آلبالو خشکه یکی از انواع تنقلات خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که در فصلهای بهار و تابستان تهیه میشود. آلبالو خشکه معمولا به عنوان تنقلات استفاده میشود، البته در برخی شهرها از این میوه خشکشده به عنوان طعمدهندهها در برخی غذاها نیز استفاده میکنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلبالو خشکه با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه آلبالو خشکه
- آلبالو ۱ کیلوگرم
- نمک ۳ قاشق چایخوری
- رب انار ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه آلبالو خشکه
مرحله اول
برای تهیه آلبالو خشکه بازاری ابتدا سه چهارم یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید. در ادامه ۲ قاشق چایخوری نمک داخل آب بریزید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
در همین حین دمهای اضافی آلبالوها را جدا کنید و پس از شستوشو داخل یک آبکش دستهدار بریزید (قطر آبکش باید از دهانه قابلمه کوچکتر باشد) وقتی آب جوش آمد آبکش حاوی آلبالوها را داخل آبجوش بگذارید.
مرحله سوم
تا سه بشمارید و آبکش را از آب جوش خارج کنید و تکان دهید تا آب جوش اضافی از آن خارج شود. این کار را دو تا سه بار انجام دهید، سپس آلبالوها را داخل صافی یا یک پارچه تمیز به صورتی که روی هم نباشند بریزید.
مرحله چهارم
حالا آلبالوها را به مدت یک الی دو روز جلوی نور آفتاب قرار دهید تا حالت چروکیده پیدا کنند. پس از اینکه آلبالوها چروکیده شدند، آنها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری رب انار اضافه نمایید.
مرحله پنجم
حالا با یک قاشق مناسب به آرامی آلبالوها را زیر و رو کنید تا نمک و رب انار به تمام قسمتهای آلبالوها برسد. پس از اینکه کار مخلوط کردن آلبالوها به پایان رسید مجددا آنها را بهصورت پخش، داخل صافی یا پارچه بریزید.
مرحله ششم
حالا مجددا آلبالوها را به مدت یک الی دو روز دیگر در مقابل نور خورشید قرار دهید تا کمی خشک شوند. توجه داشته باشید که حتما پس از گذشت دو روز باید آلبالوها را از جلوی نور خورشید جمع کنید، چون بیش از حد خشک میشوند.
مرحله آخر
پس از اینکه آلبالو خشکه آماده شد، آن را داخل پلاستیکهای کوچک به اندازه هر بار مصرف بریزید و در فریزر نگهداری نمایید. ماندگاری آلبالو خشکه در فریزر یک سال است و بهتر است پس از گذشت یک سال آن را مصرف نکنید. اگر به ترفندهای آشپزی علاقه دارید، روش درست دم کردن چای که نمیدانستید را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن مطالب بیشتر از آشپزی بریانی، غذایی خوشمزه از دیار نصف جهان را بخوانید.
ناشناس
۲۳ تیر ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۳ ق٫ظ
ناشناس
۱۸ تیر ۱۴۰۱ در ۱۱:۳۴ ب٫ظ
ناشناس
۱۸ تیر ۱۴۰۱ در ۶:۲۵ ب٫ظ
ناشناس
۵ تیر ۱۴۰۱ در ۶:۴۸ ق٫ظ
ناشناس
۳۱ خرداد ۱۴۰۱ در ۶:۲۳ ب٫ظ
ناشناس
۳۰ خرداد ۱۴۰۱ در ۶:۰۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۹ خرداد ۱۴۰۱ در ۶:۵۱ ب٫ظ
ناشناس
۲۹ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۵۹ ق٫ظ
ناشناس
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۰۳ ب٫ظ
عالی بود
مونا اصفهانی
۲۹ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۰۷ ق٫ظ
خوشحالیم که دوست داشتید.🌹
ناشناس
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ در ۶:۲۹ ق٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۱۴ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۶:۳۱ ب٫ظ