با ما همراه باشید تا سفری به ژرفای دل یکی از بزرگترین و شگفتانگیزترین غارهای آبی آسیا داشته باشیم. با وجود آنکه غار قوری قلا به عنوان یکی از هفت اثر طبیعی ملی به ثبت رسیده است؛ هنوز اسرار آن، کشف نشده باقی مانده است. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا بیشتر در خصوص این غار زیبا بدانیم.
غار قوری قلا کجاست؟
غار قوری قلعه یا همان قوری قلا در ۲۵ کیلومتری شهر روانسر در غرب استان کرمانشاه قرار دارد. این غار در دامنه کوه شاهو مشرف به جاده روانسر- پاوه واقع شده است. غار قوری قلا یک مقصد ناب برای علاقهمندان به غار نوردی و گردشگران اهل ریسک است.
بخشهای مختلف غار قوری قلعه
۱- تالار مریم
نام اولین تالار اصلی و مکان وسیعی که بعد از ورود به غار قوری قلا مشاهده میکنید، ” تالار مریم” است. این محوطه همانند دریاچه بزرگی است که اطراف آن قندیلهایی زیبا با اشکال مختلف قرار دارند. کافیست کمی در محوطه غار به جلو حرکت کنید تا نقاشیهای دیواری غار، پیش چشمان شما ظاهر شوند.
۲- تالار بتهوون
بعد از تماشای این قسمتهای فوق العاده زیبا، به تالار بتهوون خواهید رسید. به جرات میتوان این قسمت غار را یکی از شگفتانگیزترین عجایب خلقت دانست. در عمق هزار متری تالار، زیباترین حوضچه آبی منطقه به چشم میخورد. در اطراف این محوطه، قندیلهایی عجیب وجود دارد. اگر به قندیلها آهسته دست بزنید هر کدام از آنها یک نوع جذاب و منحصربهفرد از صدا را ایجاد میکنند.
۳- تالار عروس
درعمق ۱۵۰۰ متری غار قوری قلا ، تالار عروس قرار دارد. جنس سنگهای این محوطه از کریستال سفید و براق است. اگر کسی بخواهد از روی سنگها عبور کند، جای پای او در این قسمت باقی میماند. در سقف تالار عروس، قندیلهایی شبیه خودکار وجود دارد که جنسشان از رسوبات آهکی است. ارتفاع این قندیلها بین ۲ تا ۸ متر میباشد.
۴- تونل برزخ
در بخش دیگری از غار قوری قلا، قسمتی با نام “تونل برزخ” وجود دارد. این قسمت، به وحشتناکترین مکان این غار معروف شده است. طول تونل برزخ ۲۲۰ متر و عرض آن حدود ۳ متر است. نیمی از عرض تونل را آب فرا گرفته و بازدید از آن جالب خواهد بود.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با دیگر جاذبههای ایرانگردی، سفر به قلب زمین را در مجله گردشگری دلتا مطالعه کنید.
ناشناس
۲۵ فروردین ۱۴۰۰ در ۳:۰۶ ق٫ظ
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۴۰۰ در ۱۰:۵۲ ق٫ظ
ناشناس
۲۳ فروردین ۱۴۰۰ در ۱۰:۲۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۳ فروردین ۱۴۰۰ در ۷:۵۸ ب٫ظ
زیبا بود
زهرا توانا
۲۴ فروردین ۱۴۰۰ در ۰:۰۵ ق٫ظ
سپاس از همراهیتون
ناشناس
۲۵ فروردین ۱۴۰۰ در ۳:۰۷ ق٫ظ
ناشناس
۲۳ فروردین ۱۴۰۰ در ۷:۳۹ ب٫ظ
هاشمی
۲۳ فروردین ۱۴۰۰ در ۴:۴۶ ب٫ظ
ممنون معرفی مناطق گردشگری برای مردم به منظوراشنایی بانقاطمختلف ایران عزیزازضروریات است
زهرا توانا
۲۴ فروردین ۱۴۰۰ در ۰:۰۵ ق٫ظ
دقیقا همینطوره که میفرمایید.
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۴۰۰ در ۱۱:۲۷ ب٫ظ
واقعاجای جالبی هستش
زهرا توانا
۲۶ فروردین ۱۴۰۰ در ۱۲:۵۶ ب٫ظ
سپاس از همراهی شما.
ناشناس
۲۵ فروردین ۱۴۰۰ در ۳:۰۷ ق٫ظ