ساحل اسکلت، دروازه‌ای به سوی جهنم

۴
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
آفریقا یکی از مکان‌های مهیج برای تجربه‌ سافاری‌هایی هیجان‌انگیز در دل حیات‌وحش است. اما شاید یکی از مخوف‌ترین و مهیج‌ترین جاذبه گردشگری در این قاره، ساحل اسکلت باشد.
ساحل اسکلت در نامیبیا

ساحل اسکلت بخشی از ساحل شمالی اقیانوس اطلس در کشور نامیبیا است. بوشمن‌ها (قبایل شکارچی جنوب آفریقا) این ساحل را «آفریده خدا در خشم» می‌نامند و برخی از دریانوردان پرتغالی از آن با عنوان «دروازه‌های جهنم» یاد می‌کنند. با ما در مجله دلتا همراه باشید تا ساحل اسکلت در نامیبیا آشنا شوید.

ساحل اسکلت در نامیبیا

ساحل اسکلت، بیابانی خشک و پر از اسکلت با دسترسی بسیار سخت است. این جاذبه در غرب دریای کشور نامیبیا واقع شده است و در مجاور اقیانوس اطلس قرار دارد. این ساحل ۵۰۰ کیلومتر خط ساحلی از جنس بیابان دارد. این ساحل ارتباطی با جهان خارج ندارد. هیچ رودی برای رسیدن به آن‌جا وجود ندارد. به همین دلیل سفر به آن‌جا بسیار دشوار است و باید هفته‌ها رانندگی کنید. مرداب‌های این مکان پر از کروکودیل‌های خطرناک است.

ساحل ترسناک در نامیبیا

ساکنین ساحل اسکلت

بوشمان‌ها ساکنین بومی نامیبیا بودند که چندین قرن پیش در ساحل اسکلت مستقر بودند. اما در قرن پانزدهم تصمیم به ترک آن گرفتند. علاوه بر دسترسی سخت به این مکان، آب و هوای خشک و خاک بی‌ثمر، دسترسی سخت به آب و بارش کم باران از دلایل ترک این مکان توسط بوشمان‌ها بود. بوشمان‌ها معتقد هستند که این سرزمین زمانی که خداوند خشمگین بوده ایجاد شده است به همین دلیل آن را زاده‌ خشم خدا می‌خوانند.

گردشگری ترسناک

جالب است بدانید، دریانوردان اسکلت‌های بسیاری از حیوانات و حتی انسان را در این ساحل پیدا کرده بودند که یا از گرسنگی تلف شده بودند یا توسط حیوانات دیگر شکار شده بودند.

با وجود دریای عمیق آبی، موج‌های بزرگ فراوان و ساحل بی‌کران شنی، استخوان‌های فراوانی از نهنگ‌ها و خوک‌های آبی و کشتی‌های به گل نشسته در ساحل اسکلت دیده می‌شود. همچنین افراد بسیاری به‌ خاطر شرایط آب‌ و هوایی و وضعیت کلی ساحل در آن جان باخته‌اند. استخوان‌های حیوانات یادگار دوران شکار نهنگ‌ها است و کشتی‌های به گل نسشته، نتیجه وجود مه غلیظ و صخره‌های ساحلی است که با آن‌ها برخورد کرده‌اند.

دریای اسکلت

پیشنهاد مطالعه: شما را دعوت می‌کنیم به مطالعه مطلب ارزشمند جنگل چاقوها، عجیب‌ترین جنگل دنیا

۴ دیدگاه

  1. لیسا

    ۳ آذر ۱۴۰۰ در ۱۰:۵۴ ق٫ظ

    عالی

    پاسخ

    • ملیکا وحیدی فر

      ۳ آذر ۱۴۰۰ در ۱۲:۳۶ ب٫ظ

      سپاس از لطف شما.

      پاسخ

  2. ناشناس

    ۲ آذر ۱۴۰۰ در ۹:۱۴ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۲ آذر ۱۴۰۰ در ۸:۲۱ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در گردشگری

همچنین بخوانید

مقایسه قیمت خرید ویلا در مازندران و گیلان

دو استان گیلان و مازندران به دلیل موقعیت جغرافیایی و آب و هوای مطبوع خود، همیشه برای افراد…