این روزها که غذای نذری بیشتر در بین عزاداران و مردم پخش میشود شاید بد نباشد که چند نکته را بیشتر بدانیم تا بعضی موارد برایمان سادهتر شود. از روش درست مصرف کردن آن گرفته تا روشهای صحیح نگهداری غذا داخل یخچال. با مجله دلتا همراه باشید تا چند نکته درباره خوردن غذای نذری را یاد بگیرید.
چند نکته درباره خوردن غذای نذری
احساس پری معده بعد از خوردن غذای نذری
معمولا غذاهای نذری، چرب هستند و احساس سنگینی و پری پس از خوردن آنها به ما دست میدهد. بنابراین در خوردن این غذاها زیادهروی نکنید و در صورت امکان، یک عدد لیمو همراه خود داشته باشید تا آن را روی غذایتان بچکانید.
نوشیدن یک لیوان چای رقیق یا یک لیوان آبمیوه حاوی ویتامین C، مانند آب پرتقال یا لیموشیرین، ٢٠ دقیقه پس از خوردن غذای نذری یا به محض رسیدن به منزل، میتواند احساس پری و سنگینی را از بین ببرد و تا حدی هم آثار مخرب مصرف غذای چرب را در بدنتان خنثی کند.
نکات مفید درباره غذای نذری
در صورت امکان در کنار غذای نذری، از خوردن سالاد یا سبزیهای تازه هم غافل نمانید. برای حفظ سلامت خود، خانواده و محیط زیست هم که شده، برای گرفتن غذای نذری، یک ظرف مناسب همراه خود ببرید تا مجبور به دریافت غذا با ظرفهای یکبار مصرف پلاستیکی نشوید.
چه مقدار غذای نذری مصرف کنیم؟
غذاهای نذری، چرب و گاهی شور هستند و در بیشتر مواقع با روغنهای جامد و مضر طبخ میشوند. مصرف بیش از اندازه این غذاها میتواند سلامت قلب را به خطر بیندازد و باعث بالا رفتن فشار خونمان هم بشود بنابراین فقط به اندازه نیاز یک وعده غذایی خود یا خانوادهتان، غذای نذری بگیرید و از انبار کردن آن داخل یخچال، خودداری کنید.
نگهداری غذای نذری در یخچال
اگر غذای نذریتان زیاد آمد، میتوانید آن را حداقل یک تا دو روز داخل یخچال یا ۴-٣ روز داخل فریزر نگهداری کنید. نگه داشتن بیشتر از این مدت غذای نذری باعث بدطعم شدن آن میشود.
استفاده از ظروف یکبار مصرف
برای اینکه با قاشقهای پلاستیکی یکبار مصرف، غذای داغ نذری را نخورید و امکان ابتلا به سرطان یا آسیب رساندن به محیط زیست را افزایش ندهید، قاشق و چنگال استیل سبک داخل کیفتان بگذارید و برای خوردن غذا از آنها استفاده کنید.
از دوغ یا حتی آب بهجای نوشابههای گازدار، به عنوان نوشیدنی در کنار غذای نذری استفاده کنید. اگر به غذاهای نذری علاقه دارید، طرز تهیه خورشت قیمه نذری را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن نکات بیشتر درباره غذای نذری مهمترین فوتوفنهای پخت غذای نذری را بخوانید.
ناشناس
۲۳ مرداد ۱۴۰۱ در ۱:۳۰ ب٫ظ
ناشناس
۱۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۲۲ ق٫ظ
مریم
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۹:۵۱ ب٫ظ
خیلی جالب بود ممنون
مونا اصفهانی
۱۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۹:۳۱ ق٫ظ
ممنون از لطف و حضور شما🌹
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۹:۵۱ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۷:۱۵ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۷:۱۵ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۶:۰۶ ب٫ظ
امسال زیادخبری ازغذای نذری نبود
مونا اصفهانی
۱۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۹:۳۲ ق٫ظ
ممنون از نوشتن نظرتون
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۳:۰۶ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۲:۴۱ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۱:۲۰ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۷ ق٫ظ
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۳۶ ق٫ظ
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۲۴ ق٫ظ
عالی
ریحانه شیشه گر
۱۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۹:۳۱ ق٫ظ
ممنون از همراهی شما
ناشناس
۱۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۲۳ ق٫ظ