طی یک دهه آینده اتفاقات و پیشرفتهای حیرت انگیزتری در عرصه دانش و تکنولوژی رخ خواهد داد. در ادامه این مطلب از مجله دلتا درباره پیشرفتهای بشر در دهه آینده صحبت خواهیم کرد.
پیش بینیهای جالب در مورد پیشرفتهای بشر در دهه آینده
این پیشبینیها در واقع ترکیبی از برآوردهای ما در زمینه علم، تکنولوژی و اقتصاد است.
دستگاههای ذهنخوان وارد مرحله تولید انبوه خواهند شد
اگر محققان بر طبق برنامه زمانبندی شده خود پیش بروند، میتوان در ۱۲ ماه آینده اولین ماشینهای تلهپاتی را دید. این مهلتی است که گروهی از دانشمندان ژاپنی در سال ۲۰۱۰ برای معرفی دستگاههای خوانش ذهن تعیین کرده بودند. زمانی که برای اولین بار از برنامه خود برای ساخت ماشینی که بتواند ذهن انسان را بخواند و افکار ما را به پیامی متنی تبدیل کند سخن گفته بودند.
تولید انبوه ماشینهای خودران آغاز خواهد شد
ماشینهای خودران از قبل وارد بازار شدهاند اما نمیتوان آنها را همه جا یافت. امروزه، داشتن خودرویی که بتواند به صورت مستقل و خودران شما را به محل کار ببرد یک خدمت لاکچری است.
چین موفق شده است که خرید خودروهای الکتریکی را به یک ضرورت در کشور خود تبدیل کند. در شهرهای بزرگ چین، هر کسی که یک خودرو بنزینی بخرد باید برای دریافت پلاک خودرو مبلغ ۱۴٫۰۰۰ دلار بپردازد. این موضوع باعث شده است شهروندان به سمت خرید خودروهای برقی روی بیاورند. بدین ترتیب حدود ۶۰ درصد از خودروهای الکتریکی جهان اکنون در چین فروخته میشوند.
اولین ماموریت انسانی به مریخ
سال ۲۰۲۴ سالی خواهد بود که انسان به مریخ خواهد رسید. در سال ۲۰۲۴، مدارهای زمین و مریخ در شرایطی قرار خواهند گرفت که آسانترین سفر بینسیارهای را ممکن خواهند ساخت. به نظر میرسد که ماجراجویان فضایی نمیخواهند این فرصت را از دست بدهند. با این وجود انتظار میرود اولین فضاپیما که به مریخ برسد متعلق به یک کمپانی خصوصی باشد.
جسورانهترین ماموریتی که سازمان ناسا برای سال ۲۰۲۴ برنامهریزی کرده است یک ماموریت انسانی به ماه است. بدین ترتیب انتظار میرود که کمپانیهای خصوصی بتوانند در سفر به سومین سیاره، از دولت ایالات متحده پیشی بگیرند.
جمعیت جهان به یک نقطه بحرانی خواهد رسید
به باور برخی محققان، با پایان دهه ۲۰۲۰، تغییری جدید در اولویتهای بشر ایجاد خواهد شد. وقتی که حیاتیترین منابع طبیعی کمیاب شوند، انسان به نقطهای بحرانی خواهد رسید. به اتمام رسیدن غذا و آب در پایان دهه پیش رو به یک مشکل واقعی تبدیل خواهد شد.
بدین ترتیب اگر در سالهای پیش رو راهحلی برای این معضل یافت نشود، شاید در پایان دهه، شاهد درگیریهای جهانی و جنگهایی بر سر زمین و منابع آبی باشیم.
پیشنهاد مطالعه: مطلب اینترنت اشیاء چیست را بخوانید.
ناشناس
۱۳ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۲:۵۵ ب٫ظ
از هیچ فرصتی برای بهبود وضعیت زمین دریغ نکنیم… مثلا… توی طبیعت زباله نریزیم.جدا از اینکه طبیعیت رو فوق العاده زشت میکنه ، اونایی که زباله میریزن فکر میکنن اون زباله ها خود به خود از اونجا محو میشن؟! نه نمیشن… پس یه لطف کوچیک به خودتون و دیگران و شعورتون بکنید و همیشه کیسه زباله داشته باشیم که توی طبیعیت نریزید. #باشعور_باشیم😐
سارا امیرانی
۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۵:۰۵ ب٫ظ
سپاس از اینکه همدل و همراه مجله دلتا هستید. امیدوارم مطالب مجله براتون کاربردی و رشد دهنده باشه.
بسیار سپاس گزارم
بله باید از محیط زیستمون با تمام قوا محافظت کنیم.
gh.khaledi
۴ خرداد ۱۴۰۰ در ۶:۵۷ ب٫ظ
#خوشبین باشیم 😓
سارا امیرانی
۵ خرداد ۱۴۰۰ در ۱:۱۶ ب٫ظ
از اینکه همراه فرهیخته ای چون شما داریم خرسندیم.
قطعا که خوشبینی آینده را با انرژی بیشتری می سازد.
ناشناس
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱۲:۵۸ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱۱:۵۲ ب٫ظ
برای اینکه این جنگ ها پیش نیاد از روش های مختلف دارند از جمعیت جهان کم می کنند که یکی از اون ها ویروس کرونا است
سارا امیرانی
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۵:۰۰ ب٫ظ
سعی می کنیم خوش بین باشیم
ناشناس
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۹:۰۹ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱:۳۶ ب٫ظ