نان ترکی سیمیت در بسیاری از کشورها تهیه میشود و به نانی بسیار معروف و محبوب بین مردم تبدیل شده است.
سیمیت در اصل یک نان ترکی است و در بعضی از کشورها این نان را با نام بیگل ترکی میشناسند. نان سیمیت را میتوان به تنهایی یا همراه با پنیر، سبزیجات، یا میوه سرو کرد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای را به همان سبکی که در خیابانهای استانبول پیدا میشود به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
- آرد نان ۲٫۵ پیمانه
- آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
- شیر گرم ۱ پیمانه
- مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع یک چهارم پیمانه
- آب ۱ پیمانه
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- شیره انگور ۳ قاشق غذاخوری
- نمک ۲ قاشق غذاخوری
- کنجد ۱ پیمانه
طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای
- در ابتدا شیر گرم را با روغن مایع، شکر و مایه خمیر مخلوط کنید. سپس در ظرف را بگذارید و ۱۰ دقیقه به آن زمان دهید تا مایه خمیر عمل بیاید. به عمل آمدن مایه خمیر را میتوانید از گرم شدن نسبی آن متوجه شوید.
- بعد از این که مایه خمیر به عمل آمد، آرد و نمک را کم کم به آن اضافه و مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را برای ۱۰ دقیقه ورز دهید.
- بعد از ورز دادن خمیر، کف و جدارههای یک کاسه بزرگ را با استفاده از کمی روغن چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. یک پارچه روی خمیر بکشید یا در ظرف را ببندید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت کند و حجیم شود.
- داخل تابه ۲ قاشق آرد سفید را تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن گرفته شود. سپس شعله را خاموش و شیره انگور و آب را به آن اضافه کنید. مخلوط را کمی هم بزنید و اجازه دهید خنک شود.
- هر چانه خمیر را روی تخته یا میز کار خود با دست به شکل لولهای باریک درآورید و سپس آن را خم کنید و در هم بپیچید. دو سر خمیر را به هم بچسبانید تا شکل یک حلقه را بسازید.
- حلقهی خمیر را درون مخلوط شیره فرو ببرید تا کاملا به آن آغشته شود.
- کنجدها را در یک بشقاب پهن بریزید. بعد از خارج کردن خمیر از شیره، آن را در ظرف کنجد بغلتانید تا کاملا با کنجد پوشیده شود. کف سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و سیمیت را روی آن قرار دهید. در صورتی که فر شما گازی است دمای آن را روی ۱۸۰ درجه و در صورتی که فر برقی دارید، دمای آن را روی ۱۶۰ درجهی سانتیگراد تنظیم کنید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه به آن زمان دهید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع نان “نان خانگی پیتا” را مطالعه کنید.
ناشناس
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۶:۱۸ ب٫ظ