سمیرم، شهر هزار چشمه و نگین گردشگری استان اصفهان، شهری است که در ۱۶۵ کیلومتری جنوب اصفهان واقع شده است. این شهر کوهستانی معماری منحصربهفردی هم دارد و با جاذبههای طبیعی زیبای خود در شهر و اطراف آن، یک مقصد کاملا ایدهآل و محبوب برای گردشگری در اطراف اصفهان است. در ادامه این مطلب از مجله دلتا به معرفی دیدنی های سمیرم در اصفهان میپردازیم.
دیدنی های سمیرم در اصفهان
آبشار سمیرم
آبشار سمیرم که آن را عروس زاگرس نیز مینامند، یکی از پرطرفدارترین جاذبههای طبیعی سمیرم محسوب میشود. این آبشار در چهار کیلومتری شرق سمیرم و ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع شده است. آبشار سمیرم یکی از بهترین مکانهای طبیعی سمیرم برای گردشگری است.
صخرههای اطراف آبشار که در زیر خزهها پنهان شدهاند، صلابت و زیبایی آن را به کمال رساندهاند. ارتفاع این آبشار ۳۵ متر است. جالب است بدانید آب این آبشار پس از فرو ریختن از بالای دره، حرکت خود را بهصورت یک چشمه پلکانی در میان تفرجگاه ادامه میدهد. همچنین در اطراف آن سکوهایی ایجاد شده که برای نشستن و استراحت کاملا مناسب هستند.
پارک دریاچه
پارک دریاچه سمیرم مکانی آرام با دریاچهای نیلگون در میان درختان قد برفراشته است. در این دریاچه میتوانید از قایقسواری لذت ببرید. این پارک در جنوب شهر سمیرم و در خیابان شورا واقع شده است.
چشمه ناز
چشمه ناز ونک در سمیرم از چند چشمه تشکیل شده است. این چشمه پرآب که مانند یک رودخانه به نظر میرسد، در ۱۹ کیلومتری جنوب شرقی روستای ونک قرار دارد.
آبشار آب ملخ
اگر میخواهید شاهد شاهکاری بزرگ از طبیعت اصفهان باشید، بازدید از آبشار آب ملخ را از دست ندهید. این آبشار دو طرفه بوده و از هر دو طرف آن آب جریان دارد. جالب است بدانید که این آبشار با سقوط یک سنگ بزرگ در مسیر رودخانه به وجود آمده است.
آب این آبشار دشمن ملخها و آفات است و به همین دلیل آن را آب ملخ نامیدهاند. در ضمن این آبشار به آبشار تخت سلیمان هم شهرت دارد.
آبشار بیبی سیدان
در ۳۰ کیلومتری سمیرم روستایی به نام بیبی سیدان قرار دارد که رودخانهای با صفا به نام کاسگان با آب زلال در نزدیکی آن جریان گرفته است. میتوانید با پیادهروی و آبتنی در قسمتهای کمعمق رودخانه که آب آن چندان هم سرد نیست، خستگی را از تن خود بیرون کنید. در ضمن باید در هنگام پیادهروی در رودخانه کفش مناسبی نیز بپوشید.
ناشناس
۲۸ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۳۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۴۰ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ مهر ۱۴۰۰ در ۳:۲۹ ب٫ظ