امروز قصد داریم یکی از مناطق خوش آب و هوای ایران به نام روستای کندلوس در نوشهر را به شما معرفی کنیم. روستایی ییلاقی که تاریخی ۴ هزار ساله را با خود یدک میکشد. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید.
روستای کندلوس کجاست؟
برای رسیدن به این بهشت کوچک، باید راه استان مازندران را در پیش بگیرید. سپس به شهر نوشهر بروید. بعد به یکی از زیباترین روستاهای ایران میرسید. روستایی که مانند نگینی پر فروغ با طبیعتی باورنکردنی در بین بقیه روستاهای ایران خودنمایی میکند. علاوه بر این روستای کندلوس در نوشهر قدمتی ۴ هزار ساله دارد. اشیایی که به زمانهای دور برمیگردند را میتوانید در موزه این روستا پیدا کنید.
چرا باید به روستای کندلوس در نوشهر برویم؟
روستای کندلوس علیرغم کوچک بودنش، دنیایی از جاذبهها را در خود جای داده است. میخواهیم تعدادی از این جذابیتها را به شما هم معرفی کنیم.
طبیعت روستای کندلوس
از آنجا که روستای کندلوس در خطه سرسبز شمال قرار گرفته است، طبیعی است که طبیعتی سحرانگیز داشته باشد. کندلوس در کوههای البرز و در درهای به نام زانوس قرار گرفته است. درهای که در آن انواع گونههای گیاهی و جانوری به چشم میخورد. چشمهسارهای بیشمار، زیبایی این دره را چندین برابر میکنند.
آبشار کندلوس
در ۵ کیلومتری روستا، آبشاری ۱۰ متری قرار دارد که با جنگل محصور شده است. برای رسیدن به آبشار کندلوس حدود ۱ ساعت پیادهروی لازم است.
معماری روستای کندلوس در نوشهر
دیدن معماری روستا و خانههای روستایی و زندگی اهالی شیرین روستای کندلوس از نزدیک، یکی دیگر از نکات مهم در بازدید از این روستا است. روستایی که خانههای چوبی قدیمی با ایوانهای کاهگلیاش خودنمایی میکند. اهالی روستا هم جان تازهای به این همه زیبایی میبخشند.
اولین موزه روستایی دنیا، موزه روستای کندلوس در نوشهر
جدای از طبیعت بکر و سیری ناپذیر، اولین موزه روستایی دنیا هم در کندلوس واقع شده است. موزهای که ۲ طبقه دارد اما شهرتش جهانی است. جالب است بدانید که در موزه کندلوس، آثار و اشیا از هزاره دوم قبل از میلاد تا دوران قاجار، نگهداری میشود.
آرامگاه امامزاده فضل و فاضل
یکی دیگر از دیدنیهای این روستا، آرامگاه امامزاده فضل و فاضل است. این آرامگاه از مکانهای زیارتی روستا هم محسوب میشود. آرامگاهی ساده و چوبی که قدمت آن به ۱۰۰ سال پیش بر میگردد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با دیگر جاذبههای ایرانگردی، شاهکاری به سبک معماری آلمانی در تبریز را در مجله گردشگری دلتا مطالعه کنید.
نوذری
۱۲ خرداد ۱۴۰۰ در ۹:۴۲ ق٫ظ
بسیار زیبا و عالی . درود بر همه عزیزانی که زحمت این مطالب زیبا را میکشند و در اختیار ما قرار میدهند . خداقوت ، خسته نباشید
سارا امیرانی
۱۲ خرداد ۱۴۰۰ در ۸:۰۲ ب٫ظ
تشکر از همراهی شما
ناشناس
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱:۱۴ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱:۱۴ ب٫ظ
ناشناس
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱:۳۵ ق٫ظ
ناشناس
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۸:۵۵ ق٫ظ
ناشناس
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۰:۰۲ ق٫ظ
ناشناس
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۰:۰۲ ق٫ظ
ناشناس
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱۱:۴۷ ب٫ظ
عالیه
زهرا توانا
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۸:۲۱ ب٫ظ
سپاس از همراهی شما
ناشناس
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱۰:۱۱ ب٫ظ
ناشناس
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۴:۴۷ ب٫ظ
ناشناس
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱۱:۴۰ ق٫ظ
ناشناس
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱۱:۱۰ ق٫ظ