تنها با ۳۰ دقیقه رانندگی به بیرون از شهر Akhaltsikhe ، واقع در جنوب غربی گرجستان، در امتداد رودخانه زیبای مکتواری (Mtkvari)، به مناطق اعجابانگیزی خواهید رسید که هرگونه شک و ترید شما را برای منحصربهفرد بودن این کشور از بین میبرد. در انتهای این مسیر باصفا، سازههایی شبیه به لانه زنبور عسل قرار دارند به نام واردزیا که به طرز شگفتانگیزی در دل کوه کندهکاری شدهاند. برای آشنایی با این شهر شگفتانگیز این مطلب را در مجله دلتا دنبال کنید.
شهر لانه زنبوری کجاست؟
واردزیا شهری لانه زنبوری و صخرهای در کشور گرجستان است که سالانه میلیونها گردشگر را به سمت خود جذب میکند.
در این منطقه ۱۲۰ غار وجود دارد که شامل ۲۵۰ اتاق است و همگی چندین سال است که سالم ماندهاند. همچنین ۶ کلیسا، از جمله کلیسای بزرگ اسقف هم در این مکان واقع شدهاند. در این شهر انبارهای نوشیدنی وجود داشته که هنوز هم بعد از چندین سال دستنخورده باقیماندهاند.
گردشگران میتوانند از تمامی مکانهای این شهر بازدید کنند، این در صورتی است که به نوشیدنیها و وسایل باقیمانده آسیبی وارد نکنند. اگر به مناطق گردشگری گرجستان علاقهمندید همچنین میتوانید مطلب دیدنیهای گرجستان را مطالعه کنید.
تاریخچه باستانی شهر واردزیا
گفته شده که واردزیا بقایای شهری بزرگ و افسانهای بوده که در اواخر ۱۱۰۰ میلادی در کوههای اروشتی (Erusheti) رونق چشمگیری داشته است.
این شهر بر روی بقایای غارهای باستانی ساخته شده که انسانهای غارنشین در آنها زندگی کردهاند و خود را از باد و باران در امان نگاه داشتهاند. در قرن دوازدهم، که قبایل مغول به طرز وحشیانهای به اروپا هجوم بردند، پادشاه گرجستان بهترین تلاشش را برای مقاومت و جلوگیری از این حملهها انجام داد. اما در ادامه تلاشهای تامار (نخستین زنی که بر گرجستان فرمانروایی کرد) کافی نبود. او به مردانش دستور داد تا پناهگاهی غیر قابل شناسایی و غیر قابل نفوذ در دل صخره ها، در نزدیکی شهر آپسیندزا بسازند.
حوالی سال ۱۱۸۵ مردم شروع به کندن صخرههای سفت و سخت این ناحیه کردند و پس از دو دهه، این شهر صخرهای آماده بهرهبرداری شد. در این پناهگاه خارقالعاده، بیش از ۱۹ طبقه تونلهای بیشمار و حدود ۶۰۰۰ اتاق ساخته شده است. یکی از این اتاقها، اتاقی بزرگ و باشکوه است که در مجاورت آن کلیسایی زیبا هم ساخته شده که به احتمال زیاد به پادشاه این منطقه تعلق داشته است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به مطالعه مطالب گردشگری علاقهمندید مطلب شهر عجیبی که مردم آن سنگ شدند! را نیز مطالعه کنید.
ناشناس
۲۹ بهمن ۱۴۰۰ در ۷:۲۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۹ بهمن ۱۴۰۰ در ۱۲:۵۶ ب٫ظ
ناشناس
۲۸ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۰۶ ب٫ظ
عالی بود
حاجی
۲۸ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۰۴ ب٫ظ
عالی بود
ناشناس
۲۸ بهمن ۱۴۰۰ در ۱۰:۵۸ ق٫ظ
عالی بود
ناشناس
۲۸ بهمن ۱۴۰۰ در ۲:۳۳ ق٫ظ
عالی
ناشناس
۲۷ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۲۶ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۶:۳۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۵:۱۱ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۰۷ ب٫ظ
فوق العاده