
رودهها حتی اگر به نحوی از سیستم عصبی مرکزی جدا شده باشند، وظایف خاصی را در سیستم عصبی رودهای انجام میدهند. تعداد سلولهای تخصصی سیستم عصبی، یعنی نورونها و گلیا که در روده فرد زندگی میکنند، تقریبا با تعداد سلولهای موجود در مغز گربه برابر است. با مجله دلتا همراه باشید تا با دومین مغز بدن انسان آشنا شوید. با ما همراه باشید.
آشنایی با دومین مغز بدن انسان
سیستم عصبی رودهای، یک شبکه پیچیده متشکل از نورونها و گلیا است که رودههای ما را پوشانده است. حال دانشمندان آمریکایی در مطالعه اخیرشان نشان دادهاند که سلولهای گلیا نقش بسیار فعالتری در سیستم عصبی روده دارند.
آشنایی با حقایقی عجیب از بدن انسان
نتایج مطالعه جدید محققان و دانشمندان حاکی از آن است که گلیا دقیقا بر سیگنالهای منتقل شده توسط مدارهای عصبی تاثیر میگذارند.
استاد “برایان گالبرانسن” از دانشکده فیزیولوژی دانشگاه ایالتی میشیگان در این باره گفت: اگر مغز دوم را به عنوان رایانه در نظر بگیریم، میتوانیم بگوییم گلیا تراشههایی هستند که عملکرد حاشیهای دارند و عضو فعال پیام رسانی در شبکهاند و کار آنها تعدیل سیگنالها است و مانند نورونها نیستند. علاوه بر این عملکرد، گلیا این موضوع را تایید میکند که همه چیز بدون مشکل در حال انجام است.
نتایج این مطالعه
یافتههای این مطالعه درک دانشمندان از نحوه عملکرد سیستم عصبی رودهای را افزایش میدهد و میتواند به توسعه راهکارهای جدیدی برای درمان اختلالات روده منجر شود که این میتواند به نحوه درمان سندرم روده تحریکپذیر و سایر اختلالات کمک کند. اگر به دنبال درمان خر و پف خود هستید مطلب خروپف خود را خانگی درمان کنید! را از دست ندهید.
بیشتر بخوانید: برای مطالعه بیشتر مطالب دانستنی مطلب اشتباهات خطرناک در کمکهای اولیه کدام هستند؟ را بخوانید.
ناشناس
۱۳ مهر ۱۴۰۱ در ۱:۳۰ ق٫ظ
ناشناس
۷ مهر ۱۴۰۱ در ۳:۱۸ ب٫ظ
ناشناس
۶ مهر ۱۴۰۱ در ۴:۰۲ ب٫ظ
ناشناس
۶ مهر ۱۴۰۱ در ۴:۰۲ ب٫ظ
ناشناس
۶ مهر ۱۴۰۱ در ۳:۵۷ ب٫ظ
ناشناس
۲۲ آبان ۱۴۰۰ در ۳:۰۶ ب٫ظ
ناشناس
۲۲ آبان ۱۴۰۰ در ۳:۰۶ ب٫ظ
ناشناس
۱۰ آبان ۱۴۰۰ در ۸:۳۲ ب٫ظ
ناشناس
۲ آبان ۱۴۰۰ در ۹:۵۵ ب٫ظ
ناشناس
۱ آبان ۱۴۰۰ در ۸:۱۲ ب٫ظ