چهار مزیت باورنکردنی چرت روزانه که باید بدانید

۶
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
چرت زدن، انرژی شما را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود بتوانید کارهای روزمره خود را با انرژی مضاعفی انجام دهید.
چهار مزیت چرت روزانه

تا چندین سال گذشته توصیه پژوهشگران این بود که مردم از چرت‌زدن در طی روز پرهیز کنند. اما با رشد و پیشرفت علمی در دهه‌های اخیر، محققان به یافته‌های جدیدتری در رابطه با تاثیر مثبت خواب بر روی عملکرد جسم و ذهن دست یافتند. در این مطلب از مجله دلتا به چهار مزیت چرت روزانه می‌پردازیم. همراه ما باشید.

چهار مزیت چرت روزانه

۱) جبران ضعف و کمبود انرژی

مغز ما بطور طبیعی در ابتدای نیمروز، هورمون ملاتونین را در سطح بالایی ترشح می‌کند که این مسئله علت خواب‌آلودگی در طی روز است. یک چرت ظهرگاهی می‌تواند به شما کمک کند تا با ریتم طبیعی بدن خود هماهنگ شوید. این اتفاق، یک سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت است که وقتی بیدار شوید و دوباره به روزمرگی بازگردید، متوجه تاثیر آن خواهید شد.

۲) استرس‌زدایی

هرگاه که از دنیای شلوغ امروز فاصله می‌گیریم، در واقع از اضطراب و تنش‌ها دور شده‌ایم و راه‎ را برای آرامش درونی و کاهش استرس باز کرده‌ایم. چرت‌زدن یکی از این راه‌هاست و به مغز ما کمک می‌کند تا اطلاعات انباشته شده را پردازش کند.

۳) ارتقای سطح یادگیری

یکی از جنبه‌های یادگیری، تثبیت داده‌ها و اطلاعات تازه در حافظه بلندمدت است؛ به‌گونه‌ای که هرگاه به آن‌ها نیاز داشتیم، قابل دسترسی باشند.

تحقیقات نشان داده‌اند که چرت‌های کوتاه روزانه به مغز کمک می‌کند که قابلیت تثبیت اطلاعات جدید در حافظه‌ بلندمدت را بهبود بخشد و قدرت یادگیری شما را افزایش دهد.

۴) ارتقای سلامت جسم

همانطور که اشاره شد، چرت‌زدن موجب تنظیم ساعت زیستی و ریتم طبیعی بدن می‌شود. اگر این تنظیم به نحو درست صورت گیرد، بدن هرگز احساس کمبودخواب نمی‌کند؛ در نتیجه نیاز نیست برای جبران انرژی، دست‌به‌دامن موادی، چون قهوه، شکر و سایر کربوهیدرات‌های ساده شود. نوشیدنی‌های حاوی کافئین و غذاهای متشکل از کربوهیدرات‌های ساده، نه‌تنها باعث بالارفتن وزن می‌شوند، بلکه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، انواع سرماخوردگی و افسردگی را نیز افزایش می‌دهند. چرت روزانه، گزینه خوبی برای حفظ سلامتی و عدم نیاز به کافئین و کربوهیدرات‌های ساده است.

چهار مزیت چرت روزانه

بیشتر بخوانید: برای مطالعه بیشتر مطالب دانستنی مطلب فستیوال‌های عجیب و غریب هندی‌ها را بشناسید را بخوانید.

۶ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۳۰ مهر ۱۴۰۰ در ۷:۳۶ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۲۹ مهر ۱۴۰۰ در ۴:۳۵ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۲۸ مهر ۱۴۰۰ در ۶:۲۳ ب٫ظ

  4. ناشناس

    ۲۷ مهر ۱۴۰۰ در ۳:۰۸ ب٫ظ

  5. ناشناس

    ۲۶ مهر ۱۴۰۰ در ۱۱:۰۷ ب٫ظ

  6. ناشناس

    ۲۶ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۳۴ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی ها

همچنین بخوانید

چگونه سرعت اینترنت گوشی اندروید خود را افزایش دهیم؟

سرعت اینترنت گوشی دغدغه بسیاری از افراد است و به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش آن هست…