این مطلب که چرا نام خرسها بیش از هر حیوان دیگری به همراه عسل آورده شده، جای سؤال دارد. در این مطلب از مجله دلتا قصد داریم این موضوع را بررسی کنیم که آیا خرسها عاشق عسل هستند؟
آیا خرسها فقط عسل میخورند؟!
رژیم غذایی خرسها بسیار متنوع است و بسته به منطقهای که در آن زندگی میکنند گزینههای غذایی گوناگونی دارند. خرسهایی که همه چیز خوار هستند، انواع توتها، حشرات و پستانداران کوچکتر مانند گوزنها را شکار کرده و میخورند.
خرسها برای قوی و سالم ماندن در طبیعت به مقدار زیادی پروتئین نیاز دارند. رژیم غذایی خرسها در طول سال تغییر میکند تا متناسب با هر فصل سال، مواد مورد نیاز بدنشان را تأمین کنند.
واقعیت این است که همه خرسها رژیم غذایی یکسانی ندارند. به عنوان مثال، خرس عینکی گیاهخوار است. این نوع خرس عسل بیشتری هم مصرف میکند. چرا که گزینههای غذایی این نوع خرس نسبت به خرسهای شکارچی محدودتر است.
از طرف دیگر، رژیم غذایی پانداها از همه محدودتر است، زیرا این حیوانات فقط بامبو میخورند و تنها حدود یک درصد رژیم غذایی آنها را سایر گیاهان و بعضاً گوشت تشکیل میدهد!
آیا همه خرسها عاشق عسل هستند؟
محققان معتقدند که بیشتر نژاد خرسها عسل را دوست دارند. خرس سیاه و خرس قهوهای نسبت به دیگر نژادهای خرس بیشتر عاشق عسل هستند.
آنها آنقدر عسل دوست دارند که برای دستیابی به آن از منطقه خود خارج شده و حتی به سمت مزارع انسانها هم میروند.
در سال ۲۰۱۸ بیش از ۳۷۰ کندوی عسل توسط خرسها در سراسر فنلاند و استونی نابود شد.
خرسها بقدری به کندوها و محصولات کشاورزان صدمه زدند که دولت مجبور شد ۱۴۳۰۰۰ دلار به عنوان غرامت برای کندوها و عسل از دست رفته و آسیب دیده به کشاورزان بپردازد.
با این حال، همه خرسها به دلیل شرایط آب و هوایی ،دسترسی به زنبورها و عسل ندارند. به عنوان مثال خرس قطبی که در شرایط سرد قطبی زندگی میکند هرگز طعم عسل را نمیچشد زیرا آب و هوای قطبی برای زنده ماندن زنبورها بسیار سرد است.
خرسها واقعاً عسل را دوست دارند اما این مورد بیشتر به دلیل مواد جانبی و اضافی آن است. اگر به خرسی یک ظرف عسل بدهید ممکن است کمتر به آن توجه کند زیرا هیچ کندو، زنبور و لاروی در آن وجود ندارد که بتواند پروتئین مورد نیازش را تأمین کند.
در انتها میتوان گفت که همه خرسها رژیم غذایی یکسانی ندارند بنابراین همه آنها عاشق عسل نیستند اما آنهایی که شرایطش را داشته باشند واقعاً عاشق عسل هستند.
بیشتر بخوانید: برای مطالعه بیشتر مطلب «گرگ های بالغ هم مانند سگها به انسان وابسته میشوند» را بخوانید.
ناشناس
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۴:۵۱ ب٫ظ
عالیــــــــــــــــــــــ?
نسرین میرزایی
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۴:۳۹ ب٫ظ
سپاس
ناشناس
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۱:۳۳ ق٫ظ
محمد
۱۵ بهمن ۱۳۹۹ در ۶:۴۲ ب٫ظ
خیلی مطلب خوبی بود
نسرین میرزایی
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۵:۰۱ ب٫ظ
ممنونم از شما
فاطمه
۴ دی ۱۳۹۹ در ۴:۱۳ ب٫ظ
این بر نامه خیلی عالی هست حتما نصبش کنید
ناشناس
۱۶ آذر ۱۳۹۹ در ۱:۱۳ ق٫ظ
ناشناس
۴ آذر ۱۳۹۹ در ۹:۲۲ ق٫ظ
ناشناس
۲۸ آبان ۱۳۹۹ در ۹:۴۰ ب٫ظ
ناشناس
۲۴ آبان ۱۳۹۹ در ۳:۴۸ ب٫ظ
ناشناس
۲۴ آبان ۱۳۹۹ در ۱:۴۲ ب٫ظ