سوءاستفاده از اسناد ملکی

۲
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
افراد با سوءاستفاده از حسن نیت صاحبان اسناد، سند ملکی آنها را به نام خود به شکل صوری انتقال داده و با ضمانت سند ملکی اشخاص دیگر، اسناد را برای دریافت تسهیلات، در رهن بانک‌ها قرار می‌دهند.
اسناد ملکی

یکی از رایج‌ترین پرونده‎ها در دادگاه‌ها، پرونده‎های سوءاستفاده برخی افراد از اسناد ملکی دیگران در قبال دریافت وام، تسهیلات، فروش و در رهن گذاشتن ملک دیگران است. به گزارش مجله‎ دلتا نگهداری از سند ملک از مهم‌ترین مواردی است که مالکان برای حفظ سرمایه خود باید نسبت به آن هشیار باشند. پس مالکان گرامی لازم است درباره دادن اسناد ملکی خود به افراد سودجو برای دریافت وام به دقت توجه کنند.

سوءاستفاده از اسناد ملکی دیگران

متاسفانه برخی افراد سودجو به منظور به دست آوردن سود از راه‌های نادرست و غیرمشروع، اشخاص حقیقی و حقوقی را فریب داده و با سوء‌استفاده از موقعیت این اشخاص، از بانک‌ها و موسسات اعتباری تسهیلات دریافت می‌کنند.

سوءاستفاده از اسناد ملکی

برای مثال، این افراد با سوءاستفاده از حسن نیت صاحبان اسناد، سند ملکی آنها را به نام خود به شکل صوری انتقال داده و با ضمانت سند ملکی اشخاص دیگر، اسناد را برای دریافت تسهیلات، در رهن بانک‌ها قرار می‌دهند. بعد از تمام شدن بازپرداخت اقساط از طرف صاحب سند، سند ملکی را به نام صاحب اصلی انتقال نداده و دوباره با آن سند تسهیلات دیگری دریافت می‌کنند و صاحب سند را به مشکلات سخت و گاه حل نشدنی دچار می‌کنند.

بنابراین به منظور تأمین منابع مالی مورد نیاز به تمام اشخاص حقیقی و حقوقی توصیه می‌شود فقط از طریق بانک‌های دارای مجوز و معتبر اقدام کرده و از معامله با غیر، پرهیز کنند.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی بیشتر با تضمین در معاملات املاک “معاملات ملکی و تضمین آن” را مطالعه کنید.

۲ دیدگاه

  1. ستاره

    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ در ۷:۴۳ ب٫ظ

    با سلام بنده تمام دارایی یک ملک است ک سندعادی یعنی دستی آن ب سرقت رفته وازشماتقاضای راهنمای میخواهم جواب راازکجا پیدا کنم.

    پاسخ

  2. ستاره

    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ در ۷:۳۸ ب٫ظ

    با سلام بنده تمام دارایی یک ملک است ک سندعادی یعنی دستی آن ب سرقت رفته وازشماتقاضای راهنمای میخواهم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در نکات حقوقی

همچنین بخوانید

چه زمانی داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است؟

یکی از سؤالاتی که از ما پرسیده می‌شود آن است که داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است یا …