هشدار محققان درباره دقیق نبودن تست سریع کرونا

۰
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد که تست سریع تشخیص آنتی بادی «کووید-19» از دقت لازم برخوردار نیست و نتایج مثبت کاذب می‌دهد.
Depositphotos 385458390 l 2015 800x450 1 هشدار محققان درباره دقیق نبودن تست سریع کرونا

در انگلیس و اتحادیه اروپا، پزشکان با استفاده از تست سریع ۲۰ دقیقه‌ای «ABC-19»، میزان آنتی بادی خون را مورد بررسی قرار می‌دهند تا بتوانند ابتلا به ویروس کرونا را در سریع‌ترین و ساده‌ترین روش ممکن مشخص کنند. در این تست سریع کرونا یک قطره خون از انگشت بیمار بررسی می‌شود و نیازی به آزمایشگاه تخصصی ندارد. در ادامه این مطلب از مجله دلتا درباره میزان صحت این آزمایش می‌خوانید.

دقیق نبودن تست سریع کرونا

با این رویکرد، در سریع‌ترین زمان و با ساده‌ترین روش‌ها می‌توان تعداد زیادی از افرادی که برای تشخیص بیماری کرونا مراجعه می‌کنند، تعیین وضعیت کرد. دولت انگلیس برای تامین یک میلیون دستگاه تست سریع کرونا مجبور می‌شود رقمی درحدود ۱۰۰ میلیون دلار هزینه کند.

«کنسرسیوم تست سریع انگلیس» مسئول سفارش این تعداد دستگاه تست، قبل از سفارش دستگاه‌های طراحی شده توسط شرکت‌های  «Abingdon Health» و «Omega Diagnostics» تصمیم گرفت وضعیت صحت نتایج تست‌های دستگاه تست سریع کرونا را بررسی کند.

محققان دانشگاه اولستر در ایرلند شمالی وظیفه مسئولیت بررسی موضوع را برعهده گرفتند. آنها دریافتند که تست سریع  AbC-19 نتایج ۱۰۰ درصد درستی ارائه می‌دهد و اعلام کردند که هیچ نتیجه مثبت کاذبی در نمونه‌ها دیده نشده است. دستگاه در تشخیص موارد مثبت کرونا، عملکرد کاملا خوبی را با حساسیت ۹۷.۷ درصد از خود نشان می‌داد.

با این وجود؛ مطالعه جدید دیگری درباره تست سریع AbC-19 انجام شد که صحت نتایج تست کرونا را زیر سوال می‌برد. تیمی از دانشمندان دانشگاه‌های بریستول، کمبریج و وارویک نمونه‌های خون ۲۸۴۷ نفر از پرسنل بخش درمان را مورد بررسی قرار دادند. نتیجه تست PCR انجام شده ۲۶۸ نفر از آنها مثبت اعلام شده بود. وضعیت ۲۵۷۹ نفر نیز نامعلوم بود.

دقت تست سریع کرونا

به علاوه، محققان نمونه خون ۱۹۹۵ نفر که قبل از همه گیری کرونا تست خون داده بودند نیز مورد بررسی قرار دادند.نتایج مطالعه جدید نشان می‌دهد که صحت تست سریع کرونا در حدود ۹۷.۹ درصد است. در حالیکه محققان دانشگاه اولستر ادعا می‌کنند که نتایج این تست ۱۰۰ درصد درست است.

با مقایسه نتایج تست‌های PCR افرد مبتلا به کرونا، میزان حساسیت این روش تست سریع نیز ۹۲.۵ درصد اعلام شد که می‌تواند برای افرادی که وضعیت بیماری آن‌ها هنوز به صورت کامل تشخیص داده نشده است تا ۸۴.۷ درصد نیز کاهش پیدا کند.

«رانیا مولچندانی»‌ یکی از محققان بررسی تست کرونا پس از بررسی‌های میدانی اعلام کرد که از هر ۵ نفر،‌ تست سریع کرونا یک نفر با این روش مثبت کاذب اعلام شده است.

محققان معتقد هستند که این روش تست، دقیق و کامل نیست و مردم باید نسبت به این موضوع آگاهی داشته باشند. این اطلاعات آماری در حالی منتشر می‌شود که وزارت بهداشت و مراقبت‌های اجتماعی انگلستان (DHSC) معتقد است علی رغم همه داده‌های آماری، این روش تست مشکلی ایجاد نمی‌کند و می‌تواند به کنترل بیماری کمک کند.

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر مطلب «از هر پنج بیمار کووید ۱۹، یک نفر دچار مشکلات روانی می‌شود» را بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی ها

همچنین بخوانید

چگونه سرعت اینترنت گوشی اندروید خود را افزایش دهیم؟

سرعت اینترنت گوشی دغدغه بسیاری از افراد است و به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش آن هست…