این دو حشره شناس پیش از این تنها با استفاده از بارکد گذاری DNA برای شناسایی گونه جدید حشرات استفاده کرده بودند. کدگذاری فراینی است که در آن نیاز به چندین ساعت آماده سازی شیمیایی است و پس از آن نتایج دقیق ارائه می شود. در این روش از واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تکثیر ماده ژنتیکی هر حشره استفاده می شود و سپس داده ها با بارکد های DNA موجود مقایسه می شوند. در ادامه این مطلب از مجله دلتا درباره روش این کشف میخوانید.
هنگامی که موزه تاریخ طبیعی لسآنجلس در اواسط ماه مارس بهعلت دنیاگیری کووید ۱۹ تعطیل شد، لیزا گونزالز با این امید که چند هفتهی دیگر به محل کار خود برگردد، به خانه رفت. اما وقتی معلوم شد که او بهزودی به محل کار بازنمیگردد، گونزالز که دستیار مدیر مجموعهی حشرهشناسی بود، یکی از اتاقهای خانهی خود را به آزمایشگاه موقت تبدیل کرد. او سپس شروع به وارسی هزاران حشره کرد که موزه قبلا آنها را ازطریق یک پروژهی شهروندی جمعآوری کرده بود.
بهطور معمول، گونزالز و زیستشناسان دیگر از بارکدگذاری DNA برای شناسایی گونههای مختلف استفاده میکنند. بارکدگذاری DNA فرایندی چند مرحلهای است که شامل چندین ساعت آمادهسازی شیمیایی میشود و نتایج دقیقی ارائه میدهد.
توالییاب DNA موزه از روشی به نام واکنش زنجیرهای پلیمراز برای تکثیر مادهی ژنتیکی هر حشره استفاده میکند که سپس میتواند با مرجعی از بارکدهای DNA مورد مقایسه قرار گیرد. در شرایطی که گونزالز به این دستگاه دسترسی نداشت، به دستگاه آنالوگی روی آورد که از قرن ۱۷ در خدمت زیستشناسان بوده است: یک میکروسکوپ.
گونزالز با استفاده از میکروسکوپی که از آزمایشگاه به خانه برده بود، دهها گونه جدید حشرات را با بررسی ویژگیهایی مانند موهای ریز یا شکل بال شناسایی کرد. او همچنین حشرات غیرمعمولی را پیدا کرد که درمورد آنها به همکارش برایان براون موزهدار بخش حشرهشناسی موزه روی آورد. براون با استفاده از یک استریوسکوپ لایکا بزرگتر که آن را از دفتر خود آورده بود و همچنین یک میکروسکوپ مرکب کوچکتر که آن را در وبسایت نیازمندیها پیدا کرده بود، ۹ گونه از مگسهای کوچک را کشف کرد که همه برای علم جدید هستند.
همگی این نوع گونه ها از مگس های فورید هستند که می توانند روی سطوح بدوند و یا وارد تابوت ها برای خوردن اجساد مردگان شوند. همچنین بروان و گنزالز انواع مگس های پاشنه، انگل های موش های صحرایی و مگس های وسپمانند را پیدا کردند.گونزالز در این مورد میگوید: ما تنوع باورنکردنی ای در مورد حشرات اطراف خود داریم که به آن توجه نمی کنیم.
پیشنهاد مطالعه: این روزها به دلایل شرایط نه چندان دلچسب محیط زیست، دخالتهای انسان و شکار بیرویه و خودخواهانه او، بسیاری از گونههای حیوانی در خطر انقراض قرار گرفتهاند و این موضوع در حال حاضر تهدیدی جدی و مهلک برای طبیعت شناخته میشود. برای مطالعه بیشتر مطلب «مهمترین گونه های در خطر انقراض» را بخوانید.
ناشناس
۱۳ دی ۱۳۹۹ در ۱:۳۶ ق٫ظ
ناشناس
۲۹ آذر ۱۳۹۹ در ۳:۰۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۹ آذر ۱۳۹۹ در ۳:۰۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۷ آذر ۱۳۹۹ در ۱۱:۰۰ ب٫ظ
ناشناس
۲۷ آذر ۱۳۹۹ در ۴:۳۰ ب٫ظ