این نخستین باری نیست که خبری از گجتهای پوشیدنی میشنویم. اما گوگل این بار با معرفی و تولید این ژاکت هوشمند جدید، قصد دارد به همگان ثابت کند که در عرصه طراحی و تولید گجتهای پوشیدنی حرف اول و آخر را در جهان میزند. در این مقاله از مجله دلتا درباره این اختراع جالب بخوانید.
کاربرد ژاکت
این ژاکت هوشمند به کاربران و مصرف کنندگان خود این امکان را میدهد که هنگام دوچرخه سواری یا پیاده روی، در صورتی که نمیخواهند گوشی همراه هوشمند خود را حمل کنند، آن را در کیف یا ماشین خود بگذارند، اما همچنان کارهای اصلی و اساسی خود را با استفاده از ژاکت هوشمندی که به همراه خود دارند، انجام دهند.
بعنوان مثال، کاربران قادر خواهند بود موسیقی مورد علاقه خود را گوش داده و یا مسیر و مسافتهای پیش رو را پیدا کنند.
نسخه و نمونه کنونی تولید شده توسط گوگل و لیوایز، به گونهای طراحی شده است که برای هر دو جنسیت، زنان و مردان، قابل استفاده باشد. اما به گفته برخی از کارشناسان، سبک اسپورت و ساده آن موجب شده است که بیشتر برای مردان قابل استفاده باشد.
این ژاکت هوشمند همچنین در برابر سرما و گرما به صورت کاملا هوشمند از بدن شما محافظت میکند. در صورتی که باد سرد به سمت شما بوزد، این ژاکت شروع به تولید گرما میکند تا کاربر احساس سرما نکند.
همچنین کاربران با لمس آستین این کت که به حسگرهای متعددی مجهز شده است، قادر خواهند بود نوتیفیکیشنها، موسیقی، مسیر نقشهیابی، قابلیت تماس و سایر اعمال مهم را از طریق ژاکت هوشمند خود کنترل و مدیریت کنند. همچنین امکان دیگری که این ژاکت به کاربران خود میدهد، آن است که کاربر میتواند در صورت گم کردن گوشی خود، آن را از طریق کتی که پوشیده است، پیدا کند.
اگر فاصله شما با گوشیتان بیش از یک حدی شود؛ این ژاکت به شما هشدار میدهد تا متوجه این موضوع شوید که گوشی را جا گذاشتهاید.
نحوه استفاده و کنترل این گجت
کاربران برای استفاده از این ژاکت هوشمند باید اپلیکیشن ژاکارد را بر روی گوشی هوشمند خود دانلود و نصب کنند. این اپلیکیشن برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS قابل دسترسی و دانلود است.
این ویژگی جدید به نام «Always Together» یک هشدار خودکار است که هم روی ژاکت و هم روی گوشی ظاهر میشود. شما یک اعلان روی گوشی دریافت میکنید و دکمه یا تک آستین ژاکت هم شروع به چشمک زدن خواهد کرد و ویبره میزند.
پیشنهاد مطالعه: مطلب ایلان ماسک مشکل اینترنت ایران را حل میکند! را بخوانید.
ناشناس
۵ شهریور ۱۴۰۰ در ۶:۰۶ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ تیر ۱۴۰۰ در ۲:۰۴ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ تیر ۱۴۰۰ در ۱۲:۴۳ ب٫ظ
خیلی جالب بود
ناشناس
۱۹ تیر ۱۴۰۰ در ۷:۱۵ ق٫ظ
ناشناس
۱۸ تیر ۱۴۰۰ در ۶:۵۶ ب٫ظ
روزبهانی
۲۴ مهر ۱۳۹۹ در ۸:۴۶ ق٫ظ
جالب بود