۴ سازه عجیب در دنیا که شما را بهت زده می‌کند

۷
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
چه تعداد از عجیب‌ترین سازه‌های معماری دنیا را می‌شناسید؟ مثلا ساختمان‌هایی که شبیه به اشیای خاصی طراحی شده‌اند یا شکل خاص و متفاوتی دارند. 
عجیب ترین سازه های معماری

اگر از علاقه‌مندان به معماری‌های عجیب و متفاوت هستید، شاید نام این بناها را شنیده باشید. در ادامه، چند مورد از عجیب ترین سازه های معماری دنیا را می‌بینید که در شهرهای مختلف دنیا با اهداف متفاوتی ساخته شده‌اند. با مجله دلتا همراه ما باشید.

عجیب ترین سازه های معماری

۱. ساختمان تولد زرافه، پاریس

طراحی این بنا را شرکت معماری اوندلات لاپورت انجام داده و ساختش در سال ۲۰۱۲ تمام شده است. این ساختمان مرکز نگهداری از کودکان است. برای طراحی ویژه این ساختمان از مجسمه‌های حیوانات استفاده شده است. بارزترین آن‌ها زرافه بزرگی است که در حال عبور از میان ساختمان به نظر می‌رسد. آن‌گونه که طراح این بنا گفته، ایده استفاده از مجسمه‌ها با الهام از خلاقیت و تخیل کودکانی که به این مرکز می‌آیند شکل گرفته است.

عجیب ترین سازه های معماری

۲. قاب دبی، امارات

قاب دبی با ابعاد ۱۵۰ در ۱۰۵ متر بزرگ‌ترین قاب‌عکس جهان است. طراح این بنا معتقد بود قراردادن بناهای تاریخی موجود درون قابی مناسب بهتر از ساخت بنای جدید است و ایده‌اش را به‌عنوان طرحی برای شاخص‌کردن گذشته، حال و آینده شهر مطرح کرد.

البته هنوز درمورد ساخت این بنا بین معمار و دولت دبی اختلافاتی وجود دارد. دولت دبی او را برنده مسابقه طراحی می‌داند ولی معمار مدعی است باید با او به‌عنوان طراح، قراردادی منعقد می‌شده و به‌تبع آن مبالغی را دریافت می‌کرده است.

عجیب ترین سازه های معماری

۳. بنای تاریخی ایلیندن، کروشفو جمهوری مقدونیه

بنای ایلیندن بنایی تاریخی است که دو هنرمند آن را طراحی کردند و در سال ۱۹۷۴ ساخته شده است. این بنای تاریخی در واقع یادبودی برای مبارزان و انقلابیونی است که در قیام ۱۹۰۳ ایلیندن شرکت داشته‌اند و همچنین برای چریک‌های میهن‌پرستی که بین سال‌های ۱۹۴۱ تا ۱۹۴۳ برای استقلال ملی مقدونیه قیام کردند. به‌علاوه اینکه نیکولا کارف، رئیس‌جمهوری خودمختار کروشفو، داخل این ساختمان دفن شده است. همچنین سردیسی از Toše Proeski، خواننده مشهور این سرزمین، در این ساختمان قرار دارد.

بنای تاریخی ایلیندن

۴. مرکز بین‌المللی توسعه شیلات، حیدرآباد هند جزو عجیب ترین سازه های معماری

این ساختمان که به‌شکل یک ماهی غول‌پیکر و کاملا متناسب با کاربری‌اش طراحی شده، در واقع شعبه‌ای از سازمان بین‌المللی توسعه شیلات است. این ساختمان اداری در نزدیکی شهر حیدرآباد هند قرار دارد و در سال ۲۰۱۲ ساخته شده است. در طراحی این ساختمان از سازه «ماهی طلایی» بارسلون، که فرانک گری طراحش است، الهام گرفته‌اند.

مرکز بین‌المللی توسعه شیلات

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر مطالب دانستنی مطلب این وسیله کوچک می‌تواند زندگی شما را نجات دهد را بخوانید.

۷ دیدگاه

  1. صالح،

    ۱ آذر ۱۴۰۰ در ۱۱:۴۳ ق٫ظ

  2. ناشناس

    ۱۰ آبان ۱۴۰۰ در ۴:۵۸ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۲ آبان ۱۴۰۰ در ۵:۰۸ ب٫ظ

  4. ناشناس

    ۲ آبان ۱۴۰۰ در ۲:۳۸ ب٫ظ

  5. ناشناس

    ۲ آبان ۱۴۰۰ در ۲:۰۹ ب٫ظ

  6. ناشناس

    ۲ آبان ۱۴۰۰ در ۱:۵۸ ب٫ظ

  7. ناشناس

    ۲ آبان ۱۴۰۰ در ۱۱:۴۶ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی ها

همچنین بخوانید

چگونه سرعت اینترنت گوشی اندروید خود را افزایش دهیم؟

سرعت اینترنت گوشی دغدغه بسیاری از افراد است و به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش آن هست…