کشور جذاب ما ایران، سرزمین طبیعت است و مردمان این کشور زیبا بهعنوان فرزندان این طبیعت همیشه برای گشتوگذار در دل جاذبههای طبیعی کشور آمادهاند. در میان جاذبههای طبیعی ایران، دریاچهها پس از دریاهای خروشان لقب جذابترین جاذبه گردشگری را به خود اختصاص میدهند. در این مطلب قصد داریم شما را با پنج دریاچه ناشناخته ایران آشنا کنیم. با ما در مجله دلتا همراه باشید.
دریاچه ولشت، یکی از دریاچههای آب شیرین ایران
اگر از ۲۵ کیلومتری جاده چالوس به سمت مرزن آباد حرکت کنید، میتوانید با دیدن تابلوی روستای کردیچال مسیر خود را به سمت دریاچه ولشت کج کنید.
دریاچه ولشت، یکی از ۱۰ دریاچه آب شیرین ایران به شمار میرود که نامش از سال ۱۳۸۸ در فهرست میراث طبیعی ایران نیز به ثبت رسیده است.
دریاچه چورت یا همان میانشه
این دریاچه ۳۰۰ کیلومتر از تهران فاصله دارد. اگر از جاده ساری-کیاسر وارد روستای چورت شوید میتوانید با پرسشی کوتاه از ساکنان روستا دریاچه جذاب چورت را پیدا کنید.
میاشنه نام اصلی این دریاچه است اما همه آن را به نام دریاچه چورت میشناسند. طبیعت بینظیر و اکوسیستم جذاب این منطقه راه هر مسافر و گردشگری را کج میکند. چرا که شکل ظاهری بهخصوصی که این دریاچه دارد هر بینندهای را به خود جذب میکند.
جالب است بدانید این دریاچه از سال ۱۳۱۸ و پس از مسدود شدن مسیر عبور آب به وجود آمد و تاکنون توانسته با عمق کمی که دارد در جایگاه یکی از زیباترین دریاچههای ایران قرار بگیرد.
دریاچه شورمست، بهشتی در مسیر جاده سوادکوه
اگر از جاده فیروزکوه – قائمشهر به سمت پل سفید حرکت کنید، میتوانید تابلو دریاچه شورمست را در همین مسیر پیدا کنید.
این دریاچه به دلیل فاصله کمی که با تهران دارد بهعنوان یکی از جذابترین مقاصد تهرانیها برای آخر هفته به حساب میآید. از این حرفها گذشته، دریاچه شورمست طبیعت حیرتانگیزی را در اطراف خود حفظ کرده که موجب میشود بازدیدکنندگان نتوانند به سادگی از آن دل بکنند.
دریاچه اوان، خوش مسیرترین دریاچه در ایران
اگر از جاده قزوین – الموت به سمت رجایی شهر حرکت کنید، به یک دوراهی خواهید رسید که باید مسیر خود را به سمت روستای زرآباد تغییر دهید تا به تابلو دریاچه اوان برسید.
یکی از ویژگیهای این دریاچه این است که در روستای زیبایی واقع شده است که طبیعتش، آن را از دیگر مناطق استان قزوین جدا کرده است. همچنین جالب است بدانید که هیچ رودی در اطراف این دریاچه نیست و آب دریاچه اوان از چشمههای جوشانی که از کف دریاچه بالا میآیند تامین میشود. البته از سرریز آب این دریاچه مردم روستا برای آبیاری مزارع کشاورزی اطراف استفاده میکنند.
دریاچه کوه گل، شاهکار خلقت در دامنه کوههای زاگرس
دریاچه کوه گل در هشت کیلومتری شهر سیسخت در استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد. برای رسیدن به کوه گل باید از جاده شهر سیسخت به سمت کوه گل ۸ کیلومتر رانندگی کنید. پس از آن باید با طیکردن مسیر ۱۵ دقیقهای خود را به دریاچه کوه گل برسانید. کوه گل با مساحت نیم هکتاری و عمق ۱۵ متری به عنوان یکی از بزرگترین دریاچههای غرب کشور معروف است. این دریاچه، علاوه بر پوشش گیاهی غنیای که در خود جای داده است، پوشش جانوری هم دارد و بهعنوان دریاچهای برای پرندگان مهاجر همیشه مهماننواز است.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر مطالب گردشگری میتوانید مطلب تنها تالاب حیرتانگیز کرمانشاه را نیز مطالعه کنید.
ناشناس
۹ خرداد ۱۴۰۱ در ۸:۲۷ ب٫ظ
ناشناس
۲ فروردین ۱۴۰۱ در ۷:۲۷ ق٫ظ
ناشناس
۹ اسفند ۱۴۰۰ در ۵:۳۹ ب٫ظ
nice
ناشناس
۹ اسفند ۱۴۰۰ در ۵:۲۳ ب٫ظ
ناشناس
۹ اسفند ۱۴۰۰ در ۴:۲۸ ب٫ظ
ناشناس
۸ اسفند ۱۴۰۰ در ۹:۰۳ ب٫ظ
ممنون از معرفی این دریاچه های زیبا و دیدنی.
زینب حلبی نژاد
۹ اسفند ۱۴۰۰ در ۹:۵۶ ق٫ظ
سپاس از توجه شما.
ناشناس
۸ اسفند ۱۴۰۰ در ۵:۱۲ ب٫ظ
عالی بود خانم حلبی نژاد راستش اسمشون رو هم نشنیده بودیم
زینب حلبی نژاد
۹ اسفند ۱۴۰۰ در ۹:۵۷ ق٫ظ
باتشکر از نظرات شما.
ناشناس
۲ فروردین ۱۴۰۱ در ۹:۲۲ ب٫ظ
سلام ممنوم وتشکر از این معرفی خوبتان چرت راجع به دریاچه زیبا وگفت انگیز زریبار مریوان کردستان هیچی نگفتی. اگر علت را بنویسی سپاسگذرم خوبان
زینب حلبی نژاد
۲۳ فروردین ۱۴۰۱ در ۱:۰۴ ب٫ظ
سپاس از اینکه مجله دلتا را انتخاب کردید.
ناشناس
۸ اسفند ۱۴۰۰ در ۲:۱۰ ب٫ظ