حالا اگر این پول یا گنج بهدست آید خیلی هیجانانگیزتر است. آیا تا به حال به پیدا کردن گنج فکر کردهاید؟ آیا میدانید کجاها امکان داشتن گنج وجود دارد؟ امروز مجله دلتا میخواهد مکانی را برای شما معرفی کند که با رفتن به آنجا حس پولدارشدن به شما دست میدهد. به نظر شما این جالب نیست؟ اول بهتر است راجعبه دریاچه گنج سلیمان بدانید و سپس به راز موجود در این بنا برسیم.
دریاچه گنج سلیمان
در محوطه شهر تکاب یعنی در ۴۵ کیلومتری آن، محوطه باستانی با قدمت ۱۶۰۰ سال وجود دارد که یکی ازآثار معروف به حساب میآید. این آثار به دلیل اینکه از ارزش بالایی برخوردار است در یونسکو نیز به ثبت رسیده است. البته این را باید گفت که در این دریاچه آثارهای زیادی وجود دارد اما این قسمت به دلیل اینکه گفتهاند انسانها را پولدارتر میکند مهمتر است. این مکان گردشگران زیادی را به خود جذب کرده است. دریاچه تخت سلیمان که در نزدیکی شهر تکاب و روستای تخت سلیمان در آذربایجان غربی، مساحتی حدود ۱۲۴هزار مربع را دارا است که در تاریخچه خود شاهد حضور مادها ، اشکانیان، مغولان و ساسانیان را بوده است. یعنی شما میتوانید با دیدن از این دریاچه سری هم به گذشته بزنید.
جالب ترین داستان ها درباره گنج این دریاچه
این دریاچه، چشمهای جوشان و آهکی با قدمت هزاران سال است. از آنجایی که شدت املاح این دریاچه، اجازه غواصی و دید در عمق ۶۰ متری آن را نمیدهد. رازهای سر به مهر زیادی در مورد آن وجود دارد. گفته میشود شهری در زیر دریاچه وجود داشته که امروزه اشیای گرانبهایی در آن مانده است. در اینجا جالبترین داستانها در مورد گنج این دریاچه را برای شما آوردهایم.
اگر به این دست مطالب علاقهمند هستید حتما مطلب شهری عجیب به اندازه یک آپارتمان را بخوانید.
گنجینه کوروش کبیر
شاید دورترین واقعه تاریخی که اشاره به وجود اشیای قیمتی در دریاچه دارد، مربوط به دوران کورش کبیر باشد. گفته میشود که این پادشاه پس از غلبه بر پادشاه لیدیه، او را به ایران آورد. کوروش به هنگام آوردن وی به ایران، خزانه اشیای قیمتی او را گرفت و به عنوان نذر در آب مقدس دریاچه تخت سلیمان تکاب انداخت.
گنجینه اشکانی
در روایتی دیگر آمده است که سردار رومی، قلعه تخت سلیمان را محاصره کرد. نگهبانان آتشکده مقدس از وجود امکان سقوط قلعه، احساس خطر کردند. آنها اشیای قیمتی موجود در آتشکده و معبد را به داخل دریاچه انداختند. هدف این بود که کسی به آنها دسترسی نداشته باشد و اینکه نذری برای حفظ آنها از دشمن بشمار آید.
گنجینه ساسانی
موبدان زرتشتی معتقدند دریاچه تخت سلیمان تکاب، به الهه آبها به نام آناهیتا تعلق دارد. به همین دلیل ریختن اشیای نذری به داخل آن کاری مرسوم بوده است. با وقوع جنگهای ایرانیان و اعراب در صدر اسلام، نیروهای خلیفه دوم توانستند قلعه را محاصره کنند. درآن زمان نیز بعید نیست که گنجها و نذوراتی را به دریاچه ریخته باشند.
انگشتر سلیمان نبی
بحثبرانگیزترین گنجی که ممکن است در کف دریاچه تخت سلیمان وجود داشته باشد، انگشتر حضرت سلیمان است. براساس باورهایی بومی، کل مجموعه تخت سلیمان توسط نیروهایی ماورایی ساخته شده است. این نیروها از حضرت سلیمان فرمان میبردند.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر مطالب گردشگری، مطلب دودکشی مرموز در زنجان که ساخته جنهاست! را مطالعه کنید.
ناشناس
۳ بهمن ۱۴۰۰ در ۷:۵۶ ق٫ظ
ناشناس
۲ بهمن ۱۴۰۰ در ۱:۴۹ ب٫ظ
آره،بریم برا پولداری،مخصوصا انگشتررر
مونا اصفهانی
۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۲۷ ب٫ظ
ممنون از همراهی شما
ناشناس
۲ بهمن ۱۴۰۰ در ۹:۰۷ ق٫ظ
ناشناس
۱ بهمن ۱۴۰۰ در ۸:۴۴ ب٫ظ
عالی بود
مونا اصفهانی
۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۴۰ ب٫ظ
ممنون از همراهی شما
ناشناس
۱ بهمن ۱۴۰۰ در ۳:۱۷ ب٫ظ
بسیار زیبا بود ممنون از مطالب زیباتون
مونا اصفهانی
۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۲۹ ب٫ظ
ممنون از همراهی شما
ناشناس
۱ بهمن ۱۴۰۰ در ۳:۱۶ ب٫ظ
بسیار دیدنی است اماکن تاریخی بسیار زیباست ممنون از مطالب زیباتون
مونا اصفهانی
۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۳۰ ب٫ظ
ممنون از همراهی شما
ناشناس
۱ بهمن ۱۴۰۰ در ۳:۱۵ ب٫ظ
بسیار زیبا و دیدنی هست این مکان 😍😍😍
مونا اصفهانی
۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۳۰ ب٫ظ
ممنون از همراهی شما
ناشناس
۱ بهمن ۱۴۰۰ در ۳:۱۳ ب٫ظ
کامران
۱ بهمن ۱۴۰۰ در ۱۲:۰۷ ب٫ظ
بسیار خوب
مونا اصفهانی
۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۳۱ ب٫ظ
ممنون از همراهی شما
ناشناس
۱ بهمن ۱۴۰۰ در ۱۲:۰۱ ب٫ظ
دوستش داشتم
مونا اصفهانی
۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۳۱ ب٫ظ
ممنون از همراهی شما
مهدی
۳۰ دی ۱۴۰۰ در ۹:۵۷ ب٫ظ
ناشناس
۳۰ دی ۱۴۰۰ در ۸:۰۶ ب٫ظ
پس میرم که پولدار شم
فاطمه یزدیان
۱ بهمن ۱۴۰۰ در ۹:۵۴ ق٫ظ
موفق باشید
ناشناس
۳۰ دی ۱۴۰۰ در ۷:۴۴ ب٫ظ
ناشناس
۳۰ دی ۱۴۰۰ در ۷:۳۵ ب٫ظ