این ۲ جمله را به هیچ‌کس نگویید، مجازات سنگین دارد

۷
9
زمان مطالعه: 2 دقیقه
نزاع‌های خیابانی از جمله جرائمی است که حجم بالایی از پرونده‌های پزشکی قانونی را تشکیل می‌دهد. البته همه این دعوا‌ها به جراحت منجر نمی‌شود و گاه شاهد فحاشی طرفین یا تهدید نیز هستیم؛ در حالی‌که این کار به لحاظ قانونی جرم محسوب می‌شود.
مجازات سنگین فحاشی و تهدید

مهم‌ترین اصلی که در هر جامعه، به آن پرداخته می‌شود این است که افراد بتوانند به راحتی و با حفظ احترام و حدود کنار یکدیگر زندگی کرده و کسی به شخصیت و حقوق معنوی آن‌ها صدمه نزند. با این وجود همیشه اشخاصی هستند که با بی‌توجهی به اصول اخلاقی، اقداماتی انجام می‌دهند که نیازمند برخورد جدی و قانونی‌ است. در این مطلب از مجله دلتا به موضوع مجازات سنگین فحاشی و تهدید می‌پردازیم.

مجازات فحاشی

فحاشی از نظر قانونی به دو دسته تقسیم می‌شود. بخش اول «قذف» نام دارد و در واقع می‌توان آن را فحاشی ناموسی دانست. ماده ۲۴۵ قانون مجازات اسلامی تصریح کرده است: «قذف؛ عبارت است از نسبت دادن زنا یا لواط به شخص دیگر، هر چند مرده باشد.»

طبق قانون حد قذف، ۸۰ ضربه شلاق است. البته در مواردی نیز فرد فحاش مشمول حد نمی‌شود که در این صورت مجازات او ۳۱ تا ۷۴ ضربه شلاق تعزیری است.

همچنین فحاشی که مشمول قذف نشود، مطابق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی مجازات خواهد داشت. در این ماده آمده است: «توهین به افراد، از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، دارای مجازات جزای نقدی درجه شش خواهد بود.»

مجازات سنگین فحاشی

تهدید به قتل

گاهی در مناقشات طرفین یکدیگر را به قتل تهدید می‌کنند. عبارت‌هایی مانند: می‌کشمت، اگر چه شبیه به رجزخوانی است اما از نظر قانونی جرم محسوب می‌شود و می‌تواند تا دو سال حبس در پی داشته باشد.

براساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی «هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضرر‌های نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

 مجازات سنگین تهدید

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب با این ۳ روش، مهریه خود را سریع دریافت کنید را مطالعه کنید.

۷ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۹ آبان ۱۴۰۱ در ۷:۲۲ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۴۹ ق٫ظ

  3. ناشناس

    ۲۷ تیر ۱۴۰۱ در ۱۲:۳۲ ب٫ظ

  4. ناشناس

    ۲۰ تیر ۱۴۰۱ در ۲:۱۵ ق٫ظ

  5. ناشناس

    ۱۶ تیر ۱۴۰۱ در ۱۰:۳۵ ب٫ظ

  6. ناشناس

    ۱۵ تیر ۱۴۰۱ در ۶:۲۲ ق٫ظ

  7. ناشناس

    ۱۴ تیر ۱۴۰۱ در ۶:۵۰ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در نکات حقوقی

همچنین بخوانید

چه زمانی داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است؟

یکی از سؤالاتی که از ما پرسیده می‌شود آن است که داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است یا …