شهرکرد شهری بسیار خوش آب و هوا، دارای دشت هایی وسیع و آثار تاریخی بسیار ارزشمند و فراوانی است. در ادامه با ما در مجله دلتا همراه باشید تا با دیدنی های شهرکرد بیشتر آشنا شویم.
شهرکرد در چهار محال بختیاری، بام ایران
شهرکرد را به عنوان بام ایران میشناسند و علتش ارتفاع بسیار زیاد این شهر است. از لحاظ تاریخی یافتههای کارشناسان میگوید که این شهر دارای پیشینهای بیش از شروع حکومتهای باستانی همچون اشکانیان و ساسانیان در ایران بوده است و از آن زمانها در آن نشانههای سکونت و اجتماع مردم وجود داشته است. در ادامه به معرفی جاذبه های توریستی شهرکرد میپردازیم.
-
خانه تاریخی ستوده چالِشتُری
یکی از دیدنی های شهرکرد ، خانهای تاریخی و قدیمی به نام ستوده چالشتری است. این خانه قسمتی از ارگ چالشتر است که در واپسین روزهای حکومت قاجار ساخته و تاسیس شد. این خانه به عنوان حاکم نشین قلعهای به نام چالشتر ساخته شد. در این خانه ۳ مجموعه موزه دیگر تاسیس شده است که موزه آثار سنگی، کار و زندگی و مردم شناسی نام دارند.
-
قلعه شمس آباد
یکی از عمارتهای بسیار تاریخی شهرکرد، قلعه شمس آباد این شهر است که عمری ۱۲۰ ساله دارد. کسانی که این مجموعه را ساختند، در آن ستونهایی به شکل مکعب قرار دادند که با نقشهایی از سربازانی که مسلح هستند و لباس محلی بر تن دارند و همچنین گیاهان مختلف تزئین شده است.
-
قلعه چالشتر
یکی از غنیترین آثار تاریخی ایران، قلعه چالش تر (یا چالشتر) است. برای ساخت و تزئین این بنای تاریخی از اشکال و آموزههای معماری به سبک اروپاییها و همچنان معماری ایرانی در زمان قاجاریان الهام گرفته شده است. این قلعه دارای بازمانده هایی گران بها از زمان تاریخی ایرانیان است.
-
پارک ملی تنگه صیاد
این منطقه دارای وسعتی برابر با ۲۷ هزار هکتار است که در آن بیش از ۲۵۰ گونه گیاهی مختلف رشد و نمو پیدا کرده است. دره بستان شیر و پاچفت در این پارک ملی قرار گرفتهاند. بسیاری از کسانی که میخواهند برای دمی هم که شده خود را از بند زندگی شهری آزاد کنند، پارک ملی تنگه صیاد را انتخاب میکنند.
پیشنهاد مطالعه: “چهار سناریوی پایان جهان” را در مجله دانستنی دلتا بخوانید.
ناشناس
۲۲ دی ۱۳۹۹ در ۰:۵۳ ق٫ظ
ناشناس
۲۲ دی ۱۳۹۹ در ۰:۵۳ ق٫ظ
ناشناس
۲۲ دی ۱۳۹۹ در ۰:۵۳ ق٫ظ
ناشناس
۲۲ دی ۱۳۹۹ در ۰:۵۳ ق٫ظ
ناشناس
۲۲ دی ۱۳۹۹ در ۰:۵۲ ق٫ظ
ناشناس
۲۲ دی ۱۳۹۹ در ۰:۵۲ ق٫ظ
ناشناس
۲۲ دی ۱۳۹۹ در ۰:۵۲ ق٫ظ
ناشناس
۲۲ دی ۱۳۹۹ در ۰:۵۲ ق٫ظ
مسعود
۲۰ دی ۱۳۹۹ در ۵:۵۷ ب٫ظ
بسیار عالی
ناشناس
۲۰ دی ۱۳۹۹ در ۱:۳۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ دی ۱۳۹۹ در ۱:۲۷ ب٫ظ