درمان سرطان سینه فقط با یک سبزی

۱۰
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
پیشگیری از سرطان سینه می‌تواند بخش عظیمی از نگرانی بانوان را کاهش دهد. با تغذیه مناسب از این بیماری خود را ایمن کنید.
خواص هویج برای سرطان

میوه‌ها و سبزیجات برای هر بخش از بدن فواید بی‌نظیری دارند. در این مطلب به نتیجه جدیدترین مطالعات بر روی هویج برای پیشگیری از ابتلا به سرطان‌ها به‌خصوص سرطان سینه‌زنان می‌پردازیم. خواص هویج برای سرطان را در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

خواص هویج برای سرطان

خواص هویج برای سرطان سینه

هنگامی که صحبت از پیشگیری سرطان سینه می‌شود، هویج و سایر سبزی‌ها با رنگ قرمز روشن، زرد و نارنجی سلاحی مخفی در برابر این بیماری محسوب می‌شوند. طبق بررسی بیش از ۳۰۰۰ ژن، یک ترکیب موجود در هویج می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان سینه را تقریباً تا ۶۰ درصد کاهش دهد. این ترکیب بتاکاروتن است و به محافظت در برابر شکل خاصی از سرطان سینه کمک خواهد کرد.

این مطالعه نشان داد زنانی که در خون خود سطوح بالاتری از بتاکاروتن داشتند، در مقایسه با زنانی که سطح پایین‌تری داشتند، خطر ابتلا به سرطان سینه منفی با ER را ۵۹ درصد کاهش داده است.

کارتنوئید

این ترکیب رنگ‌دانه‌ای محلول در چربی بوده و در میوه‌ها و سبزی‌های حاوی ویتامین A وجود دارد. این رنگ‌دانه به‌عنوان آنتی‌اکسیدانی قوی، سلول‌ها و بافت‌های بدن را از حمله رادیکال‌های آزاد بدون اکسیژن محافظت می‌کند همچنین در تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن و ارتباط سلول به سلول مؤثر است.

در چندین مطالعه جداگانه دانشمندان ارزش‌های رژیم غذایی غنی از کاروتنوئید را حتی برای زنان مبتلا به سرطان بدخیم سینه تأیید کرده‌اند. در بین ۵۴۵۰ زن یائسه که طی یک دوره ۸ساله موردمطالعه قرار گرفتند؛ افرادی که از سبزی‌های کاروتنوئیدی بیشتر مصرف می‌کردند، خطر ابتلا به سرطان بدخیم سینه را تقریباً ۵۰ درصد کاهش داده بودند. علاوه بر این، یک مطالعه منتشر شده نیز نتیجه گرفت که رژیم غذایی غنی از کاروتنوئید می‌تواند از بازگشت سرطان سینه جلوگیری کند.

خواص هویج برای سرطان

کاروتنوئید و سرطان

لازم است بدانید که کاروتنوئیدها زیرمجموعه‌هایی دارند شامل:

یکی دیگر از ترکیبات مرتبط، آلفا کاروتن است که خطر سرطان را حدود ۳۹ درصد کاهش می‌دهد. طبق گفته انستیتوی تحقیقات، سرطان سینه منفی ER نوعی از سرطان سینه است که درمان آن سخت است زیرا سرطان در این نوع به‌خوبی به هورمون‌درمانی پاسخ نخواهد داد.

در بین سبزی‌ها، هویج بالاترین میزان بتاکاروتن را داراست. این فیتوشیمیایی قدرتمند در هویج خام و پخته شده و همچنین در آب‌هویج وجود دارد، بنابراین گزینه‌های زیادی در مورد ترکیب هویج در رژیم غذایی وجود خواهد داشت. کدوتنبل، سیب‌زمینی شیرین، فلفل قرمز، گوجه‌فرنگی، اسفناج، کلم و سایر سبزی‌ها دارای برگ تیره سرشار از بتاکاروتن هستند.

کاهش سرطان سینه منفی ER با مصرف این غذاها مؤثر است و فقط حدود یک‌سوم از موارد سرطان سینه شامل تومورهای منفی ER می‌شود. رژیم غذایی از بسیاری جهات بر سلامتی شما تأثیر می‌گذارد از جمله کاهش خطر ابتلا به انواعی از سرطان‌ها.

بتاکاروتن

مصرف یک رژیم غذایی سرشار از بتاکاروتن می‌تواند به حفظ سرطان سینه منفی ER کمک کند.

لیکوپن

در بعضی موارد، پخت‌وپز قابلیت دستیابی به کاروتنوئیدها را افزایش می‌دهد. لیکوپن کاروتنوئیدی است که در حقیقت پس از پخته‌شدن برای بدن انسان قابل‌استفاده‌تر می‌شود. لیکوپن در گوجه‌فرنگی، هندوانه و پاپایا یافت می‌شود.

محققان هنوز خاصیت محافظت‌کنندگی سرطان را در غذاهای غنی از کاروتنوئید شناسایی نکرده‌اند اما نقش آن‌ها را در بهبود ارتباط سلول کشف کرده‌اند. اعتقاد بر این است که کاروتنوئیدها نقش مهمی در تولیدمثل زنان نیز دارند. همچنین خوردن غذاهای حاوی مولکول‌های ویتامین A که به نام رتینول شناخته می‌شوند از سینه در برابر سرطان محافظت می‌کنند. رتینول‌ها به‌وفور در جگر، کره و تخم‌مرغ یافت می‌شوند.

سیب‌زمینی شیرین

سیب‌زمینی شیرین

تحقیقات نشان می‌دهد که یک ماده غذایی موجود در هویج و سیب‌زمینی شیرین می‌تواند یک سلاح حیاتی علیه سرطان سینه در مراحل اولیه باشد. رتینوئیک اسید مشتقی از ویتامین A است که به جوان‌سازی پوست کمک و نسخه ضعیف آن در کرم‌های ضدچروک صورت استفاده می‌شود. این ماده شیمیایی بر رشد سلولی، تکثیر و بقا نیز اثر می‌گذارد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب چرا در خواب حرف می‌زنیم؟+ راه‌حل آن را بخوانید.

۱۰ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ در ۸:۵۹ ق٫ظ

  2. ناشناس

    ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ در ۳:۰۸ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ در ۰:۳۹ ق٫ظ

  4. ناشناس

    ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ در ۱۰:۳۳ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  5. ناشناس

    ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ در ۱۰:۳۲ ب٫ظ

  6. فرامرز

    ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ در ۹:۱۵ ب٫ظ

    عالی، اموزنده،وبسیار خوب

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ در ۱:۰۲ ب٫ظ

      درود بر شما و ممنون از حضورتون در مجله🌹

      پاسخ

  7. عاطفه رامسر

    ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ در ۴:۲۴ ب٫ظ

    سلام بسیار عالی مطالب آموزنده تشکر 🙏🙏

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ در ۱:۰۳ ب٫ظ

      مرسی از خودتون بانو😍🌹

      پاسخ

  8. ناشناس

    ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ در ۴:۱۵ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی ها

همچنین بخوانید

چگونه سرعت اینترنت گوشی اندروید خود را افزایش دهیم؟

سرعت اینترنت گوشی دغدغه بسیاری از افراد است و به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش آن هست…