رایج ترین باورهای غلط در مورد جهان اطراف شامل چند مورد از تصورات غلطی است که بسیاری از ما در مورد جهان اطراف خود داریم. در این مطلب قصد داریم تا به این موارد بپردازیم؛ با مجله دلتا همراه باشید.
۱. حواس ما تنها به ۵ دسته تقسیم میشوند
در کنار حسهایی مانند بویایی، شنوایی، بینایی، لامسه و چشایی، دانشمندان اعلام کردهاند که ما انسانها حدودا ۲۰ حس مختلف داریم که شامل تعادل، درد، حرکت، گرسنگی، تشنگی و مواردی از این دست میشوند.
۲. حافظه ماهیها تنها ۳ ثانیه دوام دارد
ماهیهای قرمز به عنوان باهوشترین آبزیان جهان شناخته نمیشوند، اما با داشتن توانایی حفظ اطلاعات مختلف در حافظه خود به مدت ۳ ماه، میتوان گفت که این نمونه از رایج ترین باورهای غلط است که حافظه چنین ماهیهایی هر سه ثانیه یکبار پاک میشود، علاوه بر اشتباه بودن با کمی چاشنی اغراق همراه است.
۳. عملکرد نیمکرههای چپ و راست مغز ثابت است
مدتهاست که ابهامات این مورد از رایج ترین باورهای غلط جهان برطرف شده است. پژوهشگران رسما تایید کردهاند که هرکدام از نیمکرههای مغز میتوانند عملکرد نیمکره دیگر را یاد بگیرند.
۴. آدامس در داخل معده تا ۷ سال هضم نمیشود
یکی دیگر از رایج ترین باورهای غلط مدتهاست که مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است؛ متخصصان از زمان پخش شدن شایعات در مورد اینکه آدامس پس از قورت داده شدن تا هفت سال از بدن خارج نمیشود، اعلام کردند که قسمتهایی از مواد تشکیلدهنده آدامس که قابل هضم نیستند، در مدت کوتاهی از دستگاه گوارش عبور کرده و از بدن خارج میشوند و از طرف دیگر، سایر مواد موجود هم جذب بدن میشوند.
۵. آب جریان الکتریسیته را منتقل میکند
و اما آخرین مورد از فهرست رایج ترین باورهای غلط جهان مانند بسیاری از موارد دیگر در سطحی جهانی شایع است؛ به صورت کلی آب در حالت خالص اجازه عبور الکتریسیته را از خود نمیدهد و در واقع به عنوان عایق الکتریسیته عمل میکند، با این حال مواد حلشده در آب مانند نمک و سایر املاحی که داخل این مایع وجود دارند باعث میشوند که برق از آب عبور کند. مطلب خورشیدگرفتگی شگفتانگیز آبان ماه چه روزی اتفاق میافتد؟ را بخوانید تا از دیدن این شگفتی در آبان امسال جا نمانید.
بیشتر بخوانید: برای مطالعه بیشتر مطالب دانستنی مطلب با این غذاها به جنگ خستگی بروید را بخوانید.
ناشناس
۱۵ مهر ۱۴۰۱ در ۹:۲۷ ب٫ظ
ناشناس
۱۵ مهر ۱۴۰۱ در ۵:۱۴ ب٫ظ
بسیار عالی در مورد عملکرد نیمکره چپ و راست،برام سوال بود و به جوابش رسیدم ممنون از اطلاعاتتون
مونا اصفهانی
۱۶ مهر ۱۴۰۱ در ۳:۴۷ ب٫ظ
خوشحالیم که براتون مفید بوده.
ناشناس
۱۱ آذر ۱۴۰۰ در ۱:۰۷ ق٫ظ