ایران دوست داشتنی ما مملو از جذابیتهای بیشمار است و هر شهر و دیارش دنیایی از جاذبههای دیدنی را در دل خود دارد و میتواند ساعتها و روزها شما را مشغول خود نگه دارد. این بار میخواهیم به سراغ یکی از روستاهای زیبای کشورمان برویم، روستایی که در دل کوه کنده شده است، در مورد روستای کندوان صحبت میکنیم، یکی از روستاهای دستکند جهان است که معماری خیرهکنندهاش لحظه به لحظه زبانتان را به تحسین وا میدارد. با مجله گردشگری دلتا همراه باشید تا روستای سنگی کندوان را بیشتر بشناسید.
تاریخچه روستای سنگی کندوان
تاریخچه سکونت در این روستا به قرن هفتم هجری میرسد. در آن دوران، مردم روستای حیلهور که در ۲ کیلومتری غرب کندوان زندگی میکردهاند، تصمیم میگیرند تا از چنگال مغولها در امان بمانند و به همین دلیل به دشت کنار یعنی کندان میروند. آنها کمکم شروع به کندن روستا با دست میکنند تا بتوانند در دل آن برای خود پناهگاهی بسازند و این چنین میشود که سکونت در روستای کندوان آغاز میشود.
باورهای کهن درباره روستای سنگی کندوان
البته بعضیها بر این باورند که سکونت در روستای سنگی کندوان به خیلی قبلتر یعنی به دورههای قبل از اسلام بر میگردد. گفته میشود که در حال حاضر ۱۱۷ خانواده در این روستا زندگی میکنند و قصد دارند تا خانههای خود را به همان شکل حفظ کنند.
از آنجا که روستای سنگی کندوان در دامنه کوههای سهند قرار دارد، دارای آب و هوای بسیار خوبی است و زمینها و مرتعهای سرسبز زیادی در اطراف آن وجود دارد، به همین دلیل عشایر آن را به عنوان محلی برای ییلاق خود انتخاب میکنند. اگر در پی یافتن نقطهای برای یک اقامت دلپذیر هستید، مطلب سفری لذتبخش در کلبههای جنگلی را بخوانید.
مردم این روستا بیشتر کشاورز و دامدار هستند، البته در سالهای اخیر به دلیل جذابیتهایی که این روستا برای توریستها داشته، گردشگرهای داخلی و خارجی زیادی از آن دیدن کردهاند و همین موضوع باعث شده تا بعضی از مردم روستا مشاغلی به غیر از این دو داشته باشند.
آمارها نشان میدهد که سالانه حدود ۳۰۰ هزار گردشگر از روستای کندوان دیدن میکنند و به همین دلیل هتلها و اقامتگاههای زیادی در این روستا و اطراف آن برای این گردشگران ساخته شده است. پیشنهاد میکنیم در صورتی که به این روستا رفتید، سوغاتی عسل و خشکبار آن را فراموش نکنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن مطالب بیشتر از گردشگری، در این قلعه ۱۰۰ روح زندگی میکنند را بخوانید.
ناشناس
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱۱:۴۵ ب٫ظ
بانوی ایرا نی
۴ اسفند ۱۴۰۱ در ۴:۳۱ ب٫ظ
آب کندوان ضدسنگ کلیه است یک دبه بزرگ باخودآوردیم برای یک بیمار واقعا مفیدبود.
مونا اصفهانی
۸ اسفند ۱۴۰۱ در ۹:۴۳ ق٫ظ
چقدر خوب و ممنونم بابت نکتهای که نوشتید👍💕
ناشناس
۳ اسفند ۱۴۰۱ در ۵:۲۳ ق٫ظ
ناهیدبابائی آذر
۲ اسفند ۱۴۰۱ در ۱:۴۲ ب٫ظ
اطلاعات لازمه برای هرایرانی برای شناسائی بیشترمیهن عزیزمان ایران
مونا اصفهانی
۱۶ اسفند ۱۴۰۱ در ۲:۴۰ ب٫ظ
درود بر شما و ممنونم از حضورتون
سعید
۱ اسفند ۱۴۰۱ در ۹:۴۴ ب٫ظ
من مردمان ساکن در آن روستا را دیدم کوتاه قد هستند
مونا اصفهانی
۲ اسفند ۱۴۰۱ در ۹:۱۹ ق٫ظ
چه جالب. ممنون از نوشتن نظرتون دوست عزیز🌹
عاطفه
۱ اسفند ۱۴۰۱ در ۱:۲۴ ق٫ظ
چقدر جالب بود مرسی خداروشکر که دست نخورده هنوز وهمانطور مونده 🙏😍
مونا اصفهانی
۱ اسفند ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۴ ق٫ظ
بله واقعا.
ناشناس
۳۰ بهمن ۱۴۰۱ در ۳:۴۴ ق٫ظ
ناشناس
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۰:۳۰ ب٫ظ
ناشناس
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۰:۱۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ در ۱:۴۳ ب٫ظ