با سردشدن هوا و نزدیکشدن به فصل زمستان باید کمی بیشتر روی رانندگی دقت کنید. رانندگی در شرایط آبوهوای برفی کمی متفاوت است. شرایط بد جوی در رانندگی میتواند خطرآفرین باشد. برای رانندگی سالم در این شرایط باید یکسری نکات و قوانین را بدانید. مجله اینترنتی دلتا برای حفظ سلامت و جان شما در این مطلب به بررسی نکاتی که هنگام سر خوردن خودرو باید رعایت کنید میپردازد. اصلیترین نکتهای که نباید در مواجه با اتفاقاتی مانند سرخوردن روی یخ فراموش کنید حفظ آرامش و اعتمادبهنفس است. بههیچعنوان هول نشوید و عجله نکنید. تمام تمرکز خود را روی انجام نکتههایی که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد بگذارید.
با ۳ نکته جان خود را درهنگام سر خوردن خودرو نجات دهید
رانندگی در برف و یخبندان بسیار استرسزا و خطرناک است. نکات ضروری در مورد چگونگی کنترل خودرو هنگام سرخوردن روی برف یا سطوح لغزنده میتواند جان شما را نجات دهد. در ادامه با ۳ نکتهای که باید هنگام رانندگی روی برف رعایت کنید آشنا میشوید.
- هنگام سرخوردن روی برفویخ بههیچوجه روی ترمز نکوبید. ضربهزدن به ترمز روی برفویخ باعث قفلشدن چرخها میشود. این قفلشدن باعث سرخوردن خودرو میشود.
- دقت کنید زمانی که خودرو در حال سرخوردن است، باید فرمان خودرو را نگه داشت و آن را به سمتی که عقب خودرو به آن سمت چرخیده است بچرخانید.
- زمان سرخوردن خودرو در برف بهتر است ماشین را در حالت دنده سنگین نگه داشت. از خلاص کردن دنده جدا خودداری کنید. ماندن در حالت دنده سنگین باعث کاهش سرعت خودرو شده و حداکثر کنترل در رانندگی را به شما میدهد.
لاستیک مناسب برای هوای بارانی
فاق لاستیک نکتهای است که باید در خرید لاستیک زمستانی به آن توجه کنید. برای زمستان لاستیکهای فاق کوتاه و یا لاغر مناسب است.
در روزهای برفی هر چه لاستیک بتواند بیشتر با سطح زمین ارتباط برقرار کند، بهتر است. لاستیکهای پهن گرچه در مسیرهای پر پیچ و خم و پیستهای اتومبیل رانی چسبندگی را افزایش میدهند اما در مسیرهای برفی خطرناک ظاهر میشوند، در چنین شرایطی تایرهای باریک زمستانی عملکرد بهتری دارند.
سخن آخر
نکتهای که درهنگام رانندگی در برف هیچگاه نباید فراموش کنید این موضوع است که از سبقتگرفتن در جاده شدید پرهیز کنید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب این ۷ مکان در هیچ نقشهای نیست! را بخوانید.
ناشناس
۲۷ آذر ۱۴۰۱ در ۱:۱۰ ق٫ظ
ناشناس
۲۵ آذر ۱۴۰۱ در ۲:۱۴ ق٫ظ
ناشناس
۲۱ آذر ۱۴۰۱ در ۱۱:۳۰ ق٫ظ
علی اصغر
۲۰ آذر ۱۴۰۱ در ۴:۰۹ ب٫ظ
مطالب ارزنده ای هست
فاطمه امیری
۲۱ آذر ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۷ ق٫ظ
سپاس.
ناشناس
۲۰ آذر ۱۴۰۱ در ۳:۴۵ ب٫ظ