پتنت جدید اوپو (شرکت سازنده) از فناوری بیومتریک تایید هویت برای قفل گشایی گجت های پوشیدنی خبر میدهد که به موجب آن قفل دستگاه با اسکن رگهای دست کاربر باز میشود. با مجله دلتا همراه باشید تا با روش باز کردن قفل وریدی و باز کردن دستگاه با رگ آشنا شوید.
فناوری جدید با روش باز کردن قفل وریدی و باز کردن دستگاه با رگ
فناوری جدید اوپو با شماره پتنت CN110298944B ثبت شده است و «روش باز کردن قفل وریدی و باز کردن دستگاه با رگ» را توصیف میکند.
اوپو سال ۲۰۱۹ برای ثبت این پتنت اقدام کرده بود اما اطلاعات آن اخیرا منتشر شده است. طبق توضیحات، این پتنت یک سیستم بیومتریک شبیه به سیستم تشخیص چهره یا اسکن اثر انگشت را توصیف میکند اما این بار رگهای دست کاربران اسکن میشود.
قابل ذکر است که این فناوری شباهت زیادی به سیستم Hand ID ال جی دارد که برای باز کردن قفلها از ضخامت و خصوصیتهای رگهای کاربران استفاده میکرد.
بنابراین میتوان انتظار داشت که این سیستم نیز ضخامت و ویژگیهای رگ دست کاربران را برای تایید هویت و اجازه دسترسی بررسی و ضبط کند. در حالی که جزئیات دقیق این فناوری مشخص نشده است، اما سیستم اشاره شده در این پتنت میتواند بهطور بالقوه در محصولات مختلف الکترونیکی غول فناوری چینی کاربرد داشته باشد.
کاربرد فناوری قفل گشایی گجتهای پوشیدنی
کاربرد این فناوری بهویژه در محصولات پوشیدنی شرکت اوپو مانند دسبتندها و ساعتهای هوشمند مشخص است. با این وجود باید عنوان کرد هنوز مشخص نیست که آیا شرکت اوپو در حال توسعه فناوری امنیتی جدید خود است یا فقط پتنت آن مشاهده شده است.
بهنظر میرسد ممنوعیتهای شرکت هواوی و افت سهم این شرکت در بازار گوشیهای هوشمند باعث شده است تا سایر شرکتهای چینی برای پر کردن خلا به وجود آمده محصولات و فناوریهای جدید خود را معرفی کنند.
اوپو نیز در چند وقت گذشته از فناوری و محصولات جدید خود مانند نسل جدید فناوری دوربین زیر نمایشگر، اوپو واچ ۲ و جدیدترین فناوری شارژ سریع خود رونمایی کرد.
پیشنهاد مطالعه: چگونه ذهن افراد را بخوانیم؟ را بخوانید.
ناشناس
۲۶ فروردین ۱۴۰۱ در ۱:۵۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ فروردین ۱۴۰۱ در ۹:۵۰ ق٫ظ
ناشناس
۲۶ فروردین ۱۴۰۱ در ۸:۴۲ ق٫ظ
ناشناس
۲۶ فروردین ۱۴۰۱ در ۸:۰۶ ق٫ظ
ناشناس
۲۶ فروردین ۱۴۰۱ در ۴:۳۱ ق٫ظ
ناشناس
۲۶ فروردین ۱۴۰۱ در ۱:۰۲ ق٫ظ
ناشناس
۲۶ فروردین ۱۴۰۱ در ۰:۳۵ ق٫ظ
ناشناس
۲۵ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۴ ب٫ظ
ناشناس
۲۵ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۰:۵۵ ب٫ظ
سعیدی
۲۵ فروردین ۱۴۰۱ در ۹:۲۱ ب٫ظ
فوقالعاده عالی و بسیار علمی و هوشمندانه
مونا اصفهانی
۲۹ فروردین ۱۴۰۱ در ۴:۰۰ ب٫ظ
ممنون از نظر پر مهر شما
ناشناس
۲۵ فروردین ۱۴۰۱ در ۹:۱۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۵ فروردین ۱۴۰۱ در ۹:۱۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۳ مرداد ۱۴۰۰ در ۶:۴۲ ب٫ظ