روستای وردیج تهران روستایی بالاتر از وردآورد است که بخشی از کنسولقان محسوب میگردد. این روستا بخاطر سنگهای عجیبی که در آن وجود دارد به روستای ارواح سنگی شهرت یافته است. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا شما را با روستای ارواح سنگی آشنا کنیم.
روستای وردیج تهران
در منطقه ۲۲ شهر تهران جادهای زیبا و پرپیچ و خم وجود دارد که انتهای آن به روستای وردیج ختم میشود. بعد از این روستا، روستای دیگری با نام واریش وجود دارد.
به این روستا، روستای “آدمکجیان” نیز میگویند. وردیج بزرگترین روستا در منطقه شمال غرب تهران محسوب میگردد. مسیر رسیدن به روستای ارواح سنگی در امتداد رودخانهای است که در دره کن جاری است.
آب و هوای روستای وردیج
وردیج در منطقهای کوهستانی قرار گرفته است و به همین دلیل مقصد مناسبی برای سفرهای یک روزه تابستانی محسوب میشود.
این روستا در فصلهای گرم سال، آب و هوای خنک و مطبوعی دارد اما در فصل زمستان سرمای هوا به قدری شدت میگیرد که موجب خارج شدن ساکنان از آن منطقه میشود.
جاذبههای گردشگری وردیج
چشمههای متعدد از قبیل چشمهشاه و چشمهپااورزا، رودخانههای گوارا و باغهای سرسبز وسیع با درختهای گردو، توت، شاهتوت، سیب، آبشارلتمال و دامنه ارواح سنگی از جمله جاذبههای گردشگری روستای ارواح سنگی وردیج هستند.
داستان ارواح سنگی
یکی از دلایل نامگذاری روستای وردیج با عنوان روستای ارواح سنگی، وجود دامنه ارواح سنگی یا آدمکجیان در آن منطقه است.
در این منطقه سنگهایی وجود دارند که شکلهای خاص آنها باعث متمایزشدن این روستا شدهاند. هر یک از سنگها بصورت طبیعی، شکل و طرح عجیبی به خود گرفتهاند. با نگاه کردن به هر یک از سنگها، تصویری از حیوان و یا سر انسان برای شما تداعی میشود.
مردم بومی این منطقه میگویند که این سنگها در گذشته جاندارانی بودهاند که به سنگ تبدیل شدهاند. اما به گفته زمینشناسان این سنگهای عجیب حاصل سالهای طولانی فرسایش توسط آب و باد هستند.
برخی دیگر نیز میگویند در گذشته در این منطقه قلعهای وجود داشته که با گذر زمان تخریب شده و این سنگها بقایای آن قلعه تاریخی هستند.
روستای واریش
بعد از روستای وردیج به روستای واریش میرسید. روستای واریش در ارتفاع ۲۲۵۰ متری از سطح دریا قرار گرفته است و با در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی آب و هوای سردتری دارد.
جالب است بدانید که روستای واریش رفتگر ندارد و زبالهها توسط مردم محلی جمعآوری میشوند. به همین علت وقتی که وارد روستا میشوید باید مبلغی را به عنوان ورودیه بدهید و همچنین یک کیسه زباله به شما میدهند تا در هنگام بازگشت زبالههایتان را با خود بازگردانید و در طبیعت رها نکنید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب قلعه پر رمز و راز شاپور کجاست را بخوانید.
ناشناس
۳ شهریور ۱۴۰۰ در ۲:۱۴ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۰ در ۲:۴۰ ق٫ظ
ناشناس
۴ تیر ۱۴۰۰ در ۱۱:۴۸ ق٫ظ
ناشناس
۲ تیر ۱۴۰۰ در ۱۱:۰۳ ب٫ظ
خیلی جالب بود ممنون از مجله خوبتون
ریحانه آهن کار
۳ تیر ۱۴۰۰ در ۸:۱۰ ق٫ظ
با سپاس از شما همراه گرامی
ناشناس
۲ تیر ۱۴۰۰ در ۱۰:۰۴ ب٫ظ
ناشناس
۲ تیر ۱۴۰۰ در ۳:۳۵ ب٫ظ
ناشناس
۲ تیر ۱۴۰۰ در ۱۲:۲۳ ب٫ظ
ناشناس
۲ تیر ۱۴۰۰ در ۱۱:۵۲ ق٫ظ
ناشناس
۲ تیر ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۳ ق٫ظ
ناشناس
۲ تیر ۱۴۰۰ در ۱۱:۲۹ ق٫ظ
تشکر از زحماتتان واطلاعات عمومی که در اختیار عموم قرارمیدهید
سارا امیرانی
۲ تیر ۱۴۰۰ در ۴:۲۴ ب٫ظ
با سپاس از شما همراه گرامی.
ناشناس
۲ تیر ۱۴۰۰ در ۱۱:۰۴ ق٫ظ
ناشناس
۲ تیر ۱۴۰۰ در ۱۰:۵۷ ق٫ظ