در چین درختانی وجود دارند که به درخت آرزوها مشهور شدهاند و مردم از سراسر دنیا برای دیدن و آرزوکردن پای این درختان به چین سفر میکنند. همراه مجله گردشگری دلتا، سفری ماورایی به چین داشته باشید.
درخت آرزوها در چین
اعتقاد مردم بر اینکه بعضی از درختها میتوانند درخت آرزوها باشند و شما را به تمام خواستههایتان برسانند، اعتقادی است که در بسیاری از کشورها رایج است. چینیها نیز با اعتقادات عجیبوغریب و تنوع فرهنگیشان از این قاعده مستثنا نیستند.
در منطقه تای پوی هنگکنگ استانی وجود دارد که به لام تیسان شناخته میشود. در این استان، منطقهای وجود دارد که قدمت آن به هفتصد سال پیش میرسد. در این منطقه دو درخت پیر عامل جذب گردشگر از سراسر دنیا شدهاند. درختان انجیر کهنسالی که به درخت آرزوها شهرت دارند.
چینیها در اولین روزهای سال نوشان پای درختی کهنسال جمع میشوند و روی کاغذهای رنگی آرزوها و خواستههایشان را مینویسند و به شاخههای این درخت کهنسال آویزان میکنند تا شاید مادر طبیعت نجواهای آرامشان را بشنود و برآوردهشدن آرزوهایشان را در تقدیرشان رقم بزند.
مردم معتقدند که اگر برگه آرزوها را به یک پرتغال گره بزنند و پرتغال را از درخت آویزان کنند و پرتغال از درخت پایین نیفتد؛ یعنی آرزویشان برآورده خواهد شد. اما اگر پرتغال به زمین بیفتد باید برای همیشه با برآوردهشدن آرزویشان خداحافظی کنند.
در فرهنگ چینی، آرزو برای خوششانسی، ثروت و موفقیت در سال جدید بخش مهمی از سال نوی چینی است. برای همین بهمحض اینکه سال نو میشود مردم هنگکنگ برای اینکه به آرزوهایشان برسند راهی روستای کوچک «فونگ ما پو» میشوند تا درخت آرزوها را از نزدیک ببینند و آرزوهایشان را به گوش درخت برسانند.
افسانه درخت آرزوها از کجا آمده است؟
در افسانههای چینی آمده است که روزی زنی سخت بیمار میشود. یک شب فرشتهای به خواب او میآید و درخت آرزوها را نشانش میدهد. فرشته به او میگوید که آرزویش را بر تکه کاغذی نوشته و از درخت آویزان کند تا خدا به آرزویش پاسخ دهد.
زن از خواب بیدار میشود، آرزویش را مینویسد، بهپای درخت میرود و آرزویش را از درخت آویزان میکند. چند روز بعد به شکل معجزهآسایی زن شفا پیدا میکند. داستان از خانهبهخانه و شهر به شهر بین مردم پیچید و مردم برای برآوردهشدن آرزوهایشان به سمت درخت آرزوها روانه شدند.
داستان دیگر از درخت دیگر از مردی میگوید که روزی به سمت مکان مقدس تین هائو میرفته است. در راه در پای درختی مینشیند و لحظهای آرزو میکند که پسرش در درسهایش موفق شود. پس از آن پسرش به موفقیتهای زیادی در تحصیل و علم میرسد و این افسانه درخت آرزوها را شکل میدهد.
حالا سالهاست که مردم برای برآوردهشدن آرزوهایشان بهپای درختان آرزو میروند و از خواستههایشان میگویند و مینویسند تا شاید روزی محققشدن آرزوهایشان را ببینند.
پیشنهاد مطالعه: مطلب شهر خانههای زیرزمینی در ایران مطالعه کنید.
ناشناس
۹ تیر ۱۴۰۲ در ۸:۰۶ ق٫ظ
باید به فرهنگ دیگران احترام بگذاریم ممنونم از زحمات شما عزیزان
مونا اصفهانی
۱۱ تیر ۱۴۰۲ در ۲:۱۰ ب٫ظ
ممنون از حضور شما
ناشناس
۷ تیر ۱۴۰۲ در ۳:۴۰ ب٫ظ
وای جالب بود تو لاهیجان هم چند تا از این درختها بود که مردم پارچه سبز میبستند و شمع روشن میکردن و حاجت میخواستم تو ایران از این درختها هست زیاد
عاطفه
۵ تیر ۱۴۰۲ در ۱۲:۵۷ ب٫ظ
امامزاده های اونا درختاشونن.. بنظرم از درخت آبی گرم بشه تا امامزادگان از خود دربیار م🤕
ناشناس
۷ تیر ۱۴۰۲ در ۱:۰۱ ق٫ظ
بله ، جانا سوخن از دل می گویی
ناشناس
۴ تیر ۱۴۰۲ در ۳:۳۷ ب٫ظ
مطلب جالب است نمیدانم کسی اونجا پیدا نمیشه که مسخره کنه اما دراینجا اگر کسی طلب حاجت کنه از معصو مین
عاطفه
۵ تیر ۱۴۰۲ در ۱۲:۵۸ ب٫ظ
معصومین اگر حاجت میدادن،خودشون اینقدر آواره نبودن توکوه وبیابون ومسموم بشن، التماس تفکر
ناشناس
۷ تیر ۱۴۰۲ در ۱:۰۰ ق٫ظ
اح سن
ناشناس
۱۸ دی ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۶ ق٫ظ
ناشناس
۷ تیر ۱۴۰۲ در ۰:۵۹ ق٫ظ
اح سن
ناشناس
۱۸ دی ۱۴۰۰ در ۹:۳۰ ق٫ظ
ناشناس
۱۷ دی ۱۴۰۰ در ۱۲:۰۷ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ دی ۱۴۰۰ در ۱۰:۲۵ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ دی ۱۴۰۰ در ۹:۴۸ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ دی ۱۴۰۰ در ۶:۴۴ ب٫ظ