در سالهای اخیر شاهد بودیم که برند های حجاب دنیای مد دست به طراحی لباس برای زنان محجبه زدهاند. اما آیا واقعا طراحی برای حجاب امری نوظهور است؟ فکر میکنید انگیزه طراحان از این که برای زنان باحجاب لباس طراحی می کنند چیست؟ با مجله دلتا همراه باشید.
چگونگی شکل گیری برند های حجاب
هر وقت حرف از حجاب میشد ناخودآگاه ذهنها به سمت رنگهای تیره سوق پیدا میکرد و اگر کسی میخواست هم با حجاب باشد و هم شیکپوش باید به مزونهای خاص مراجعه میکرد.
و بالاخره زمانی رسید که این نیاز به چشم آمد و تا جایی پیش رفت که سرمایهداران متوجه سود سرشارش شدند.
با احتساب سودهای میلیارد دلاری، بازار کار دیگر به صورتی نبود که بتوان از آن چشمپوشی کرد و همین امر سبب شد برندها یکی یکی به سمت طراحی برای زنان محجبه متمایل شوند. یکی از مهمترین و چشمگیرترین اتفاقات در دنیای طراحی استایل زنانه حجاب در سال ۲۰۱۶ اتفاق افتاد.
برندهای حجاب که در زمینه فشن فعالیت میکنند
در هفته مد نیویورک ۲۰۱۶ شاهد برگزاری یک فشنشو از لباسهای اسلامی و مد روز بودیم که تمام مدلها باحجاب روی استیج حضور پیدا کردند.
یک مجموعه کامل که از جنس تورهای طلایی رنگ و دستدوزیهای فلزی در حاشیههای آن دیده میشد. همه مدلها سرپوشهایی به رنگ طلایی، ابریشم صورتی و نقرهای داشتند. خانم حسبیان در مورد طرحهایش گفت که آنها الهام گرفته از جاکارتا، پایتخت کشورش است.
در همان سال برندهای دیگر هم به سمت طراحی لباس حجاب برای زنان مسلمان قدم برداشتند، از جمله برند دلچه گابانا بود که مدلهای مختلف عبا را برای زنان عرب به بازار فرستاد. این برند نشان داد وقتی پای طراحی مد وسط باشد فرقی میان پوشش کامل و پوششهای دیگر نخواهد بود و زنان مسلمان هم میتوانند به همان زیبایی به چشم بیایند.
بعد از آن برندهای دیگری چون دیور، دیکیانوای آمریکایی، H&M که از بلاگر محجبه برای ارائه طرحهای مخصوص مسلمانان استفاده میکند، برند ورزشی نایکی که طراحیهای لباسهای ورزشیاش برای زنان محجبه ورزشکار بسیار مورد استقبال قرار گرفت هم به سمت طراحی لباس حجاب برای زنان مسلمان رفتند.
محصولات مورد استفاده برای زنان محجبه
نکته جالب توجه این است که وقتی حرف از طراحی لباس حجاب برای زنان مسلمان به میان میآید این طراحیها شامل همه موارد پوشش و زیبایی میشود.
در این میان برند های حجاب کفش، اکسسوری، لوازم آرایشی و بهداشتی نیز تولید میکنند. به طور مثال به گزارش اقتصاد جهانی اسلامی در سال ۲۰۱۴ – ۲۰۱۵ هزینه مصرف کنندگان مسلمان در پوشاک و کفش در سال ۲۰۱۳ به ۲۶۶ میلیارد دلار افزایش یافته است.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه «روستای لیقوان تبریز؛ پایتخت پنیر ایران» مجله گردشگری دلتا را دنبال کنید.
ناشناس
۲۵ دی ۱۳۹۹ در ۳:۲۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۵ دی ۱۳۹۹ در ۰:۲۸ ق٫ظ
ناشناس
۲۴ دی ۱۳۹۹ در ۵:۰۱ ب٫ظ
ناشناس
۲۴ دی ۱۳۹۹ در ۱۱:۴۹ ق٫ظ
ناشناس
۱۴ آذر ۱۳۹۹ در ۰:۲۸ ق٫ظ