چگونه ملکی را فوری تخلیه کنیم؟

۱
0
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
تخلیه ملک و دریافت حکم برای انجام آن از جمله مواردی است که باید به آن توجه داشت اما برای تخلیه فوری باید مواردی را مد نظر قرار داد تا با توجه به آن‌ها بتوان کار را به‌صورت قانونی انجام دهیم.
تخلیه کردن فوری ملک

تخلیه کردن فوری ملک یکی از موضوعاتی است که در قانون بیان شده است. اگر موجر بخواهد به‌صورت فوری درخواست تخلیه ملک مورد اجاره خود را بگیرد باید به نکاتی توجه داشته باشد. همراه مجله اینترنتی دلتا باشید.

برای آشنایی بیشتر با نکاتی در زمینه ملکی، مطلب صلح عمری، راهکاری برای تقسیم ارث قبل از فوت را مطالعه کنید.

شرایط تخلیه کردن فوری ملک

اگر قرارداد اجاره به‌صورت غیررسمی یعنی در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم نشده باشد و توسط موجر و مستأجر روی یک برگ کاغذ نوشته شده و توسط دفاتر املاک تنظیم شده باشد، حتما باید علاوه بر موجر و مستأجر، دو نفر شاهد هم آن را امضا کرده باشند.

تنها در این صورت است که صاحبخانه می‌تواند عریضه خود را به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک با دادخواست تخلیه ملک تحویل دهد. بعد از این دادخواست، مرجع قضایی دستور تخلیه ملک را صادر می‌کند. اگر به مطالبی پیرامون مجازات‌ها علاقه دارید، به مطلب این توهین مجازات شلاق دارد مراجعه کنید.

البته باید بدانید که برای صدور دستور تخلیه باید به شرایطی توجه داشت و یکی از آن‌ها مدت زمان اجاره منقضی شده است. اگر هنوز از مدت زمان اجاره باقی مانده باشد نمی‌توان دستور تخلیه صادر کرد.

از دیگر شرایط دستور تخلیه می‌توان به این موضوع اشاره کرد که مستأجر از پرداخت بیش از ۳ ماه اجاره امتناع کرده باشد. همچنین در صورت وجود شرط عدم انتقال، ملک را به دیگری اجاره داده باشد. اگر محل اجاره مورد استفاده غیرمشروع قرار گرفته باشد نیز می‌توان دستور تخلیه را صادر کرد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب شرایط ازدواج زن مطلقه چیست؟ را مطالعه کنید.

یک نظر

  1. ناشناس

    ۶ آذر ۱۴۰۱ در ۱:۲۶ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در نکات حقوقی

همچنین بخوانید

چه زمانی داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است؟

یکی از سؤالاتی که از ما پرسیده می‌شود آن است که داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است یا …