بافت آفریقایی مو را به آسانی یاد بگیرید

۲
3
زمان مطالعه: 4 دقیقه
بافت آفریقایی مو کار سختی نیست و تنها به کمی حوصله و تمرین نیاز دارد. برای بافت مو آفریقایی کف سری یا کنار سری به مرطوب کننده، برس مو، کش مو و مهارت انگشتان دستانتان نیاز دارید.
بافت آفریقایی

بافت مو همواره در بین خانم‌ها مخصوصا دختران جوان طرفداران زیادی داشته است. هر روز مدل‌های متنوع‌تری برای بافت مو ایجاد می‌شود و جذابیت این هنر را دو چندان می‌کند. در قدیم تنها از بافت موی ساده استفاده می‌شد؛ اما امروزه بافت آفریقایی مو با آن مدل‌های عجیب و غریب‌اش حسابی جای خود را در سالن‌های زیبایی باز کرده و یک مدل بافت مو دخترانه امروزی به حساب می‌آید. اگرچه متخصصان آرایشی می‌توانند موهای شما را با انواع مدل‌های آفریقایی (طوری که خودتان هم حیرت‌زده شوید) ببافند اما یادگیری آن در خانه کار چندان سختی هم نیست و تنها به تمرین و کسب مهارت نیاز دارد. در ادامه به آموزش بافت آفریقایی برای مو، می‌پردازیم. اگرچه این نوع بافت مو کمی زمان‌بر است اما نتیجه رضایت‌بخشی از آن حاصل می‌شود. با بخش مد و زیبایی مجله دلتا همراه باشید.

مدل مو زنانه

آموزش بافت آفریقایی مو در چند مرحله

خیلی افراد برای اینکه در این کار به مهارت کامل برسند در ابتدای کار از کلاه گیس برای تمرین استفاده می‌کنند. آموزش ساده بافت مو آفریقایی را می‌توانید طی چند مرحله یاد بگیرید. در انتهای مقاله مدل‌های دیگری از بافت آفریقایی و مکزیکی را قرار می‌دهیم.

مرحله اول: آماده سازی مو

قبل از هر چیز باید موهایتان را به کمک ترکیبی از آب و نرم کننده مو مرطوب کرده و به خوبی شانه بزنید. پس از شانه زدن هیچ گره‌ای نباید در بین موهایتان باقی مانده باشد. در ضمن موها را تنها تا حدی آب بزنید که مرطوب شوند و حالت خیسی نداشته باشند.

مرحله دوم: تقسیم بندی مو

ابتدا موهایتان را به ۴ تا ۶ بخش تقسیم کنید. این تقسیم بندی‌ها اختیاری است و شما می‌توانید این مدل بافت مو را به صورت کج یا مستقیم روی موهای خود بزنید. برای تقسیم کردن موها باید قسمتی از سر و مو را برای بافتن انتخاب کنید و از همان جا اقدام به زدن بافت روی موهایتان کنید. بقیه موهایتان را به جز ناحیه‌ای که انتخاب کرده‌اید به طرف دیگر سرتان، انتقال دهید. بخش نازکی از موهایتان را جدا کرده و بافت را از ابتدای رویش موها، شروع کنید.

مرحله سوم: بافت مو

اگر تقسیم‌بندی خوبی داشته باشید؛ در نهایت بافت زیبایی هم خواهید داشت. حال قسمتی از مو که قصد دارید بافت را از آنجا آغاز کنید به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس یک بافت ساده روی موها بزنید. گام بعدی این است که مقدار کمی از موهای زیر بافت را بردارید و به رشته وسط اضافه کنید و دوباره یک بافت ساده روی موهایتان بزنید. بار دوم دوباره مقدار بیشتری از مو را به لایه وسط اضافه کرده و ببافید. در واقع در هر مرحله سه رشته از موهایتان را بردارید و حین بافت مقداری مو به رشته وسطی اضافه کنید تا به انتهای موهایتان برسید. این کار را برای هر قسمت از مو انجام دهید. می‌توانید بافت را تا قسمت گردن ادامه داده یا روی گردن‌تان، رها کنید.

توجه داشته باشید که اگر بافت یکدست و ساده بخواهید باید حجم موهایی که در هر مرحله برای بافت برمی‌دارید، تقریبا یکسان باشند. همچنین باید برای بافت هر قسمت از موها نیز مرطوب سازی به صورت مجزا، انجام شود.

مرحله چهارم: فیکس کردن مو

در هر مرحله که بافت را به انتهای موها می‌رسانید؛ باید انتهای موهایتان را با کمک گیره سر یا کش‌های ریز، محکم ببندید و شروع به بافتن بخش بعدی موهای خود کنید. در پایان باید تمام موهای بافته شده با کش مو فیکس شده باشند تا از باز شدن مجدد آن‌ها، جلوگیری شود.

آموزش بافت

نکاتی که برای بافت مو آفریقایی باید بدانید

  • اگر بتوانید از موهای بافته شده‌تان به اندازه کافی مراقبت کنید؛ می‌توانید آن‌ها را تا یک هفته و یا بیشتر به همان حالت نگه دارید.
  • بافت آفریقایی باید سفت و محکم باشد پس گره‌ها را شل نبندید و سعی کنید که سفت و محکم ببافید.
  • اگر موهای فر دارید که بافت را مشکل می‌کند بهتر است قبل از شروع بافت، موها را سشوار کنید.
  • برای نگهداری بهتر موهای بافته شده باید در هنگام حمام کردن از کلاهی نظیر جوراب زنانه ساق بلند برای پوشاندن موهایتان، استفاده کنید. همچنین برای شستن موها با بافت آفریقایی بهتر است از شامپویی که با آب رقیق شده است، استفاده کنید.

بافتن مو

بافت مکزیکی چه تفاوتی با بافت آفریقایی دارد؟

بافت مکزیکی را می‌توان زیر شاخه بافت افریقایی به شمار آورد. این نوع بافت در کشور آفریقا بسیار پرطرفدار است. در بافت مکزیکی موها از ریشه و کاملاً محکم به صورت شاخه شاخه به هم متصل می‌شوند. یکی از انواع این بافت، بافت چهل گیس است که موها به چهل تکه تقسیم شده و هر تکه به هم بافته می‌شود. بافت مکزیکی به بافت کف سری معروف است و جزء بافت‌های با دوامی است که به راحتی شکل خود را از دست نمی‌دهد. این ویژگی به تنهایی باعث محبوبیت هر چه بیشتر این نوع بافت مو شده است.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر “انواع بافت مو” را مطالعه کنید.

۲ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۳ مرداد ۱۳۹۹ در ۷:۵۰ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۳ مرداد ۱۳۹۹ در ۲:۳۹ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرم ضد چروک؛ اکسیر جوانی قرن 22

بالا رفتن سن، استفاده مداوم از لوازم‌آرایشی و هوای آلوده باعث چروک شدن پوست صورت می‌شوند. با استفاده روزانه از کرم ضد چروک می‌توان چروک‌‌ها را از بین برد و از ایجادشان جلوگیری کرد، همچنین خاصیت سفت کنندگی این کرم‌ از افتادگی ماهیچه و عضلات صورت جلوگیری می‌کند.

بیشتر ببینید در مد و زیبایی

همچنین بخوانید

نکاتی مهم برای آرایش چشم گود

آرایش چشم گود به شما کمک می‌کند زیبایی خاصی را به چهره خود بدهید. چشمان گود به چشمانی گفته…