دریاچه سرآب نیلوفر کرمانشاه، رقص آب و گل‌ها

۵
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
با نگاه به هر گوشه‌ای از ایران شاهد جاذبه‌های طبیعی خدادادی هستیم و کرمانشاه نیز از این جاذبه زیبا بی‌نصیب نبوده و دریاچه سرآب نیلوفر کرمانشاه با ویژگی‌های خاص، به عنوان تفرجگاهی برای گردشگران و مسافران داخلی و خارجی تبدیل شده و مردم این منطقه نیز اوقات فراغت خود را کنار این دریاچه می‌گذرانند.
دریاچه سرآب نیلوفر

دریاچه یکی از جاذبه‌های طبیعی است که موجب تلطیف آب و هوای هر منطقه بوده و می‌توان در کنار آن‌ لحظاتی خوش را در کنار دوستان و خانواده گذراند. برای آشنایی بیشتر با دریاچه سرآب نیلوفر کرمانشاه، با مجله دلتا همراه باشید.

سرآب نیلوفر کجاست؟

دریاچه سرآب نیلوفر کرمانشاه در حدود ۲۰ کیلومتری شمال غرب این شهر در ابتدای منطقه سنجابی و در دامنه کوه کماجار قرار گرفته. این دریاچه در ارتفاع ۲۵ متری از سطح دریا قرار داشته و مساحتی در حدود ۱۳۳۱ هکتار را به خود اختصاص داده است. عمق سرآب نیلوفر در نقاط مختلف آن متفاوت است که این مقدار در عمیق‌ترین بخش‌ها تا ۳۲ متر می‌رسد. دریاچه سرآب نیلوفر کرمانشاه در اسفند ماه سال ۱۳۸۷ توسط سازمان میراث فرهنگی به عنوان پنجاه و پنجمین اثر ملی ایران نامش در فهرست میراث طبیعی قرار گرفته است. این دریاچه باعث ایجاد آب و هوای مناسب برای این منطقه و همینطور برای آبیاری زمین‌های کشاورزی اطرافش نیز استفاده می‌شود.

دریاچه سرآب نیلوفر کرمانشاه

ویژگی‌های سرآب نیلوفر

ویژگی منحصر به فرد سرآب نیلوفر، وجود گل‌های نیلوفر آبی در این دریاچه است. گل‌هایی که در فصل بهار و تابستان برگ‌های خود را روی سطح آب پراکنده کرده و با گل‌های سفید رنگ خود جلوه خاصی را به این مقصد گردشگری می‌افزایند. همچنین آب زلال و شفاف این دریاچه موجب می‌شود تا ساقه‌های گل‌های نیلوفر را نیز در داخل آب مشاهده کرده و همچنین حرکت آن‌ها را همراه با حرکت آب دریاچه به وضوح ببینیم. این ویژگی‌ها همگی باعث شده تا عکاس‌ها و هنرمندان علاقه‌مند به این زیبایی با حضور در این محل موجب ثبت این زیبایی‌های طبیعی گردند. همچنین در داخل دریاچه قایق‌هایی قرار داده شده تا مسافران و گردشگران نیز بتوانند با استفاده از آن در سطح دریاچه حرکت کرده و زیبایی‌های آن را از نزدیک لمس کنند.

آب دریاچه سرآب نیلوفر کرمانشاه توسط چشمه‌های جوشانی که در بستر آن وجود داشته تامین می‌شود. همچنین داستان‌ها و افسانه‌هایی مبنی بر وجود غارهای عمیق در اعماق این دریاچه وجود دارد. این داستان‌ها تا جایی پیش رفته که برخی از وجود گنجینه‌ای از خسرو پرویز پادشاه ساسانی در بستر این دریاچه صحبت می‌کنند که البته منبع تاریخی ندارد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب  “سبک لباس پوشیدنت را پیدا کن!” را در بخش مد و فشن دلتا بخوانید.

۵ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ در ۲:۲۷ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۵ بهمن ۱۳۹۹ در ۹:۳۲ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۳ بهمن ۱۳۹۹ در ۱:۴۱ ق٫ظ

  4. ناشناس

    ۲۴ دی ۱۳۹۹ در ۹:۰۴ ب٫ظ

    چه زیباست

    پاسخ

  5. ناشناس

    ۲۴ دی ۱۳۹۹ در ۸:۵۱ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در گردشگری

همچنین بخوانید

مقایسه قیمت خرید ویلا در مازندران و گیلان

دو استان گیلان و مازندران به دلیل موقعیت جغرافیایی و آب و هوای مطبوع خود، همیشه برای افراد…