نحوه پیگیری طلاق در سامانه ثنا

۰
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
یکی از مهم‌ترین دعاوی خانوادگی دعوای طلاق است. طلاق در دادگاه و طبق تشریفات قانونی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد تا در نهایت حکم پرونده صادر شود.
نحوه پیگیری طلاق در سامانه ثنا

سامانه ثنا سامانه‌ای الکترونیکی است و استفاده از این سامانه برای طرفین دعوا دفاتر خدمات قضایی، کارشناسان، ضابطان قضایی و سایر اشخاص مرتبط، به صورت الکترونیکی و برای پیگیری دعاوی مطرح شده در دادگاه است. در این مطلب از مجله دلتا به موضوع نحوه پیگیری طلاق در سامانه ثنا می‌پردازیم.

دادخواست طلاق در سامانه ثنا

در حال حاضر پیگیری انواع دادخواست‌هایی که اشخاص به دادگاه ارائه کرده‌اند، به شیوه الکترونیکی و بدون مراجعه به شعبه دادگاه امکان‌پذیر شده است. این امر با مراجعه به سامانه خدمات الکترونیک قضایی امکان‌پذیر خواهد بود. دادخواست طلاق نیز از این موضوع مستثنی نیست. با این توضیح که پیگیری دادخواست طلاق اعم از طلاق توافقی، طلاق از جانب زن و طلاق از جانب مرد در این سامانه انجام می‌شود. هر یک از طرفین دعوا اعم از زن و مرد می‌توانند با وارد شدن به سامانه ثنا از روند رسیدگی به پرونده طلاق مطلع شوند و ابلاغیه‌هایی که دادگاه صادر می‌کند را مشاهده کنند. در نهایت رای دادگاه طلاق را نیز ملاحظه کنند.

نحوه پیگیری دادخواست طلاق در سامانه ثنا

پیگیری دادخواست طلاق در سامانه خدمات الکترونیک قضایی امکان‌پذیر است. به منظور استفاده از این خدمات، شخص متقاضی نخست باید در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد.  سپس رمز شخصی ورود به سامانه ثنا را پس از احراز هویت در یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دریافت کرده‌ باشد. برای پیگیری دادخواست طلاق، ابتدا باید به سامانه خدمات الکترونیک قضایی به نشانی adliran.ir مراجعه کرد و از قسمت سمت راست در بالای صفحه، گزینه اطلاع‌رسانی برای اشخاص را انتخاب کرد. سپس، باید شماره ملی و رمز شخصی در سامانه ثنا را به صورت دقیق وارد کرد که این رمز پس از طی مراحل ثبت‌نام در سامانه ثنا و مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قابل دریافت خواهد بود. با وارد کردن رمز و شماره ملی روند دادخواست قابل مشاهده است.

پیگیری طلاق

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب این نکات بسیار مهم را هنگام طلاق باید بدانید را مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در نکات حقوقی

همچنین بخوانید

چه زمانی داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است؟

یکی از سؤالاتی که از ما پرسیده می‌شود آن است که داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است یا …