تنگه بستانک شیراز درهای سرسبز و خوش آبوهوا در دل استان فارس و دل رشتهکوههای البرز است که به بهشت گمشده شیراز معروف گشته است. این مکان قطعا در بهار سفر جذابی را برای شما و همراهانتان رقم خواهد زد. برای آشنایی با بهشت گمشده شیراز مطلب ما را در مجله دلتا دنبال کنید.
تنگه بستانک شیراز کجاست؟
این دره در استان فارس، در بخش کامفیروز شهرستان مرودشت واقع شده است. در گذشته این منطقه جزو ییلاقهای بخشهای کامفیروز و بیضا محسوب میشد و مناظر بکرش برای گردشگران ناشناخته باقی مانده بود. روستاهای پایین این دره از آب گوارای آن برای مصرف شرب و آبیاری زمینهای کشاورزی استفاده میکردند و گردشگران اندکش به مردم محلی محدود میشد. تا اینکه در اوایل دهه ۶۰، کوهنوردان و طبیعتگردها شهرت این منطقه را بهتدریج به گوش افراد بیشتری رساندند و تنگه بستانک کمکم بهعنوان یکی از زیباترین جاذبههای طبیعی شیراز معروف شد.
در سال ۱۳۷۸ این منطقه با مصوبه شورای عالی حفاظت محیط زیست، بهعنوان منطقه حفاظتشده جنگلی تنگه بستانک شیراز (بهشت گمشده) به ثبت رسید.
اگر به این دست مطالب علاقهمند هستید مطلب دره زیبایی که زمان در آن متوقف میشود! را هم بخوانید.
چگونه به تنگه بستانک برویم؟
مسیر اول
این مسیر، از مرودشت و جاده کامفیروز میگذرد. از سمت دروازه قرآن، شیراز را به مقصد مرودشت ترک کنید. بزرگراه شیراز – مرودشت را ادامه دهید تا به دوراهی مرودشت و جاده سعادتشهر برسید. به سمت بزرگراه مرودشت – سعادتشهر برانید و به کمک تابلوها، مسیر خود را به سمت جاده کامفیروز تغییر دهید. نرسیده به شهر مهنجان، خروجی تنگه بستانک را خواهید دید.
مسیر دوم
دومین مسیر از شیراز به تنگه بستانک، از جاده بیضا میگذرد. این مسیر کمی کوتاهتر از جاده کامفیروز است اما تقریبا به همان اندازه طول میکشد. برای رفتن از این مسیر باز هم از سمت دروازه قرآن، شهر را ترک کنید و در اولین دور برگردان وارد بزرگراه امام خمینی شوید. در اولین دوراهی به سمت بزرگراه محلاتی بپیچید و بعد از آن مسیر را در بزرگراه دکتر حسابی ادامه دهید. جاده شیراز به یاسوج را در پیش بگیرید و از اولین خروجی به سمت بیضا از این جاده خارج شوید. بیضا و پشتباغ را رد کنید و مجددا از اولین خروجی به سمت راست بپیچید. مسیر خود را در جاده کامفیروز ادامه دهید تا تابلوی تنگه بستانک را قبل از شهر مهنجان ببینید.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر مطالب گردشگری سری هم به جاذبههای طبیعی استان قم که فکرش را هم نمیکنید! بزنید.
ناشناس
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۱:۰۱ ق٫ظ
خیلی خوب ومتشکرم از شماها جواد
مونا اصفهانی
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۹:۰۱ ق٫ظ
ممنون که همراه مجله ما هستید
ناشناس
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۶:۰۰ ق٫ظ
ناشناس
۲۳ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۲:۰۶ ب٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۶:۰۴ ب٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۵:۵۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۴:۰۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۲:۲۸ ب٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۲:۴۵ ب٫ظ
مهدی
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۲:۳۹ ب٫ظ
با عرض سلام ، در متن زیبای شما در وصف شیراز یک اشتباه نگارشی وجود دارد ، کوه های شیراز بسته به رشته کوه های زاگرس است نه البرز ، لطفا ویرایش کنید با سپاس از شما گرامی
زینب حلبی نژاد
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۳:۴۵ ب٫ظ
سپاس از نظرات شما
حتما اصلاح میشود
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۷ ق٫ظ
بسیار مفید
زینب حلبی نژاد
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۸ ق٫ظ
سپاس از نظرات شما
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۷ ق٫ظ
بسیار مفید
زینب حلبی نژاد
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۹ ق٫ظ
سپاس از نظرات شما
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۰ ق٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۰ ق٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۱:۳۶ ق٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۱:۳۴ ق٫ظ