اگر حجم‌ اینترنت شما هم زود تمام می‌شود، بخوانید

۷
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است به زودتر تمام شدن حجم اینترنت کاربران منجر شود که از آن جمله می‌توان به فعالیت خودکار نرم‌افزارهای نصب‌شده روی دستگاه‌ها در زمان اتصال به اینترنت، استفاده از نرم‌افزارهای مالتی‌مدیا مانند اینستاگرام یا هک شدن احتمالی مودم اشاره کرد.
اتمام حجم بسته های اینترنتی

یکی از دغدغه‌های همیشگی کاربران بسته‌های اینترنتی، احتمال کمتر بودن حجم اینترنت دریافتی نسبت به حجم خریداری‌ شده است. در واقع کم‌فروشی اینترنت یکی از مسائلی است که کاربران شرکت‌های اینترنتی همواره گوشه ذهن خود دارند و پیش می‌آید که نگران کم‌فروشی در حجم یا سرعت کمتر از سرعت اسمی خریداری شده باشند. با وجود این، دلایل زیادی هم وجود دارد که ممکن است به اتمام حجم بسته های اینترنتی زودتر از چیزی که کاربران تصور می‌کنند، منجر شود. با مجله دلتا همراه باشید.

اتمام حجم بسته های اینترنتی زودتر از چیزی که تصور کنید

در برخی موارد امنیت مودم وای‌فای مناسب نبوده و پسورد اینترنت توسط دیگران شناسایی شده و حجم اینترنت آن‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. مورد دیگر اینکه بروزرسانی نرم‌افزارها به صورت اتوماتیک و مدیریت نشده انجام می‌شود.

دلایل زود تمام شدن حجم اینترنت چیست؟

بروزرسانی و فعالیت خودکار نرم‌افزارهای نصب‌شده روی دستگاه‌های شما در زمان اتصال به اینترنت، یکی از دلایل زود تمام شدن حجم اینترنت است. در صورتی که برنامه‌های نصب‌شده روی دستگاه‌های خود را برای حالت بروزرسانی خودکار فعال کرده‌اید، حالت خودکار آن را لغو کنید.

استفاده از نرم‌افزارهای مالتی‌مدیا

استفاده از نرم‌افزارهای مالتی‌مدیا (مانند اینستاگرام، تلگرام و غیره) هم یکی از مواردی است که حجم اینترنت زیادی می‌طلبد. به دلیل دانلود تصاویر و ویدئوهایی که حجم‌های بیش‌تری در مقایسه با فایل‌های نوشتاری دارند، استفاده از این نرم‌افزارها موجب بیش‌تر شدن استفاده از حجم اینترنت می‌شود.

هک شدن احتمالی مودم

هک شدن احتمالی مودم هم می‌تواند یکی دیگر از دلایل زود تمام شدن اینترنت باشد. درواقع ممکن است مودم به هر روشی هک شده باشد. فردی که اقدام به این کار کرده، از حجم اینترنت شما مصرف کند و موجب زودتر تمام شدن حجم اینترنت شما شود.

خدمات اینترنت خود را آزمایش کنید

با توجه به اهمیت موضوع سنجش سرعت و کیفیت اینترنت پرسرعت، سامانه‌های ایجادشده توسط اپراتورها در بخش خدمات الکترونیک وب‌سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به صورت سامان‌یافته آورده شده است. مشترکان به منظور سنجش سرعت و کیفیت می‌توانند اپراتور سرویس‌دهنده خود را در این بخش انتخاب و نسبت به سنجش پارامترهای سرویس خود اقدام کنند.

کاربران برای اطمینان از کیفیت و سرعت اینترنت خود می‌توانند بسته خریداری شده خود را راستی‌آزمایی کنند. آن‌ها برای آگاهی از کیفیت اینترنت خود می‌توانند به سامانه سنجش سرعت و کیفیت اینترنت اپراتورها که در رگولاتوری قرار داده شده مراجعه کنند و سرویس خود را بررسی کنند و از انطباق این شرایط با قرارداد خود مطمئن شوند.

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر مطالب دانستنی مطلب نحوه صحیح شارژکردن گوشی‌های هوشمند را بخوانید.

۷ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ در ۷:۱۵ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۲۶ آذر ۱۴۰۰ در ۷:۰۴ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۲۵ آذر ۱۴۰۰ در ۱۰:۵۰ ق٫ظ

  4. ناشناس

    ۲۵ آذر ۱۴۰۰ در ۱:۲۴ ق٫ظ

  5. ناشناس

    ۲۴ آذر ۱۴۰۰ در ۱۱:۱۰ ب٫ظ

  6. ناشناس

    ۲۴ آذر ۱۴۰۰ در ۹:۵۹ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

    • فاطمه یزدیان

      ۲۶ آذر ۱۴۰۰ در ۱۰:۲۰ ق٫ظ

      ممنونم از نظر شما

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی ها

همچنین بخوانید

چگونه سرعت اینترنت گوشی اندروید خود را افزایش دهیم؟

سرعت اینترنت گوشی دغدغه بسیاری از افراد است و به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش آن هست…