در این مطلب از آداب عجیب و غریب غذا خوردن در برخی کشورهای دنیا میگوییم. با مجله دلتا همراه باشید.
آداب عجیب و غریب غذا خوردن
ژاپن
۱- هورت کشیدن هنگام خوردن نودل ایرادی ندارد. در حقیقت در ژاپن رسم است که نودل خود را سریع بخورید تا مزه آن را بهتر بفهمید. شما باید سوپ نودل خود را محکم هورت بکشید تا طعمش را متوجه شوید. با این حال، ژاپنیها با سر و صدا خوردن غذاهای دیگر را ناپسند میدانند.
فرانسه
۲- هنگام خوردن غذا دستهایتان را هر جایی نمیتوانید بگذارید. درستش آن است که هر دو دست خود را روی میز قرار دهید و ایرادی ندارد اگر بخواهید کف دستهایتان را روی میز بگذارید.
تایلند
۳- همه غذاها به صورت مشترک خورده میشوند به همین دلیل آنها را طوری آماده میکنند یا سفارش میدهند که غذای یک گروه شوند. بهعلاوه، وقتی غذا خوردن را شروع میکنند، بهتر است صبر کنید تا از میان کسانی که سر میز غذا حضور دارند، اول کسی که بالاترین مقام را دارد، شروع کند. اگر کسی مشغول غذا خوردن نشد، ادب حکم میکند که صبر کنید تا کس دیگری غذا خوردن را شروع کند.
۴- از قاشق و چنگال برای غذا خوردن استفاده میشود. چنگال برای بریدن یا سرو غذا است و قاشق، غذا را به دهان میبرد. از کارد استفاده نمیشود بنابراین اگر لازم باشد چیزی را ببرید، میتوانید از لبه قاشق خود استفاده کنید.
انگلیس
۵- در انگلیس، که به «وقت چای» اش مشهور است، کارهایی هست که انجام آنها را در زمان صرف چای ناپسند میدانند، مثلا اینکه هنگام هم زدن چای، با قاشق خود سر و صدا به راه بیاندازید یا قاشق را درون فنجان خود بگذارید. انگلیسیها معتقدند که آن بشقاب است که برای گذاشتن قاشق است.
تانزانیا
۶- در تانزانیا، وقت شناسی اهمیتی ندارد. اگر برای ساعت مشخصی برای خوردن غذا قرار گذاشته باشید، حاضر شدن بر سر قرار با اندکی تاخیر امری کاملا طبیعی است. مثلا ممکن است برای ساعت ۷ جلسه داشته باشید اما تا ۹ شب هم شروع نشود.
ایتالیا
۷- در ایتالیا، نمیتوانید هیچ نوع پاستایی را با سس سفارش دهید، چون هر پاستایی مقداری سس دارد که میتواند با آنها سرو شود. مثلا اسپاگتی آنقدر استحکام ندارد که زیر سسهای غلیظ و سنگین دوام آورد و برعکس، با سسهایی که قوام کرمیتری دارند، بهتر میشود.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر مطالب جالب دانستنی، مطلب با کهن ترین خزنده کره زمین آشنا شوید! را بخوانید.
ناشناس
۲ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۳۴ ب٫ظ
ناشناس
۲۸ فروردین ۱۴۰۱ در ۹:۲۵ ب٫ظ
جالب بود،ممنون
مونا اصفهانی
۲۹ فروردین ۱۴۰۱ در ۴:۰۲ ب٫ظ
ممنون بابت حضور شما دوست عزیز
ناشناس
۱۳ فروردین ۱۴۰۱ در ۰:۳۱ ق٫ظ
ناشناس
۱۲ فروردین ۱۴۰۱ در ۸:۰۶ ب٫ظ
ناشناس
۹ فروردین ۱۴۰۱ در ۲:۱۵ ب٫ظ