی اوقات نیز دلایل به نوعی عجیب هستند.

هاگیس

«هاگیس» (Haggis) به عنوان غذای ملی اسکاتلند شناخته می‌شود که به خاطر ماده اصلی تشکیل دهنده آن یعنی ریه گوسفند، در ایالات متحده ممنوع شده است. این غذای محبوب شامل ریه، کبد و قلب گوسفند است که همراه با پیاز، جو دوسر، سبزیجات و انواع ادویه‌های مختلف مزه‌دار شده و همگی این مواد داخل معده گوسفند و همراه با آن پخته می‌شوند. جالب است بدانید که خرید و فروش ریه گوسفند در ایالات متحده ممنوع است. به این دلیل که بعضی اوقات اسید معده حیوان هنگام کشتار به ریه‌ها می‌رود و محیط آن را سمی می‌کند. اگر چه این مشکل به راحتی قابل مهار کردن است؛ همچنین علیرغم فشارهای سیاستمداران انگلیسی، USDA هیچ تمایلی برای رفع ممنوعیت خود ندارد.

هاگیس

آدامس

آمریکایی‌ها زیاد آدامس می‌جوند و وقتی آن‌ها به درستی از این ماده استفاده نکنند، می‌تواند بسیار مشکل‌ساز شود. شما احتمالا نمی‌توانید هیچ میز عمومی آلوده نشده با آدامس جویده شده را در آمریکا پیدا کنید. با این حال، در سنگاپور، کشوری که به تمیز بودن شناخته می‌شود، این ماده خوراکی ممنوع است. آدامس در سال ۱۹۹۲ در این کشور به منظور کمک به حفظ تمیزی خیابان‌ها ممنوع اعلام شد. همچنین جالب است بدانید که مجازات نقض چنین ممنوعیتی بسیار شدید است. اگر گرفتار خروید و فروش آدامس در سنگاپور شوید، امکان دارد تا ۲ سال در زندان بمانید! اگر هم خوش شانس باشید، ۱۰۰۰ دلار جریمه خواهید شد.

آدامس

ماهی قزل آلای پرورشی

ماهی‌های قزل آلایی که در استخرهای پرازدحام پرورش داده می‌شوند، بسیار ناسالم هستند؛ زیرا آن‌ها از جیره‌های غیرطبیعی انواع آنتی بیوتیک و ماهی‌های کوچک‌تر که غالبا مسمومند، تغذیه می‌شوند. خوردن ماهی قزل آلای پرورشی در حقیقت می‌تواند با ماده سرطان‌زای خود حتی به بینایی انسان نیز آسیب برساند. متاسفانه بیشتر ماهی‌های قزل آلای موجود در بازار ایالات متحده آمریکا پرورشی هستند. با این حال، واشنگتن آن را ممنوع اعلام کرده است. مصرف این ماهی همچنین در استرالیا و نیوزیلند نیز ممنوع است.

ماهی قزل آلای پرورشی

جگر چرب

در صنعت تولید مواد غذایی همواره با بدرفتاری با حیوانات، آن‌ها را مورد سوءاستفاده‌های زیادی قرار می‌دهند. یکی از شایع‌ترین این موارد، غازهایی هستند که برای این منظور پرورش داده می‌شوند. جگر چرب به معنای واقعی کلمه، کبد چرب حیوان به عنوان یک خوراکی بسیار محبوب است. اردک‌ها و غازها توسط مقدار زیادی از انواع غلات از طریق لوله‌های مخصوص تغذیه می‌شوند تا کبد آن‌ها متورم شود. این پرندگان زیبا زندگی کوتاه و بدبختانه‌ای را تجربه می‌کنند. از این بدتر، فقط از پرندگان نر برای تهیه چنین غذایی استفاده می‌شود که در نتیجه پرندگان ماده به طور غیرانسانی مورد کشتار قرار می‌گیرند تا به غذای گربه تبدیل شوند. ایالت کالیفرنیا این خوراک پرطرفدار را ممنوع اعلام کرده با این که همچنان در سراسر ایالات متحده قانونی است.

جگر چرب

باله کوسه

با وجود این که تعداد حملات کوسه‌ها به انسان در هر سال بسیار زیاد است (به طور متوسط ۶ مورد)؛ شما تعجب می‌کنید اگر بدانید که در حقیقت انسان سالانه ۱۰۰ میلیون کوسه را به قتل می‌رساند. باله کوسه برای تهیه سوپ استفاده می‌شود؛ اما، این عمل گونه‌های مختلف کوسه‌ها را به خطر انداخته است. در ایالات متحده، نگهداری، خرید، فروش، حمل و نقل و بازرگانی کوسه یا هر کالایی حاوی باله کوسه، کاملا غیرقانونی است. متاسفانه شیوه‌های پنهانی ماهیگیری، از جمله قطع کردن باله یک کوسه زنده و سپس رها کردن بدن آن، همچنان تا امروز ادامه دارد.

غذای ممنوعه در کشورهای مختلف، باله کوسه

پیشنهاد مطالعه: مطلب آلزایمر را با این روش ساده از خود دور کنید را بخوانید.

۷ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۱۵ آبان ۱۴۰۱ در ۳:۱۷ ب٫ظ

    اینجا همه چیز مصرع ولی باز میخوریم

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      ۱۵ آبان ۱۴۰۱ در ۳:۱۷ ب٫ظ

      ممنون از نوشتن نظرتون

      پاسخ

  2. ناشناس

    ۱۵ آبان ۱۴۰۱ در ۱۰:۵۹ ق٫ظ

  3. ناشناس

    ۱۴ آبان ۱۴۰۱ در ۷:۳۹ ق٫ظ

  4. ناشناس

    ۱۴ آبان ۱۴۰۱ در ۱:۱۸ ق٫ظ

  5. عاطفه

    ۱۴ آبان ۱۴۰۱ در ۱:۱۴ ق٫ظ

    چقدر جالب بود چقدر به سلامت مردم کشورشون اهمیت میدن وممنوع کردن این مواد مضر را ایول🙏اینجاهم از هیچ چیز پول درمیارن میخان سرطانزا باشه یا مضر فقط پول توش باشه😵‍💫خدایا خودت 🙏

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      ۱۴ آبان ۱۴۰۱ در ۳:۵۲ ب٫ظ

      ممنونیم از حضور ارزشمند شما در مجله ما🌹

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی ها

همچنین بخوانید

چگونه سرعت اینترنت گوشی اندروید خود را افزایش دهیم؟

سرعت اینترنت گوشی دغدغه بسیاری از افراد است و به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش آن هست…