خانه کویری، نمونهای از سبک “معماری ارگانیک” است. در طراحی داخلی آن از سنگهای طبیعی، بدون تغییر و آسیب قابل مشاهده استفاده شده و رنگ و زمینه کلی بنا هماهنگ با محیط اطراف است.
به گزارش مجله دلتا ، بدنه این خانه بتُنی که از روی سنگها به سمت بالا حرکت کرده و با پیچ و تاب سایبانها شکل درخت نخل شده، فضای داخلی را به طور کامل تحت پوشش خود قرار داده است. جدا از هماهنگی طراحی داخلی، فرم خارجی آن هم با محیط کویر اطراف خود هماهنگ است.
نکتهی قابل توجه در طراحی خانه کویری این است که تمام دکور داخلی و تزئینات بیرونی مانند: حصار بیرونی، حفاظ در ورودی، شکل پایههای صندلیها و پایهی میز غذاخوری آن، از اسکلت بدن جاندارانی مثل: ماهی و حیوانات غولپیکر ماقبل تاریخ ایده گرفته شده است.
برای ساخت اتاق غذاخوری از سایبانهای شیشهای با ۸۰۰ قطعه شیشه سندبلاست، حمام از سنگ مرمر و جنس وان از برنز درست شده است. درِ ورودی ترکیبی از شیشه و فلز بدون رنگ است. حصار بیرونی خانه هم مانند اثری هنری، از جنس فولاد با لبههای تیز و تند و به شکل استخوان ماهی است که از بنا محافظت میکند.
صاحبان این خانه زوجی نقاش هستند. این زوج که هماکنون در این خانه زندگی میکنند، همیشه آرزو داشتند خانهای رویایی روی سنگهای بیابانی کالیفرنیای جنوبی داشته باشند. ایده این پروژه را درکتابفروشی محلهشان و از کتابی که عکس پروژههای معماری “کندریک بنگز کلاگ” در آن چاپ شده بود، الهام گرفتند و همین معمار، کار ساخت این پروژه را برای آنان به عهده گرفت. او کار ساخت خانه کویری را در سال ۱۹۸۸ شروع کرد و پس از پنج سال، در سال ۱۹۹۳ آن را به پایان رساند.
خانه کویری، نمونهای خیرهکننده از معماری به عنوان هنر است و شکل قابل توجه آن بازی کامل فرم بنا با صحرا است که از آن خانهای دیدنی و جذاب ساخته است.
برای دیدن مطالب بیشتر از صفحههای معماری و دکوراسیون و معماری های خاص ، از مجله دلتا؛ جامعترین مجله ملکی ایران، دیدن کنید.
اقدم
۳۱ فروردین ۱۳۹۸ در ۶:۰۸ ب٫ظ
اینجاست که میگن خواستن توانستن است
بسیار عالی
علی طاهری
۲۲ فروردین ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۵ ب٫ظ
فکر میکنم هر کسی آرزوش یک چنین خانه ای باشه
نژادی
۲۲ فروردین ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۷ ق٫ظ
خیلی جالب بود
کامجو
۲۱ فروردین ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۰ ب٫ظ
سلام من انتظار داشتم قسمت دکراسیون و معماری مطالب جدید راجب چیدمان یاد بگیرم ولی عجایب رونوشته بودن
بزرگی
۲۱ فروردین ۱۳۹۸ در ۷:۲۲ ب٫ظ
خیلی خوب بود استفاده کردیم از مطالب معماری کشورهای مختلف نیز بگنجانید.
شکرچی
۲۱ فروردین ۱۳۹۸ در ۶:۱۸ ب٫ظ
خیلی زیبا و جالب بود با تشکر از بروبچه های سایت و مجله