موفقیت در کار و زندگی شخصی آرزویی است که همه انسانها در مسیر زندگی به دنبال آن هستند. اگرچه برای رسیدن به این مهم کسب مهارت ضروری است، اما قدم اول در راه کسب موفقیت اصلاح بعضی رفتارهای ساده است.
بسیاری از مردم فکر می کنند که بهترین راه موفقیت در کار و زندگی، پرداختن به کارهای مهم و افزایش ساعات کار است، اما واقعیت امر این است که قدم اول برای حرکت در مسیر موفقیت در کار و زندگی، پرهیز از برخی عادات و رفتارهای مخرب است. اگر شما هم به دنبال یافتن راز موفقیت هستید بهتر است این مقاله کوتاه را تا انتها بخوانید.
۷ رفتاری که باید حذف شود تا موفقیت در کار را تجربه کنید
۱- بهانههای بیمنطق
افراد موفق، خانواده، دوستان، رییس و همکار خود را سرزنش نمیکنند و خودشان را مسئول سرنوشت می دانند و زندگی خود را توسعه میدهند.
۲- حذف کمال گرایی برای رسیدن به موفقیت
کمالگرایی باعث هدر رفتن زمان میشود، پس به جای ناراحتی در مورد اشتباهات و یا نقصهای فیزیکی که اذیتشان میکند سعی دارند به گامهای کوچک که باعث پیشرفتشان میشود فکر کنند.
۳- حذف ترس برای رسیدن به موفقیت
بسیاری از مردم بدون آگاهی خود را کوچک میکنند.آن ها در طول مذاکره ساکت هستند و از ریسک کردن اجتناب میورزند این ترس، افراد را از موفقیت باز میدارد.
۴- کنترل کردن همه چیز
شما نمی توانید همه چیز را کنترل کنید و سعی بر انجام این کار بیفایده است و کمکی به موفقیت شما نمیکند بلکه بیشتر باعث استرس، ناراحتی و خستگی میشود. پس به جای کنترل همه چیز سعی کنید بر مواردی که لازم است کنترل شوند تمرکز کنید.
۵- حذف طرز فکر ثابت برای رسیدن به موفقیت
بسیاری از افراد طرز فکر ثابت دارند و برای یادگیری یا تغییر نظر تلاش نمی کنند و این طرز فکر کار را برای موفقیت بیشتر آنها سخت میکند چون در گذشته ماندهاند.
۶- خداحافظی با افراد منفی نگر
اگر اطراف شما افراد منفی نگر هستند که فقط نیمه خالی لیوان را میبینند جای خالی آنها را با افراد خوشبین و مثبت عوض کنید چون این افراد حامی شما هستند و برای رسیدن به اهدافتان کمک میکنند و انگیزه و خوشحالی بیشتری را برای شما به ارمغان میآورند.
۷- نه گفتن برای رسیدن به موفقیت در کار
بسیاری از افراد درگفتن “نه ” مشکل دارند و نمیتوانند نظرات خود را آزادانه بیان کنند، این نقص رفتار باعث میشود فرد از موفقیتهای خود باز بماند.
منبع: نمناک
هاتف
۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۸ ق٫ظ
عالی بود ممنون
سمایی
۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۳ ق٫ظ
ممنون بسیار مفید بود
امیرحسین حامی
۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۱۰:۴۰ ق٫ظ
مطالب عالی
ابراهیمی
۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۳ ق٫ظ
نکات خیلی جالبی را خاطر نشان کرده بودید
شعبانی
۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۹ ق٫ظ
نکات کلیدی بود ممنونم
مهدی مختاری
۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۹ ق٫ظ
سپاسگذارم
بیگدلی
۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۸ ق٫ظ
عالی بود
سپاسگذارم