آلمان از آن دست کشورهایی است که به هر نقطهای از آن که سفر کنید، یک جاذبه توریستی فوقالعاده زیبا خواهید دید. قلعه هوهن شوآنگاو یکی از این جاهای دیدنی و معروف است که سالانه میزبان هزاران توریست کنجکاو میشود. همراه مجله گردشگری دلتا سفری به این قلعه جذاب داشته باشید.
چرا باید به دیدن قلعه هوهن شوانگاو رفت؟
طبیعت بکر و دستنخورده، کوههای سرسبز و جنگلهای انبوه، آبوهوای معتدل و دلربا همگی از ویژگیهای کشور زیبای آلمان است که بهخودیخود میتواند با دل هر گردشگری بازی کند. بااینحال دیدن جاذبههای تاریخی و رفتن به قلعههای قرون وسطایی این کشور با فرهنگ غنی و پربارش، برای بسیاری جذاب و دیدنی است.
در ایالت بایرن، بر فراز تپههای کوهستانی باواریا و در منطقهای خوش آبوهوا با جنگلهای انبوه و سرسبزیهای فراوان به نام شوانگاو در شهر فوسن (Füssen)، قلعهای قدیمی شبیه قلعههای جن و پری کودکیتان آرامگرفته است.
این قلعه زیبا را ماکسیمیلیان دوم، ولیعهد آلمان در سال ۱۸۲۹ ساخت و نام قلعه هوهن شوانگاو را بر آن نهاد. تا پیش از ساخت قلعه هوهن شوانگاو در این منطقه تنها بقایای قلعه شوان اشتاین که متعلق به قرن نوزدهم بود، وجود داشت. منظرههای شگفتانگیز و بینظیر منطقه، همراه آبوهوای مطلوب و معتدل ماکسیمیلیان را بر آن داشت که دستور ساخت قلعهای مختص به خود را بدهد.
قلعه هوهن شوانگاو با الهامگرفتن از معماری تودور (Tudor Style) و طراحی نئوگوتیک از کاخهای معروف کشور انگلیس ساخته شد. طراحی بیرونی این قلعه شباهت بسیاری به طراحیهای قرونوسطی دارد؛ ولی فضای داخل آن طراحی قرن نوزدهم خود را حفظ کرده است. در داخل این قلعه، در رنگبندی اتاق ملکه از رنگهای آبی، صورتی و قرمز استفاده شده است.
یکی از جذابیتهای منحصربهفرد این قلعه، اتاق فرزند پادشاه یعنی لودویگ دوم (Ludwig II) است که بهواسطه علاقه بسیارش به نجوم در طراحی اتاقش نیز از قوانین نجوم بهره گرفتند. گفته میشود در اتاق شاهزاده لودیگ یک آسماننما طراحی کرده بودند تا بتواند از داخل اتاق به دیدن ستارهها و ماه بپردازد.
امروزه قلعه هوهن شوانگاو بر فراز شهر فوسن، مخفی شده در میان مه و ابر فراوان، روزانه میزبان شش هزار گردشگر کنجکاو است.
پیشنهاد مطالعه: مطلب مقدسترین مکان در سرزمین خورشید را بخوانید.
عاطفه
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۴:۲۱ ب٫ظ
چقدر قشنگ وجالب بود مرسی، هیتلر باتمام دیکتاتوری چقدر خوب آتار تاریخی نگهداشتن
ناشناس
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۸:۱۹ ب٫ظ
ناشناس
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۰۵ ق٫ظ
چه زیبا