یکی از وهمانگیزترین تصاویری که در طبیعت خواهید دید، بازتاب تصاویر درختان مرده، بر دریاچهای است که مه و سکوت آن را در آغوش گرفته است. دریاچه ممرز نوشهر مشهور به دریاچه ارواح، جایی است که این صحنه حیرتانگیز طبیعی را در آن میبینید. با ما همراه باشید تا با این دریاچه حیرتانگیز در مجله دلتا آشنا شوید.
سفر خود را چگونه آغاز کنید؟
برای آغاز سفر پرهیجان خود بار و بندیل سفر را بسته و راهی نوشهر میشویم. این شهر مکان وهمآلود و هراسانگیزی دارد که حضور در آن آدرنالین خون را بالا میبرد.
تالاب ارواح، دریاچه اسرارآمیزی است که در میان جنگلهای انبوه خزری در شمال روستای چلندر پنهان شده است. این دریاچه در اکثر مواقع مهآلود است و صداهایی عجیب از آن به گوش میرسد. اما مهآلود بودن و صداهای ترسناک، تنها دلیل هیجانانگیز بودن این مکان نیست.
چیزی که باعث شده این دریاچه در لیست گردشگری وحشت قرار گیرد وفور درختان مرده شناور بر سطح آب است که منظرهای عجیب و وهمآلود ایجاد کرده است. درختان خشک، مه رقیق دائمی، پنهان شدن دریاچه در قعر جنگلی انبوه و صداهای هراسانگیز جنگل، موجب شده این دریاچه به تالاب ارواح شهرت پیدا کند.
ثبت در آثار ملی ایران
تالاب ارواح در فهرست آثار ملی ایران نیز ثبت شده و از جاذبههای طبیعی و بکر خطه شمال محسوب میشود که در بین گردشگران و ماجراجویان کمتر شناخته شده است.
- برای لمس هیجان، بار و بندیل سفر را ببندید و در اولین تعطیلات بعد از گذار از کرونا، راهی تالاب ارواح شوید. مسیر دسترسی به این تالاب کمی دشوار است و نیازمند خودروهای مناسب برای عبور از جادهای جنگلی هستید.
- این مکان از امکانات گردشگری بیبهره است، پس وسایل ضروری سفر را به همراه داشته باشید و ترجیحا برای اطمینان از جاده در فصول بهار و تابستان به این مکان سفر کنید.
سفر در فصول گرم سال به نوشهر
به دلیل بکر بودن منطقه، امکان مواجهه با حیات وحش بسیار زیاد است. با توجه به دسترسی سخت، فصلهای بهار و تابستان که زیبایی طبیعت دو چندان میشود، بازدید از این تالاب مناسب خواهد بود، اما از آنجا که امکانات رفاهی و گردشگری در این منطقه برای مسافران وجود ندارد، گردشگران برای اقامت و دسترسی به امکانات باید به نوشهر بازگردند. در فصلهای سرد سال دسترسی به این دریاچه مشکل و سخت میشود.
پیشنهاد مطالعه: برای خواندن مطالب بیشتر به شهر اسرارآمیزی که با سحر و جادو به وجود آمده! مراجعه کنید.
ناشناس
۲۱ مرداد ۱۴۰۰ در ۳:۰۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ مرداد ۱۴۰۰ در ۳:۲۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ مرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۲۶ ق٫ظ
ناشناس
۲۰ مرداد ۱۴۰۰ در ۵:۲۰ ق٫ظ
ناشناس
۲۰ مرداد ۱۴۰۰ در ۰:۰۰ ق٫ظ
ناشناس
۲۰ مرداد ۱۴۰۰ در ۰:۰۰ ق٫ظ
ناشناس
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۷:۱۹ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۷:۰۵ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۶:۴۲ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۵:۲۰ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۵:۱۴ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۵:۰۷ ب٫ظ
مسیریابیش هم مشخص کنید
ناشناس
۲۰ مرداد ۱۴۰۰ در ۹:۰۵ ق٫ظ
ناشناس
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۵:۰۶ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۵:۰۶ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۴:۰۰ ب٫ظ
مسعود
۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۵:۴۳ ب٫ظ
ممنون
ناشناس
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۷:۰۸ ب٫ظ
ناشناس
۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۲:۴۷ ب٫ظ
ناشناس
۲۷ فروردین ۱۳۹۹ در ۳:۲۲ ق٫ظ
روزبهانی
۲۶ فروردین ۱۳۹۹ در ۹:۱۴ ق٫ظ
بسیار دیدنی