حلوا انگشت پیچ یک میان وعده جذاب است البته گفته میشود این حلوا به قدری خوشمزه است که حتی در عروسیها نیز تهیه میشود و طعم و مزه فوق العادهای دارد. سرو این حلوا باید در یک کاسه و یا ظرفهای تک نفره باشد، زیرا مانند دیگر حلواها سفت و حالت پذیر نیست عطر و طعم گلاب و کمی هل در این حلوا فوقالعاده است. همراه مجله دلتا باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا انگشت پیچ
- آرد سفید قنادی ۳/۴ پیمانه
- آرد گندم ۱/۴ پیمانه
- شکر یک پیمانه
- آب جوش ۱/۲ پیمانه
- گلاب ۱/۲ پیمانه
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه حلوا انگشت پیچ بوشهری
مرحله اول: تهیه آب و شکر
ابتدا باید آب و شکر را تهیه کنید. برای این کار شکر را داخل یک کاسه ریخته و به آن آب جوش را اضافه کنید تا راحتتر شکر حل شود سپس هم بزنید تا کمی دانههای شکر ذوب شود سپس گلاب را اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: تفت دادن آرد و روغن
داخل یک قابلمه آردها را الک کنید و بریزید سپس به مقداری روغن اضافه کنید تا مخلوط مانند ارده شود چون جنس آردها متفاوت است پس به حدی بریزید که آرد شل شود نه خیلی چسبیده سپس روی حرارت قرار دهید.
مرحله سوم: سرخ کردن حلوا
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. آرد و روغن را باید تفت دهید تا کم کم تغییر رنگ دهد دقت کنید باید حتما در یک جهت حلوا را هم بزنید. این مرحله کاملا به سلیقه شما بستگی دارد هر چقدر بیشتر تفت دهید رنگ حلوا تیرهتری خواهید داشت و اگر دوست دارید طلایی شود کمتر تفت دهید.
مرحله چهارم: تهیه حلوا پیچ انگشت
حالا کمی از گاز فاصله بگیرید و به آرامی مخلوط آب و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کم کم شکر نیز داخل حلوا حل شود دقت کنید برای اینکه حلوای شما خشک نشود از زمان افزودن شکر باید ۵ دقیقه روی حرارت بماند سپس از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید و به دلخواه تزئین کنید. این هم از حلوا انگشت پیچ بوشهری شما. نوشجان!
نکات کلیدی
- در گذشته فقط از آرد گندم استفاده میشده ولی امروزه به دلیل افت کیفیت آرد گندم از مخلوط هر دو آردها تهیه میشود.
- به دلخواه میتوانید به آب و شکر هل و زعفران اضافه کنید.
- هر چقدر حلوا انگشت پیچ خنکتر شود بیشتر کش میآید.
- حرارت زیاد باعث میشود آب حلوا تبخیر و حلوا خشک شود.
- زیاد پختن حلوا بعد از افزودن شکر نیز باعث خشک شدن حلوا میشود.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب حلوا ضیابری خوشمزه و محلی گیلانی را مطالعه کنید.
ناشناس
۱۷ آبان ۱۴۰۰ در ۳:۳۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ مهر ۱۴۰۰ در ۷:۵۷ ب٫ظ