در هنگام خرید گوشی امنیت دستگاه موضوع بسیار مهمی است. این سوال همواره برای افراد پیش میآید که کدام برند گوشی موبایل یا اکوسیستم امنیت بیشتری دارد؟ در این مطلب از مجله دلتا به بررسی نشانه های ویروسی شدن گوشی اندروید میپردازیم.
به عنوان یک قاعده کلی، اگر میبینید که گوشی موبایل شما رفتار عادی ندارد، احتمال دهید که به بدافزار یا ویروس آلوده شده باشد؛ بنابراین باید به فکر حذف ویروسها و بدافزارها از گوشی موبایلتان بیفتید.
نشانه های ویروسی شدن گوشی اندروید
برخی از علائمی که نشان میدهد گوشی شما به ویروس آلوده شده، به این شرح است:
تبلیغات پاپ آپ مکرر
عصر، عصر تبلیغات است، به طوریکه به جز جدایی ناپذیر زندگی ما تبدیل شدهاند و در همه جا حتی گوشی موبایل وجود دارند. اگر در گوشیتان با تبلیغات پاپاپ مکرر و غیر قابل کنترل روبهرو شدید به ویروسی بودن گوشی خود شک کنید.
عملکرد ضعیف گوشی اندرویدی
عملکرد بد و ضعیف دستگاه به خصوص گوشی که قبلا خوب کار میکرده است، نخستین نشانهای است که میتواند به ما کمک کند تا بفهمیم گوشی ویروسی شده است یا خیر.
اپلیکیشنهایی که به طور ناگهانی مختل میشوند
ممکن است از اپلیکیشنهایی استفاده کنید، اما به طور ناگهانی عملکرد آنها دچار اختلال شود. گرچه علل دیگری نیز میتواند داشته باشد، ولی یکی از علتهای آن نیز میتواند وجود ویروس در گوشی باشد.
مصرف زیاد باتری و بهینهسازی ضعیف آن
این یک روند طبیعی از طول عمر کلی گوشیهای موبایل است که باتری به مرور کارایی خود را از دست میدهد، اما اگر باتری به طور ناگهانی شروع به خالی شدن کند مشکوک است و میتواند خبر از حضور یک بد افزار در گوشی شما باشد.
رفتن مرورگر به سایتهای مشکوک
یکی دیگر از مواردی که نشاندهنده ویروسی شدن گوشی است خارج شدن کنترل مرورگر از دست شما است، به طوری که به سایتهایی وارد شود که خودتان قصد ورود به این سایتها را نداشته باشید.
مصرف شدن غیرقابل توضیح داده تلفن همراه
این مورد نیز یکی دیگر از علامتهایی است که میتواند نشاندهنده وجود یک بدافزار مخرب یا ویروس در گوشی شما باشد، پس درباره این موضوع نیز هوشیار باشید. ممکن است بدون اینکه متوجه باشید بدافزارهایی در پسزمینه موبایل شما فعال بوده و شما از حضور آنها اطلاعی ندارید در حالی که آنها در حال دریافت اطلاعات شما هستند.
برنامههای مشکوکی که خود شما احتمالا آن را دانلود نکردهاید
همیشه فهرست برنامههای نصب شده روی گوشی را چک کنید. اگر به مورد مشکوکی برخورد کردید که شما آن را دانلود نکردهاید سریعا آن را پاک و به هیچ عنوان آن را باز نکنید.
قفل شدن و هنگ کردن مشکوک گوشی
اگرچه هنگ کردن گوشی میتواند علتهای مختلفی داشته باشد، اما اگر گوشی شما به یک شکل و به صورت مکرر دچار هنگ شدن یا حتی خاموشی شود، اینجاست که باید به ویروسی شدن گوشی خود شک کنید.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت میکنیم مطلب چطوری پستهای اینستاگرام را مخفی کنید؟ را بخوانید.
س ع اهل سادات
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۱۲:۱۹ ب٫ظ
اموزنده بود مرسی
مونا غریبی
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۹:۳۰ ق٫ظ
ممنون از همراهی شما🌹
ناشناس
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۶:۱۱ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۸:۳۵ ب٫ظ
ناشناس
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۱۱:۵۴ ق٫ظ
ناشناس
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۷:۵۶ ق٫ظ
ناشناس
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۵:۳۲ ق٫ظ
ناشناس
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۹:۱۸ ب٫ظ
ناشناس
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۱:۳۷ ب٫ظ
ناشناس
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۱:۴۶ ق٫ظ
ناشناس
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۱۱:۳۸ ق٫ظ
ناشناس
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۰:۰۳ ق٫ظ
ناشناس
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۷:۳۲ ب٫ظ