جزیره پلاستیکی!

۲
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
این روزها انسان‌ها به جای کشف کردن به فکر ساختن یک سیاره مجزا هستند شاید ساخت یک جزیزه زحمت کمتری نسبت به کشف آن داشته باشد. امروز قصد داریم شما را با یکی از این جزایر عجیب به نام جزیره پلاستیکی آشنا کنیم.
جزیره پلاستیکی جزیره پلاستیکی!

جزیره پلاستیکی که ریچارد سوا در مکزیک ساخته است، یکی از سازه های دست بشر است. ریچارد سوآ مهندس انگلیسی با استفاده از اتخاذ سیستم و فلسفه فکری خاص، آن را ساخته است. او از اول تا آخر آن را با استفاده از پلاستیک‌های بازیافتی طراحی کرده و ساخته است. سوآ برای ساخت این جزیره از ۱۰۰ هزار بطری بازیافت شده استفاده کرده است. با مجله دلتا همراه باشید تا با این جزیره جالب آشنا شوید.
جزیره پلاستیکی در مکزیک

این جزیره چگونه شناور است؟

ریچارد سوآ برای ساختن این جزیره پلاستیکی که در کنار جزیره موجرس ساخته شده است، از هزاران پلاستیک بازیافتی استفاده کرده است که برای اجرای آن‌ها بر روی یک فوندانسیون محکم و قوی از تخته‌های ۳ لایه پرسی و تخته‌های چوبی استفاده کرده است. همین تخته‌ها باعث شده است که این جزیره مستحکم بماند و شناور روی آب نگه داشته شود. در واقع متریال یا ماده اصلی ساخت این جزیره باعث شده است که این جزیره در حالت شناور کامل قرار بگیرد.

جزیره پلاستیکی شناور

هسته اصلی این جزیره شناور در یک تور ماهی گیری قرار گرفته است که این پلاستیک‌ها را در کنار هم قرار می‌دهد. جزیره ریچاد با استفاده از یک قایق و بادبان به حرکت در می‌آید.
پلاستیک های بازیافتی

جزیره پلاستیکی شامل چه چیزهایی است؟

در این جزیره می‌توانید انواع سبزیجات و میوه‌ها را بکارید و یک زمین زراعتی داشته باشید. جزیره پلاستیکی شامل خانه‌ای زیبا در سه طبقه با دو اتاق خواب و آبشار آب گرم است. ریچارد خانه‌ای که در این جزیره ساخته را مجهز به سیستم‌های برقی همچون تهویه هوا، سرمایش و گرمایش، یخچال و سایر وسایل برقی نموده است. انرژی این وسایل از پنل‌های خورشیدی به دست می‌آید.
جزیره شناور روی پلاستیک های بازیافتی
یک نکته جالب در خصوص ریچاد سوآ این است که در اصل این جزیره دومین جزیره‌ای است که توسط او ساخته شده است. جزیره اول در سال ۱۹۹۸ ساخته شد ولی در سال ۲۰۰۵ با طوفانی از بین رفت. جزیره اول به نام جزیره اسپیرال توسط طوفان کاملا نابود شد. ریچارد توانست خودش و سگ‌ها را نجات دهد اما کار و زندگی و جزیره‌اش به کل از بین رفت. ولی ریچاد سوآ ناامید نشد و با تلاش بسیار توانست بعد از ۳ سال جزیره پلاستیکی جدید را احداث کند. او کمک سرمایه گذاران و مردم را مهم‌ترین عاملی می‌داند که باعث شد جزیره پلاستیکی ساخته شود.
جزیره ریچاد سوآ

۲ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۷:۴۰ ق٫ظ

  2. ناشناس

    ۳ دی ۱۳۹۹ در ۵:۴۰ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در گردشگری

همچنین بخوانید

مقایسه قیمت خرید ویلا در مازندران و گیلان

دو استان گیلان و مازندران به دلیل موقعیت جغرافیایی و آب و هوای مطبوع خود، همیشه برای افراد…