تکنولوژی‌های ترسناکی که جهان را دگرگون می‌کند!

۹
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
فناوری‌های پیشرفته هر روز بیش از پیش از داستان‌های تخیلی بیرون آمده و در زندگی روزمره ما جای می‌گیرند.
چاپ اندام بدن تکنولوژی‌های ترسناکی که جهان را دگرگون می‌کند!

انسان‌ها با ساخت فیلم‌های علمی تخیلی به دانشمندان ایده فناوری‌هایی را دادند که زندگی ما را متحول کرد؛ از جمله این خیال‌پردازی‌ها می‌توان به تلفن همراه، اسکن بدن، ربات‌های کارگر و شاید جالب‌تر از بقیه سفر و زندگی در فضا اشاره کرد. تاسف‌آمیزتر اینکه نه تنها رویاها بلکه کابوس‌های ما نیز تبدیل به واقعیت خواهند شد. در این مطلب از مجله دلتا به تکنولوژی های ترسناک آینده اشاره می‌کنیم.

پرینت اندام‌های بدن

در سال‌های اخیر فناوری پرینترهای سه‌ بعدی توانسته است حوزه‌های مختلفی را در اختیار خود قرار دهد. چاپ کردن برخی از اندام‌های ساده‌ بدن مانند کلیه که می‌تواند نیاز به پیوند کلیه را برطرف کند، پرینت کردن روکش‌های دندانی که در بسیاری از دندان‌پزشکی‌ها به امری تجاری بدل شده است، پرینت کردن بخش‌هایی از بافت‌های صورت برای جراحی‌های ترمیمی و همینطور پرینت بافت‌های پیچیده انسانی از جمله قلب که برخی از آزمایش‌های موفق در رابطه با آن انجام‌گرفته است، مسیر بی‌نظیری را در مقابل آینده پزشکی باز می‌کند.

گوشت مصنوعی

پیشرفت سریع در رشته‌های زیست‌شناسی مولکولی و همچنین تکنولوژی سلول‌های بنیادی، ساخت گوشت را در آزمایشگاه ممکن کرده است. این تکنولوژی ترسناک به مذاق دوست‌داران طبیعت و حیوانات هم خوش خواهد آمد. صنعت گوشت امروزه بخش بزرگی از منابع طبیعی را در اختیار دارد و در عین حال هم گازهای گلخانه‌ای زیادی تولید می‌کند. آلودگی‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک هم به لطف این صنعت بیشتر شده‌اند.

دانشمندان هلندی در حالی که هنوز با اندازه‌های میلی‌متری این گوشت‌ها درگیر هستند، به فکر تولید انواع متنوعی از آن‌ها افتاده‌اند. همچنین اعلام کرده‌اند که طرح‌هایی برای تولید گوشت چرخ شده دارند. با این حال مهم‌ترین موضوع این است که آیا گوشت‌های مصنوعی، طعم خوب گوشت را خواهند داشت؟

اگر به این دست مطالب علاقه‌مند هستید حتما مطلب اختراع یک صفحه نمایش لیس زدنی برای تشخیص مزه غذا  را بخوانید.

تکنولوژی های ترسناک آینده

حشرات الکترونیکی

سال‌هاست که دانشمندان شیوه و مدل پرواز کردن پرندگان، خفاش‌ها و حشرات را بررسی می‌کنند تا با استفاده از آن پهپادها و سیستم‌های پروازی بهتری طراحی کنند. اما در عین حال دانشمندان در پی آن بوده‌اند که راهی برای کنترل پرواز حشرات پیدا کنند. تصور کنید که بتوان حین پرواز یک حشره، با فرمانی جهت پروازش را تغییر داد! این جانوارن الکترونیکی به کمک میکروفون و دوربین‌هایشان می‌توانند شما را ردگیری کرده و حتی نمونه‌هایی از DNA شما را استخراج کنند. شاید روزی از این فناوری‌ها برای کمک به بیماران هم استفاده شود.
پیشنهاد مطالعه: مطلب این ۵ عادت روزانه به شما آسیب جدی می‌رساند را بخوانید.

۹ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۱ اسفند ۱۴۰۰ در ۹:۲۳ ق٫ظ

  2. ناشناس

    ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۶:۰۳ ب٫ظ

  3. احمداختیاری

    ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ در ۶:۱۷ ب٫ظ

    سپاسگزارم خوب بود

    پاسخ

    • فاطمه یزدیان

      ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ در ۹:۰۲ ق٫ظ

      ممنونم از همراهی شما

      پاسخ

  4. ناشناس

    ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ در ۵:۱۲ ب٫ظ

  5. ناشناس

    ۱۱ دی ۱۴۰۰ در ۳:۳۸ ب٫ظ

  6. ناشناس

    ۲۴ مهر ۱۴۰۰ در ۱۰:۲۰ ب٫ظ

  7. ناشناس

    ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ در ۱:۵۴ ق٫ظ

  8. نانا

    ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ در ۱:۲۸ ق٫ظ

    خیلی خوب بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی ها

همچنین بخوانید

چگونه سرعت اینترنت گوشی اندروید خود را افزایش دهیم؟

سرعت اینترنت گوشی دغدغه بسیاری از افراد است و به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش آن هست…