۷ عادت که ستون فقرات شما را کج می‌کند!

۶
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
نشستن طولانی مدت و نادرست به سلامتی بدنتان آسیب می‌زند. اگر شغل‌تان به گونه‌ای است که تمام روز را پشت میز می‌نشینید، باید بیشتر مراقب سلامت خودتان باشید.
عادت های نادرست نشستن روی صندلی

متاسفانه بسیاری از ما درگیر عادت های نادرست نشستن روی صندلی هستیم و تا درد احساس نکنیم به همان طرز نشستن ادامه می‌دهیم. اگر می‌خواهید با عادت‌های اشتباه نشستن پشت میز آشنا شوید، در ادامه با مجله دلتا همراه باشید.

اگر طولانی مدت پشت میز کار هستید و به‌طرز صحیح نشستن روی صندلی توجه‌ نمی‌کنید، باید بدانید نشستن طولانی مدت و نادرست به سلامت بدن شما آسیب جدی می‌زند. از مهم‌ترین عوارض ناشی از بد نشستن می‌توان به کمردرد، ضعیف شدن عضلات گردن، شانه‌ها و ستون فقرات اشاره کرد.

خمیده نشستن روی صندلی

شایع‌ترین نوع بد نشستن روی صندلی، خمیده نشستن است که بدن شما در دراز مدت را تحت تاثیر قرار می‌دهد. مردم پشت میز کار خود، سر میز شام، بر روی نیمکت، همه جا به حالت خمیده می‌نشینند! نتیجه منفی از خمیده نشستن درد در قسمت پایین کمر است.

هنگامی که شما حالت خمیده می‌نشینید، وقتی کمر خود را خم می‌کنید ستون فقرات حالت S طبیعی خود را از دست می‌دهد و فشار بیشتری بر روی آن قرار داده می‌شود. این فشار اضافه شده روی عضلات کمر قرار می‌گیرد و سیستم عصبی سیاتیک را فشرده می‌سازد.

خمیده نشستن روی صندلی

ارتفاع نامناسب صندلی

یکی دیگر از عادات بد نشستن این است که روی صندلی بنشینیم که ارتفاعش بیش از اندازه پایین است این عادت ناسالم روی کل بدن تاثیر می‌گذارد. نشستن روی صندلی با ارتفاع خیلی کم باعث کمردرد، ناهمترازی ستون فقرات، کاهش گردش خون منجر به تورم، افزایش فشار خون، افزایش فشار بر اندام‌های داخلی، و خطر پیشرفته حمله قلبی یا سکته مغزی در درازمدت می‌شود. این‌ها پیامدهای جدی برای چیزی هستند که به آسانی هرچه تمام‌تر رفع می‌شود!

نرسیدن پا به زمین در حالت نشسته

اگر پاهایتان به زمین یا محل استراحت پا روی صندلی نرسند، پاهایتان آویزان می‌مانند. این وضعیت موجب چرخیدن لگن شما به سمت عقب می‌شود و باعث می‌شود عضلات مرکزی بدن شما برای جبران آن اضافه‌ترکار کنند. این به شما کمک می‌کند عوامل حفظ سلامتی را بدانید، دوباره فکر کنید. به جای اینکه عضلات شما تحت کشش اضافی قرار گیرند و یا دچار کمر درد مزمن شوید دست به کار شوید!

نرسیدن پا به زمین در حالت نشسته

نشستن با پاهای روی هم انداخته

ممکن است شما هنگام نشستن عادت کرده باشید که پاهایتان را روی هم بیندازید، اما این یک عادت نامناسب برای نشستن است که در درازمدت بر بدن شما تاثیر می‎گذارد. هنگامی که شما به این صورت می‌نشینید، یک طرف لگن شما به سمت بالا کشیده می‌شود. این امر منجر به تغییر همترازی ستون فقرات شما می‌شود و فشار بر روی عضلات و دیسک‌های ستون فقرات شما افزایش پیدا می‌کند.گذشته از همه این‌ها, نشستن با پاهای روی هم انداخته باعث کمردرد مزمن و همچنین فشار عضلانی می‌شود.

طولانی مدت نشستن روی صندلی

حداقل، بعد از یک ساعت نشستن ۱۰ دقیقه بایستید. این امر به ویژه برای کسانی که هر روز پشت میز کار می‌کنند از اهمیت خاصی برخوردار است. ممکن است شما فکر کنید که راحت و یا آرام نشسته‌اید اما نشستن بیش از حد طولانی عضلات مرکزی بدن عضلات لگن و پای شما را ضعیف می‌کند. وقتی عضلات مرکزی بدن شما ضعیف شود، فشار بیشتری بر روی کمر و لگن شما قرار می‌گیرد و می‌تواند منجر به کمر درد مزمن و علائم سیاتیک شود. همچنین ممکن است شما در قسمت ران و گردن خود درد داشته باشید.

نشستن روی بالش و یا صندلی بیش از حد نرم

گاهی چیزی که بیش از حد از خوب باشد اصلا فایده ندارد! همانطور که نمی‌خواهید روی یک جای سفت بنشینید، نشستن روی صندلی خیلی نرم یا استفاده از بالش از عادات بد نشستن است که در درازمدت می‌تواند تاثیر منفی بر بدن شما داشته باشد. نشستن روی یک سطح بیش از حد نرم، حفظ وضعیت خوب بدن را دشوارتر می‌کند. اگر وضعیت صحیح بدنی خود را حفظ نکنید، فشار بیشتری بر روی ستون فقرات خود وارد می‌کنید، گردش خون را کاهش می‌دهد، و به همین صورت خطراتی که سلامتی شما را تهدید می‌کند افزایش می‌دهد.

عادت های نادرست نشستن روی صندلی چیست

پیشنهاد مطالعه: مطلب آیا سرکه سیب واقعا لاغر می‌کند! را بخوانید.

۶ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۱ شهریور ۱۴۰۱ در ۵:۵۴ ق٫ظ

  2. ناشناس

    ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۲:۱۸ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ در ۹:۱۶ ق٫ظ

  4. ناشناس

    ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ در ۲:۱۲ ق٫ظ

  5. ناشناس

    ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۰۴ ق٫ظ

  6. ناشناس

    ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ در ۶:۳۲ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی ها

همچنین بخوانید

چگونه سرعت اینترنت گوشی اندروید خود را افزایش دهیم؟

سرعت اینترنت گوشی دغدغه بسیاری از افراد است و به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش آن هست…