خشک کردن شوید با ۳ روش ساده بدون زرد شدن برگ‌ها

۰
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
برای جلوگیری از زرد شدن شوید هنگام خشک کردن آن، این مطلب را مطالعه کنید.
خشک کردن شوید

بسیاری از خانم‌ها علاقه دارند که خشک کردن سبزیجات معطر را خود در خانه انجام دهند؛ خشک کردن شوید در منزل، جزو همین سبزیجات معطر به شمار می‌آید که در آشپزی نیز بسیار کاربرد دارد؛ اما از مهم‌‎ترین سوالاتی که در هنگام خشک کردن شوید در خانه برای ما به وجود می‌آید این است که چگونه شوید را خشک کنیم که زرد نشود؟ به همین منظور در این مطلب از دلتامگ قصد داریم مناسب‌ترین روش خشک کردن شوید در منزل را به شما آموزش دهیم.

بهترین روش خشک کردن شوید

بعد از اینکه به مقدار لازم شوید خریداری کردید، برای از بین بردن میکروب و آلودگی روی آن بهتر است شویدها را به مدت ۱۰ ال ۱۵ دقیقه در آب خنک خیس دهید وروی آن چند قطره مایع ظرفشویی بریزید. خشک کردن شوید روش‌های مختلفی دارد که در ادامه به بهترین‌ آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

خشک کردن شوید

خشک کردن شوید در ماکروفر

بعد از اینکه شویدها را شسته و روی پارچه تمیز بریزید؛ بعد از آنکه آب شویدها به طور کامل گرفته شد؛ شویدها را درون یک ظرف مناسب ماکروفر برزید اما توجه داشته باشید که قبل از ریختن آن توی بشقاب زیر سبزی‌ها یک تکه دذستمال پهن کنید؛ ماکروفر را روی حداکثر قدرت قرار دهید و هر ۱۰ ثانیه در ماکروفر را باز کنید و سبزی را زیر و رو کنید. روند خشک شدن کامل شویدها ۲ دقیقه زمان می‌برد؛ در پایان شوید خشک را با دست خرد کنید و درون ظرف بریزید.

خشک کردن شوید با پنکه و به روش سنتی

بعد از آنکه شوید را به روش گفته شده خشک کردید، لازم است که شوید‌ها را روی یک پارچه نخی پهن کرده و برای آنکه با مشکل همیشگی زرد شدن شویدها مواجه نشوید، روز اول خشک کردن شوید جلوی آن پنکه‌ای با دور متوسط قرار دهید و اجازه دهید یک روز باد پنکه به آن بخورد؛ استفاده تاز این روش باعث می‌شود شویدها زودتر خشک شوند و در نتیجه مانع زرد شدن آن می‌شود. بعد از گذشن این مدت، اجازه دهید دو تا سه روز دیگر نیز شویدها در محیط اتاق بماند تا کاملا خشک شوند.

خشک کردن شو

نحوه خشک کردن شوید روی بخاری

بخاری و یا شوفژ یک روش سنتی و کارآمد برای خشک کردن شوید در زمستان است. برای خشک‌کردن شوید روی بخاری، ابتدا باید مراحل شستن و آب‌گیری شویدها را مانند روش‌های بالا انجام دهید؛ سپس یک پارچه تمیز را روی شوفاژ یا بخاری پهن کنید و شویدها را روی آن قرار دهید. توجه داشته باشید که حرارت باید به همه سبزی‌ها به طور یک نواخت برسد. برای خشک شدن کامل شویدها به ۴ تا ۱۲ ساعت زمان نیاز دارید.

نکات مهم در خشک کردن شوید

  1. شوید هایی که در سایه خشک شوند، خوش رنگتر می شوند.
  2. تقریبا هر یک کیلو شوید تازه، ۵۰ گرم شوید خشک می دهد.
  3. برای داشتن نتیجه بهتر و زودتر خشک کردن شوید، شویدها را به صورت دسته ای خرد و سپس خشک کنید.
  4. برای خشک کردن شوید زیر آنها پارچه تمیز نخی پهن کنید و از پهن کردن روزنامه خودداری کنید، زیرا سرب موجود در روزنامه برای سلامت بدن مضر است.
  5. در هنگام شب شویدها را به مکان سربسته ای منتقل کنید یا روی شوید ها را با پارچه ای بپوشانید، زیرا هوای سرد شب، سبب جذب رطوبت و پلاسیده شدن سبزی می شود.
  6. بعد از خشک شدن شویدها، آن ها را الک کنید تا شوید یکدست تر و ریزتری داشته باشید.

خشک کردن شوید

ظروف مناسب نگهداری شوید خشک

  • بهتر است ظروف نگهداری شوید پلاستیک یا شیشه باشد
  • سعی کنید شویدها را درون ظرف در بسته و در جایی قرار دهید که رطوبت نداشته باشند.
  • لازم به ذکر است که مدت زمان نگهداری از شوید خشک شده نهایتا یک سال است و بعد از آن خاصیت و کیفیت خود را از دست خواهد داد.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…